- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Allah razi olsun yiyecegim seyler cok azaldiAfiyet şifa olsun![]()
Seker yuksek cikinca tatlilari da biraktim genel olarak sevmedigim de cok olunca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun yiyecegim seyler cok azaldiAfiyet şifa olsun![]()
Ya Cansin Allah razi olsun rabbim bebeni korusun insallahHelal olsun ne demek canim estağfurullah ❤ en son bebeklerden birinin kalbi durmuş dedin gittin, endişelendim hep aklımdan geçiyordun inşallah iyidir diye❤
Bugünde aklımdan geçtin hatta bi kaç gün önce bakmıştım profilin kapalıydı yine, yazsam görülür mü bildirim gider mi e postadan diye düşünmüştüm. İyi olmana çok çok sevindim Allah sağlık sıhhat versinbende iyiyim şükür canım aynı devam ediyoruz
ama geri dönmene cook sevindim
![]()
Amiin canim Allah hepimizinkini korusun evlatla sınanmayalimYa Cansin Allah razi olsun rabbim bebeni korusun insallah
Evet biliyormusun cok zor seyler yasadim Ama cok sey oldu sonra biliyormusun insallah anlatirim detaylica birgun
Ne guzel kalbin var Allah iyiligini versin cok zordu benim uc ay surecim hala banyo yaparken zorlaniyorim![]()
Hayırlısı canm. Rabbim gönlünüze göre versin hayırla sağlıkla gelsinYaa benim içime de kız doğdu hiç hissetmiyordum bu zamana kadar bakalım haftaya ikili testte ayrıntılı bakacakgörüntüde net değil ki
Amin canım inşallah sagolasin, sen ne zaman gidiyordunHayırlısı canm. Rabbim gönlünüze göre versin hayırla sağlıkla gelsin![]()
Benim bugun yoktu gibi 12+2 ama dun felaketti.gun gün degisiyor.patates ayva iyi geliyor farkettimde.insallah gecicekKızlar mide bulantilarinz ne durumda Ekim annesiyim sizlerden geçti lafını duyup mutlu olmak istiyorum benimde geçecek mi? simdi bile hap içip yatacağım..
Canım sana cevap verdim mi bilmiyorum ama kız diyorumAyyyy bana da bir bakarmısın canımbende de tahminin doğru çıkacakmı bakalım
![]()
Kuzu bana ne diyorsunCanım sana cevap verdim mi bilmiyorum ama kız diyorum![]()
Bebek ekrana bakıyor sanırım nub gözükmemisKuzu bana ne diyorsun![]()
Merhaba Janna arkadaşım bir yorumda ben alabilir miyim acaba gecen hafta gitmistim.Canım sana cevap verdim mi bilmiyorum ama kız diyorum![]()
Tekrar hosgeldin seni cok merak etmistikYa Cansin Allah razi olsun rabbim bebeni korusun insallah
Evet biliyormusun cok zor seyler yasadim Ama cok sey oldu sonra biliyormusun insallah anlatirim detaylica birgun
Ne guzel kalbin var Allah iyiligini versin cok zordu benim uc ay surecim hala banyo yaparken zorlaniyorim![]()
KızMerhaba Janna arkadaşım bir yorumda ben alabilir miyim acaba gecen hafta gitmistim.
KızEki Görüntüle 3027053 sizce cinsiyeti neye benziyor![]()
Linkle bizi o zamanKızlar kendinize alışveriş yapacaksanız ben dün ilk defa penti hamile eşofman altı aldım bugün giydim çok güzelmiş incede değil soğuk havalar için tam. Yalnız kalıpları çok büyük s beden aldım biraz bol bile 1-2 ay idare etsin yaz gelene kadar yeter bana tavsiye ederim.
Evet penti güzel lcw de tavsiye ederim bir sürü tunik tayt aldım cok rahat ve uygun fiyatlıKızlar kendinize alışveriş yapacaksanız ben dün ilk defa penti hamile eşofman altı aldım bugün giydim çok güzelmiş incede değil soğuk havalar için tam. Yalnız kalıpları çok büyük s beden aldım biraz bol bile 1-2 ay idare etsin yaz gelene kadar yeter bana tavsiye ederim.
Ben de ayni durumdayım meyvesuyu sut ayran ile destekleyin sizde ben oyle yapmaya çalışıyorumÇok sağol canım Allah razı olsun ❤ valla en fazla 2 litre içebiliyorum. Doktorum kızıyor en az 3 litre diyor ama mümkün değil içemiyorum
40 haftani doldurduğum da ayni görüntü böyleydi kız kanala inmek yerine çocuk bize bakıyordu şaka gibi biri bizi gözetliyorBebek ekrana bakıyor sanırım nub gözükmemiskaç haftalık burda
Ay 3. Kız mi geliyor acabaKız
Kız![]()