2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar atmıştım ama cvp alamamistim bakar mısınız doktor %80 kız dedi 14+1 ken sizce değişir mi

Eklentiler

• IMG-20220316-WA0021.webp
    IMG-20220316-WA0021.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 62
Benimde çok ağrılarım vardı sabah yataktan boğun sırt ve bel ağrısıyla kalkıyordum. İş yerinde özellikle yoğun olan günlerden sonraki sabah çok kötü oluyordu. Dr magnezyum verdi suya atılan tabletlerden ilk kez dün öğlen içtim. Hergün alma işyerinde yoğunnolduğun günler ara öğün gibi bunu iç dedi. Gerçekten çok işe yaradı bugün çok iyi uyandım. İstersen bir dr una sorup dene sende
Merhaba, magnezyum ilacının ismi nedir?

Ben de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .
Teşekkürler bu eğlenceli tespit için 🙏🏻 Merak edene ekliyorum:
Eşinizin doğum ayı ile , sizinkinin doğum ayı kesişiyor , bir dikey , bir yatay sutunda
Çıkan rakamı , ikinci grafikte . hamile kaldığınız ay ile kesişiyor bu rakam . O da cinsiyet - mavi - pembe işte , söylüyor . üzerlerine yazdım ama, anlaşılıyordur neyin ne olduğu . Haydi hesaplar gelsin 😄✨
Ben de denedim ama eşimin kimlikte yazan doğum tarihi kesin değilmiş o biraz taş koydu yoluma 🤷‍♀️

Eşinizin doğum ayı ile , sizinkinin doğum ayı kesişiyor , bir dikey , bir yatay sutunda
Çıkan rakamı , ikinci grafikte . hamile kaldığınız ay ile kesişiyor bu rakam . O da cinsiyet - mavi - pembe işte , söylüyor . üzerlerine yazdım ama, anlaşılıyordur neyin ne olduğu . Haydi hesaplar gelsin 😄✨
Şimdii önemli bir soru hahah eğer son adet tarihime göre bakarsam 25 Aralık yani 6 numara ve erkeğe denk geliyor. Ama benim tedaviyle olduğu için biliyorum ocak 7de iğne atıldım, aslında bakarsak ocak ayi daha fazla ve hamile kaldığım ay ocak olmuş oluyor. Ona göre de kız çıkıyor 🤣
Son adet tarihine göre mi bakicaz acaba 🤣
Kafamda deli sorular 😅

Şimdii önemli bir soru hahah eğer son adet tarihime göre bakarsam 25 Aralık yani 6 numara ve erkeğe denk geliyor. Ama benim tedaviyle olduğu için biliyorum ocak 7de iğne atıldım, aslında bakarsak ocak ayi daha fazla ve hamile kaldığım ay ocak olmuş oluyor. Ona göre de kız çıkıyor 🤣
Son adet tarihine göre mi bakicaz acaba 🤣
Kafamda deli sorular 😅
😄 haklı sorular , hamile kalınan ay yazıyor tabloda. Bu durumda Ocak , evet. Bakalım tutacak mı? ☺️

😄 haklı sorular , hamile kalınan ay yazıyor tabloda. Bu durumda Ocak , evet. Bakalım tutacak mı? ☺️
Tabi herkes bilemez bunu normalde de bu yüzden son adet tarihi hesaplanıyor ama ben kendime göre hesaplamış oldum diyelim🥰
Hadi bakalım sali günü doktor tahmin yapacak 🥰🙏🏻

Günde 2 tane izin veriliyor zaten canım ..
Bende kızımda içtim abartmadan 4230 doğdu .
Benim demek istediğim mevcut kafein miktarlarının üzerine çıkmamak iyidir .
Benim arkadaş günde 10 bardak çay içip kahve de alıyordu mutlaka . Ve bebeğin kilosunu çok etkiledi.
Ooo o kadar kafein zatti zararlı yaa 🙈🙈

Cok sukur canim uyudum sabah uyardim agri azalmis insallah sorun yoktur bakalim hayirlisi sol tarafimda biraz var ama gecer sanirim 🥰

Bazilari tas gibi ama ya bizim vucudumuz ne hassasmis inan annemlerde cok iyiydim ama evi ozliyordum eve gelince de Of o sacma sapan tiksinmeler geliyordu

Ay Kuzum ya birdaha Tobe stres felan asla agriyi hissedince herseyden koptum
Kiyamam sende aglama 🥰
Evet kuzenimle aynı anda hamile kaldık. Ben 7 kilo verirken o 5 kilo aldı ve hunharca yiyor maşallah subhanallah 🤣🤣 bsey olmayınca olmuyor olanında kötü ediyor işte. Umarm evime dönene kadar tamamen geçer benmde garip bulantılarım ve hassaslıgm zira ilgi bekleyen bir oğlum var 3,5 yasında. Bu halde kendimi çok aciz hssedyorm Malesef

Benim boy cikti 8 .doktor kiz demisti haftaya fetal dna da kesin cikicak bakalim😁

Kızlar gece veya yatmadan bir şeyler yiyor musunuz ben aksam yemegini 8 de yiyorum sabah 8 e kadar bir sey yemiyorum acaba zararli mı her yerde az az sık sık yiyin yazıyor.

Kızlar gece veya yatmadan bir şeyler yiyor musunuz ben aksam yemegini 8 de yiyorum sabah 8 e kadar bir sey yemiyorum acaba zararli mı her yerde az az sık sık yiyin yazıyor.
O, senin bünyenle alakalı canım mesela ben yemekten sonra bişeyler yemesem uyumadan önce şekerim düşüyor , bazen gece kalkıp peynir ekmek yiyip yatıyorum yoksa fenalık geliyor uyuyamıyorum. O yüzden benim gibilere sık sık yiyin diyorlar 😁bayılmayalım vücudumuz zinde kalsın diye

Back
X