2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Helal olsun ne demek canim estağfurullah ❤ en son bebeklerden birinin kalbi durmuş dedin gittin, endişelendim hep aklımdan geçiyordun inşallah iyidir diye❤
Bugünde aklımdan geçtin hatta bi kaç gün önce bakmıştım profilin kapalıydı yine, yazsam görülür mü bildirim gider mi e postadan diye düşünmüştüm. İyi olmana çok çok sevindim Allah sağlık sıhhat versin 🤲🏻 bende iyiyim şükür canım aynı devam ediyoruz 🥰 ama geri dönmene cook sevindim 😍
Ya Cansin Allah razi olsun rabbim bebeni korusun insallah 😍
Evet biliyormusun cok zor seyler yasadim Ama cok sey oldu sonra biliyormusun insallah anlatirim detaylica birgun 😍♥️
Ne guzel kalbin var Allah iyiligini versin cok zordu benim uc ay surecim hala banyo yaparken zorlaniyorim 🤣🙈

Evet biliyormusun cok zor seyler yasadim Ama cok sey oldu sonra biliyormusun insallah anlatirim detaylica birgun 😍♥️
Ne guzel kalbin var Allah iyiligini versin cok zordu benim uc ay surecim hala banyo yaparken zorlaniyorim 🤣🙈
Amiin canim Allah hepimizinkini korusun evlatla sınanmayalim🤲🏻🥰
Insallah canim anlatırsan burdayız, zorlandım diyorsun inşaAllah guzel seylerde yaşanmıştır. Ama az kaldı kaçıncı haftandasin canım? 3. Ayı bitiriyoruz artık insallah 2. Trimester daha iyi geçecek insallahh🙈🥰

Kızlar mide bulantilarinz ne durumda Ekim annesiyim sizlerden geçti lafını duyup mutlu olmak istiyorum benimde geçecek mi? simdi bile hap içip yatacağım..
Benim bugun yoktu gibi 12+2 ama dun felaketti.gun gün degisiyor.patates ayva iyi geliyor farkettimde.insallah gecicek🙏

Kızlar günaydın herkese, dün avokadolu tost konuşuldu burda büyük avokadolu domatesli tost diye uyandım. Halbuki hiç yediğim bir şey de değildir (;

Eklentiler

• 94C14FBF-3200-4D4E-842F-D602024F0F7E.webp
    94C14FBF-3200-4D4E-842F-D602024F0F7E.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 76
Tekrar hoşgeldin seni cok merak etmistik
Tekrar hosgeldin seni cok merak etmistik😊

Kızlar kendinize alışveriş yapacaksanız ben dün ilk defa penti hamile eşofman altı aldım bugün giydim çok güzelmiş incede değil soğuk havalar için tam. Yalnız kalıpları çok büyük s beden aldım biraz bol bile 1-2 ay idare etsin yaz gelene kadar yeter bana tavsiye ederim.

Ç
Kızlar kendinize alışveriş yapacaksanız ben dün ilk defa penti hamile eşofman altı aldım bugün giydim çok güzelmiş incede değil soğuk havalar için tam. Yalnız kalıpları çok büyük s beden aldım biraz bol bile 1-2 ay idare etsin yaz gelene kadar yeter bana tavsiye ederim.
Linkle bizi o zaman😎

Evet penti güzel lcw de tavsiye ederim bir sürü tunik tayt aldım cok rahat ve uygun fiyatlı

Back
X