Oturur sekılde sankı saklanbac oynarken sayarız ya o sekıl durmusAynen ya yüzüstü mü duruyor kuzu ben mi yanlış görüyorum elini de koymuş alnına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturur sekılde sankı saklanbac oynarken sayarız ya o sekıl durmusAynen ya yüzüstü mü duruyor kuzu ben mi yanlış görüyorum elini de koymuş alnına
Canım anlayan vardır belki ama ben hiç anlayamadım. Ama yüzde seksen az bi oran değil 14. Haftada doktorun dediği gibidir diye düşünüyorum ama. Benim 2 kızımdada 12. Haftamda soyledilerdi.Kızlar dün kontrolüm vardı doktor %80 kız dedi bi bakar mısınız14+2 deyiz şuan%20 oran beni biraz tereddütte bırakıyor deismz demi snradan
Canım takipteyimm rahatsızım kaç gündür onunla ugrasıyorum
5 gün önce çektim tartılmadım ama bnde durum bu şimdiden böyleyse önümü göremem artkKızlar kilolarınız ne durumda kaç kilo aldınız göbekler çıktı mı![]()
Neyin var geçmiş olsunCanım takipteyimm rahatsızım kaç gündür onunla ugrasıyorumkeşke alışverişe kaptırmış olsam iyileşeyim devam bide bu ay kotamı doldurdum
![]()
Aaa maşallah kız tam bi hamile göbeği5 gün önce çektim tartılmadım ama bnde durum bu şimdiden böyleyse önümü göremem artk![]()
Böbreklermde agrı başladı geceleri oluyordu gündüz hafifti bugün sabahta sol tarafımda agrıyla kalktım.doktoruma yazdım gebelerde böbreklerde genişleme enfeksiyon olabiliyormuş üroloji görsün dedi.hemen gittim yarın sabah ultrasonla bakılıcak böbreklere genişleme varsa stend takılıcakmış.daha önce taşım vardı onu aldırdım agrısını çok iyi bilirim bugnde sbah onu hssednce gittim hemenNeyin var geçmiş olsun
Gazdır diye diye böyle oldu inmiyorda artk dedm bebekAaa maşallah kız tam bi hamile göbeği![]()
Ayyy maşallah benim de böyle sadece daha yayvan5 gün önce çektim tartılmadım ama bnde durum bu şimdiden böyleyse önümü göremem artk![]()
Oy maşallah baya çıkmış göbüşün5 gün önce çektim tartılmadım ama bnde durum bu şimdiden böyleyse önümü göremem artk![]()
Canım çok geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi bisey değildirBöbreklermde agrı başladı geceleri oluyordu gündüz hafifti bugün sabahta sol tarafımda agrıyla kalktım.doktoruma yazdım gebelerde böbreklerde genişleme enfeksiyon olabiliyormuş üroloji görsün dedi.hemen gittim yarın sabah ultrasonla bakılıcak böbreklere genişleme varsa stend takılıcakmış.daha önce taşım vardı onu aldırdım agrısını çok iyi bilirim bugnde sbah onu hssednce gittim hemen
Ben sanirim 1 kilo aldım ama kilom var zaten onu bile almasam iyiydi. Hazımsızlıktan mide kısmım şiştiAyyy maşallah benim de böyle sadece daha yayvanben çok şiştim sanıyordum ama normal demekki
ilk zamanlar istiyordum ki bir an evvel göbeğim çıksın şimdi diyorum acaba çok mu oldu
![]()
İnşallah canım böbreklere dikkat edinCanım çok geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi bisey değildir![]()
Aman boşver cıkabildikleri kadar çıksınlar dogurunca özleriz göbekleriAyyy maşallah benim de böyle sadece daha yayvanben çok şiştim sanıyordum ama normal demekki
ilk zamanlar istiyordum ki bir an evvel göbeğim çıksın şimdi diyorum acaba çok mu oldu
![]()
Eli kulagındadır canım iç karın meselesi sanırım pekte anlamam amaOy maşallah baya çıkmış göbüşün
Benim akşamları daha şiş oluyor sanki sabah daha inik. Gün içindeki yeme içmeden kaynaklı tabi.
Ama dışarıdan belli olacak bir göbeğim yok henüz![]()
Inşallah önemli bisey yoktur ayaklarını falan da üşüttuysenBöbreklermde agrı başladı geceleri oluyordu gündüz hafifti bugün sabahta sol tarafımda agrıyla kalktım.doktoruma yazdım gebelerde böbreklerde genişleme enfeksiyon olabiliyormuş üroloji görsün dedi.hemen gittim yarın sabah ultrasonla bakılıcak böbreklere genişleme varsa stend takılıcakmış.daha önce taşım vardı onu aldırdım agrısını çok iyi bilirim bugnde sbah onu hssednce gittim hemen