2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar çok şükür sonunda benimde fetal dna sonucum gelmiş doktorumuz aradı her şey yolundaymış çok şükür 🙏 cinsiyetimizi zaten 11+3te yüksek ihtimal öğrenmiştik ama kesinleşmiş oldu ilk bebeğimiz erkek olacakmış 🧿👶

maviss_34 maviss_34 canım tabloda revize edebilir misin tüp bebekten dolayı ufak bir ayar yaptı doktorum sat 13 aralık. Cinsiyet erkek ☺️
Canım çok şükür çok sevindim, artık aklında bir şey kalmayacak teste ilişkin😇

Bu sene erkek senesi lafımız hala geçerliliğini koruyor hala, erkek sonuçları bir bir gelmeye devam ediyor :)
Şimdi bir sonraki kontrol ne zaman?

Kızlar çok şükür sonunda benimde fetal dna sonucum gelmiş doktorumuz aradı her şey yolundaymış çok şükür 🙏 cinsiyetimizi zaten 11+3te yüksek ihtimal öğrenmiştik ama kesinleşmiş oldu ilk bebeğimiz erkek olacakmış 🧿👶

maviss_34 maviss_34 canım tabloda revize edebilir misin tüp bebekten dolayı ufak bir ayar yaptı doktorum sat 13 aralık. Cinsiyet erkek ☺️
Hayırlı olsuuunnn, çok sevindim 🦋✨

Canım çok şükür çok sevindim, artık aklında bir şey kalmayacak teste ilişkin😇

Bu sene erkek senesi lafımız hala geçerliliğini koruyor hala, erkek sonuçları bir bir gelmeye devam ediyor :)
Şimdi bir sonraki kontrol ne zaman?
Rahatladım resmen ☺️ Haftaya gideceğim görmeye bakalım bebişi benim hala 1 aya düşmedi ama artık düşecek herhalde kontrol aralıkları
Hayırlı olsuuunnn, çok sevindim 🦋✨
Teşekkür ederim 🌸

Evet çarşamba tam 14 bitiyor Ah bilmiyorum gidebilirim de. Aynen ama ilk haftalardan daha kolay geçiyor zaman çok şükür
Bence çok yüksek ihtimalle söyler gibi doktor 🥰
Insallah öyledir gerçi ben çok zorlu gecirmedim ama illaki o ilk dönemin riski insanı tedirgin ediyor

Benimde öyle canim neye göre gideceğimi bende şaşırdım

O şekilde de olabilir canim kabaca ölçen doktoru ilk defa gördüm 😂

Benim geç yumurtlama canim ama bence yakaladı haftasını bakalım hayırlısı 🥰
Bıkıyorum canım bence de yakalamış maşallah 🥰

Yaa bazı doktorlar şak diye söylüyor, bazıları da bekletiyor ama kız mı acaba söylemediğine göre 😍
Meraktayimmm bı çıkıntı vardı resimde ama nub a göre kiza benziyomus 🙈 erkek de olabilir pipi mi acepp bak bakalım dilosum

Eklentiler

• IMG_20220318_140807.webp
    IMG_20220318_140807.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 59
Back
X