2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Eylül anneleri iyi akşamlar🥰 Ben de Ekim annesi olacagim insallah. Şuan 9.haftadayim. Sizler bizden daha tecrubelisiniz o yuzden bir sorum olacak. Progestan igne ve fitil kullanananlariniz vardiysa acaba doktorlariniz kacinci hafta biraktirdi ve biraktiysaniz bir sorunla karsilastiniz mi ? Simdiden tesekkurler. Cinsiyet telaşlari baslamis sizin grupta insan kiskaniyor 😂 bizde hala kanamalar lekelenmeler bir cogumuz bunlarla ugrasiyoruz malesef. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi hepimizzz💕💕💕
12.haftada doktor hemen birakma yavas yavas dozu indirerek birak dedi bir hafta da bir tane kullanarak dun biraktim
Bugun bulantim cok ama o yuzden mi bilmiyorum

Bende bunu soracaktım aç mı tok mu gidiliyor?
Aç ya da tok fark etmiyor sanırım canım ama tok gitmeniZde fayda olur diye düşünüyorum. Ben kahvaltı yapıp gitmiştim buna rağmen bebiş uyuyordu uyandıramadık. İkili tarama için ense ölçümü bilgisi de giriliyor ona bakmak için hareketlenmesi gerekiyordu dışarıda çikolata yiyip bekledim biraz sonrasında ancak ölçebildi doktorumuz 🙈

Eylül anneleri iyi akşamlar🥰 Ben de Ekim annesi olacagim insallah. Şuan 9.haftadayim. Sizler bizden daha tecrubelisiniz o yuzden bir sorum olacak. Progestan igne ve fitil kullanananlariniz vardiysa acaba doktorlariniz kacinci hafta biraktirdi ve biraktiysaniz bir sorunla karsilastiniz mi ? Simdiden tesekkurler. Cinsiyet telaşlari baslamis sizin grupta insan kiskaniyor 😂 bizde hala kanamalar lekelenmeler bir cogumuz bunlarla ugrasiyoruz malesef. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi hepimizzz💕💕💕
Hem iğne hem fitil kullandım. İğneyi 12. Haftada fitili 15. Haftada bıraktım. Fitili bırakalı 2 gün oldu. Şimdilik bi sıkıntı olmadı çok şükür.

Aç ya da tok fark etmiyor sanırım canım ama tok gitmeniZde fayda olur diye düşünüyorum. Ben kahvaltı yapıp gitmiştim buna rağmen bebiş uyuyordu uyandıramadık. İkili tarama için ense ölçümü bilgisi de giriliyor ona bakmak için hareketlenmesi gerekiyordu dışarıda çikolata yiyip bekledim biraz sonrasında ancak ölçebildi doktorumuz 🙈
Anladımm teşekkür ederim kan testi falan da yapiliyormus ya neye bakıyorlar tam onu da bilmiyorum ondan sormuştum 🥰

Amin canim valla mutfaga girmeye korkar oldum 12. Haftada daha enerjik olursun ama gene de tam anlamiyla gitmiyor ne zaman gidecek aceba 🤣
13 de falan bitiyormus canım çünkü beta hcg o zaman bitiyormus bekliyorum çaresiz bende hele birde evde çocuk var okula gidiyor şimidedin diyorum tek çocuk nere iki çocuk nere. Allah büyük sağlıkla gelsinler de napalm geçecek

Havucu hic duymadim hemen alayim tesekkur ederim bu arada doktorumda cok memnun zayif hasta severim diyor ama ben üç gebelik geçirdim bu üçüncü yani yedi aya kadar hic kilo almiyorum bu sorun oluyo simdiden bi care bulmam lazim
Şifa olsun minnoşa ❤️
Benim 2.ilkinde iyiydim ama bu çok farklı gidiyor o yüzden sormak istedim. Bide benim ellerimin rengi bile değişti sanki kanım çekildi 😑

13 de falan bitiyormus canım çünkü beta hcg o zaman bitiyormus bekliyorum çaresiz bende hele birde evde çocuk var okula gidiyor şimidedin diyorum tek çocuk nere iki çocuk nere. Allah büyük sağlıkla gelsinler de napalm geçecek
Benim geçmedi maalesef hatta hiç gecmicek gibi gekiyo sanki 9 ay devam böyle gibi

Kızlar bugün ikili tarama testim vardı gittim bebek ayakta duruyormuş pozisyon bozuk dedi, yürüdüm dinlendim biraz baktı çok şükür güzel herşey rahme giden damarlarda çeltik varmış bunu dikkate aldılar hem sağ hem de solda ve miyomumda varmış insAllah bebeğimi sağlıkla kucagima alırım bol bol dualarınızı bekliyorum 🤲🏻 cinsiyet maalesef soylemediler

Yok canim ya suan 13+4 oldum ama bu hafta daha yogun 😭 Ayy insallah gecer seninki cocukla daha zor

Burada da durum aynı. Eşim kızın odada koltukta yatıyor kız bana yapışık vaziyette tek kişilik alanda yatıyoruz. Kızım önceden böyle değildi . 5 aylıkken odasına ayırmıştık ve başka yerde asla uyumazdı ben yanıma almak istesem bile.
Hollanda’ya gelince acayip bağlandı bana. Dibimden ayrılmıyor gece 😁. Karnımdaki de mucize işte 1 defaya mahsus aşk meyvesi 🙈🙈🙈
Hahaha canları sağolsun yeter ki zamanla alisacaklar yataklarına bende odasına alıştırdm gece uyanıp uyanıp yanıma geldi havalar ısınsin tekrar denicm artık🥰
Yok canim ya suan 13+4 oldum ama bu hafta daha yogun 😭 Ayy insallah gecer seninki cocukla daha zor
Canım benim hoşgeldin tekrardan herşey yolundadır inşallah yakın zamanda azalır bulantılarıbda 😘

Back
X