- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Aminnn canım inşallahAhhh süper sağlıkla gelsin oğlusun demek balon patlatıldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canım inşallahAhhh süper sağlıkla gelsin oğlusun demek balon patlatıldı![]()
Çok güzel olmuştur eminim kiAminnn canım inşallahönce herkes tahminini mavi ya da pembe el baskısı yaptı beyaz tshirt lere, sonra da balon patlatıldı
![]()
Merhaba, magnezyum ilacının ismi nedir?Benimde çok ağrılarım vardı sabah yataktan boğun sırt ve bel ağrısıyla kalkıyordum. İş yerinde özellikle yoğun olan günlerden sonraki sabah çok kötü oluyordu. Dr magnezyum verdi suya atılan tabletlerden ilk kez dün öğlen içtim. Hergün alma işyerinde yoğunnolduğun günler ara öğün gibi bunu iç dedi. Gerçekten çok işe yaradı bugün çok iyi uyandım. İstersen bir dr una sorup dene sende
Kızlar
Çok güzel olmuştur eminim ki![]()
Çok iyi yapmışsınız canim sanırım öyle küçük bişey bizde yapacağız tabi sabırlı olabilirsemAile arasında minik bir organizasyon yaptık, miniğim hatıra kalsın diye![]()
Bu haftadan sonra degisecegini sanmıyorumKızlar atmıştım ama cvp alamamistim bakar mısınız doktor %80 kız dedi 14+1 ken sizce değişir mi
Ben de denedim ama eşimin kimlikte yazan doğum tarihi kesin değilmiş o biraz taş koydu yolumaBen de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .
Teşekkürler bu eğlenceli tespit içinMerak edene ekliyorum:
Eşinizin doğum ayı ile , sizinkinin doğum ayı kesişiyor , bir dikey , bir yatay sutunda
Çıkan rakamı , ikinci grafikte . hamile kaldığınız ay ile kesişiyor bu rakam . O da cinsiyet - mavi - pembe işte , söylüyor . üzerlerine yazdım ama, anlaşılıyordur neyin ne olduğu . Haydi hesaplar gelsin![]()
Şimdii önemli bir soru hahah eğer son adet tarihime göre bakarsam 25 Aralık yani 6 numara ve erkeğe denk geliyor. Ama benim tedaviyle olduğu için biliyorum ocak 7de iğne atıldım, aslında bakarsak ocak ayi daha fazla ve hamile kaldığım ay ocak olmuş oluyor. Ona göre de kız çıkıyorBen de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .
Eşinizin doğum ayı ile , sizinkinin doğum ayı kesişiyor , bir dikey , bir yatay sutunda
Çıkan rakamı , ikinci grafikte . hamile kaldığınız ay ile kesişiyor bu rakam . O da cinsiyet - mavi - pembe işte , söylüyor . üzerlerine yazdım ama, anlaşılıyordur neyin ne olduğu . Haydi hesaplar gelsin![]()
Yaa en azından tahmini bi ay falan yok mu öyle denesenBen de denedim ama eşimin kimlikte yazan doğum tarihi kesin değilmiş o biraz taş koydu yoluma![]()
Şimdii önemli bir soru hahah eğer son adet tarihime göre bakarsam 25 Aralık yani 6 numara ve erkeğe denk geliyor. Ama benim tedaviyle olduğu için biliyorum ocak 7de iğne atıldım, aslında bakarsak ocak ayi daha fazla ve hamile kaldığım ay ocak olmuş oluyor. Ona göre de kız çıkıyor
Son adet tarihine göre mi bakicaz acaba
Kafamda deli sorular![]()
Ayyy kesinlikle yapmalısın çok güzel anılar bunlarÇok iyi yapmışsınız canim sanırım öyle küçük bişey bizde yapacağız tabi sabırlı olabilirsem![]()
Tabi herkes bilemez bunu normalde de bu yüzden son adet tarihi hesaplanıyor ama ben kendime göre hesaplamış oldum diyelimhaklı sorular , hamile kalınan ay yazıyor tabloda. Bu durumda Ocak , evet. Bakalım tutacak mı?
![]()
İnsAllah degismz en çok istediğim bi kızımın olmasıBu haftadan sonra degisecegini sanmıyorum![]()
Teşekkür ederim bu arada cvpladiginiz içinBu haftadan sonra degisecegini sanmıyorum![]()
Ooo o kadar kafein zatti zararlı yaaGünde 2 tane izin veriliyor zaten canım ..
Bende kızımda içtim abartmadan 4230 doğdu .
Benim demek istediğim mevcut kafein miktarlarının üzerine çıkmamak iyidir .
Benim arkadaş günde 10 bardak çay içip kahve de alıyordu mutlaka . Ve bebeğin kilosunu çok etkiledi.
Evet kuzenimle aynı anda hamile kaldık. Ben 7 kilo verirken o 5 kilo aldı ve hunharca yiyor maşallah subhanallahCok sukur canim uyudum sabah uyardim agri azalmis insallah sorun yoktur bakalim hayirlisi sol tarafimda biraz var ama gecer sanirim
Bazilari tas gibi ama ya bizim vucudumuz ne hassasmis inan annemlerde cok iyiydim ama evi ozliyordum eve gelince de Of o sacma sapan tiksinmeler geliyordu
Ay Kuzum ya birdaha Tobe stres felan asla agriyi hissedince herseyden koptum
Kiyamam sende aglama![]()
Benim boy cikti 8 .doktor kiz demisti haftaya fetal dna da kesin cikicak bakalimBen de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .
O, senin bünyenle alakalı canım mesela ben yemekten sonra bişeyler yemesem uyumadan önce şekerim düşüyor , bazen gece kalkıp peynir ekmek yiyip yatıyorum yoksa fenalık geliyor uyuyamıyorum. O yüzden benim gibilere sık sık yiyin diyorlarKızlar gece veya yatmadan bir şeyler yiyor musunuz ben aksam yemegini 8 de yiyorum sabah 8 e kadar bir sey yemiyorum acaba zararli mı her yerde az az sık sık yiyin yazıyor.