2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar çok şükür sonunda benimde fetal dna sonucum gelmiş doktorumuz aradı her şey yolundaymış çok şükür 🙏 cinsiyetimizi zaten 11+3te yüksek ihtimal öğrenmiştik ama kesinleşmiş oldu ilk bebeğimiz erkek olacakmış 🧿👶

maviss_34 maviss_34 canım tabloda revize edebilir misin tüp bebekten dolayı ufak bir ayar yaptı doktorum sat 13 aralık. Cinsiyet erkek ☺️
Hayırlı olsun 😍 sağlıkla gelsin oğluşunuz 👦🏼 🥰

Simdi yazmis emin deilim erkege benziyor die 🤣🤣 inancimi kaybettim bu kisiye
Benimkinide bilemedi ama tutturdukları olur illaki benim attığım bi fotoda bariz küçük adam gibiydi bebeğim ben bile ordan erkek olduğunu hissetmiştim pipiyi görmeden hemde onuda kıza benzetti🤷‍♀️

Benimkinide bilemedi ama tutturdukları olur illaki benim attığım bi fotoda bariz küçük adam gibiydi bebeğim ben bile ordan erkek olduğunu hissetmiştim pipiyi görmeden hemde onuda kıza benzetti🤷‍♀️
Iste bilmeden yorum yapmal buna denir🤣🤣 saglikla gelsin tosunun kac haftalik oldun

Kim bu arkdaşlar İnstagram sayfası mı?

Back
X