- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
Cinsiyeti merak eden arkadaşlar Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyim arkadaş konu açmış bi deneyin isterseniz şansınızı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok şükür çok sevindim, artık aklında bir şey kalmayacak teste ilişkinKızlar çok şükür sonunda benimde fetal dna sonucum gelmiş doktorumuz aradı her şey yolundaymış çok şükürcinsiyetimizi zaten 11+3te yüksek ihtimal öğrenmiştik ama kesinleşmiş oldu ilk bebeğimiz erkek olacakmış
maviss_34 canım tabloda revize edebilir misin tüp bebekten dolayı ufak bir ayar yaptı doktorum sat 13 aralık. Cinsiyet erkek
![]()
Hayırlı olsuuunnn, çok sevindimKızlar çok şükür sonunda benimde fetal dna sonucum gelmiş doktorumuz aradı her şey yolundaymış çok şükürcinsiyetimizi zaten 11+3te yüksek ihtimal öğrenmiştik ama kesinleşmiş oldu ilk bebeğimiz erkek olacakmış
maviss_34 canım tabloda revize edebilir misin tüp bebekten dolayı ufak bir ayar yaptı doktorum sat 13 aralık. Cinsiyet erkek
![]()
Cinsiyeti merak eden arkadaşlar Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyim arkadaş konu açmış bi deneyin isterseniz şansınızı![]()
Bişey değil canımSağol link için
bende yazdım bakalim
Sana pipiyi uzatmış nasıl anlamıyorsun annesi dediB
Bişey değil canımhadi bakalım ne dicek
Rahatladım resmenCanım çok şükür çok sevindim, artık aklında bir şey kalmayacak teste ilişkin
Bu sene erkek senesi lafımız hala geçerliliğini koruyor hala, erkek sonuçları bir bir gelmeye devam ediyor :)
Şimdi bir sonraki kontrol ne zaman?
Teşekkür ederimHayırlı olsuuunnn, çok sevindim![]()
B
Bişey değil canımhadi bakalım ne dicek
Dur bakayım bende pipinin belli olmadığı bi foto atayım bilcekmi deneyelim biSana pipiyi uzatmış nasıl anlamıyorsun annesi dediAllah Allah doktor göremiyor onu daha ama hayırlısı bakalim
![]()
Senin ki kesin belliyse at bakalım ,tutacak mıDur bakayım bende pipinin belli olmadığı bi foto atayım bilcekmi deneyelim bi![]()
Belli belli canım attım bakalım ne diyecekSenin ki kesin belliyse at bakalım ,tutacak mı![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallahCanim hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlusun hemen düzeltmeleri yapıyorum![]()
Benim oğlanı tutturamadı kız gibi dediSenin ki kesin belliyse at bakalım ,tutacak mı![]()
Benim oğlanı tutturamadı kız gibi dedi![]()
Oo kesin eder hemdeBakalım bende 12 gün sonra gidicem o zaman 14+2 oluyor doktor tahmin eder inşallah
![]()
Bence çok yüksek ihtimalle söyler gibi doktorEvet çarşamba tam 14 bitiyor Ah bilmiyorum gidebilirim de. Aynen ama ilk haftalardan daha kolay geçiyor zaman çok şükür
Bıkıyorum canım bence de yakalamış maşallahBenimde öyle canim neye göre gideceğimi bende şaşırdım
O şekilde de olabilir canim kabaca ölçen doktoru ilk defa gördüm
Benim geç yumurtlama canim ama bence yakaladı haftasını bakalım hayırlısı![]()
14 du ama söylemedi cinsiyeti hep hainlik heppBıkıyorum canım bence de yakalamış maşallah![]()
Yaa bazı doktorlar şak diye söylüyor, bazıları da bekletiyor ama kız mı acaba söylemediğine göre14 du ama söylemedi cinsiyeti hep hainlik hepp![]()
Meraktayimmm bı çıkıntı vardı resimde ama nub a göre kiza benziyomusYaa bazı doktorlar şak diye söylüyor, bazıları da bekletiyor ama kız mı acaba söylemediğine göre![]()