Ben tedavi doneminde almistim kiloyu zaten ögrendigimden beri 2.5 kilo aldim yani kanda ilk ciktigindan beri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tedavi doneminde almistim kiloyu zaten ögrendigimden beri 2.5 kilo aldim yani kanda ilk ciktigindan beri.
İkili test için de hareketli olması lazımmış sanırım, aklımda bulunsun öyle yapayım bende en son çikolata yiyip girmiştim karnımda toktu öylece duruyordu tam sonunda birden hareketlenmeye başlamıştı. Evet tahminde bulunuyorlar özellikle erkek olursa gösterirse falan herhalde, bir de 3 boyutlu muydu 4 mü onda bakıpta tahminde bulunabiliyorlarmis daha bana öyle hiç bakmadi bakalimBazılarının doktoru bu haftalarda net şeyler söyleyebiliyor tabi bebeğin pozisyonuna göre de değişiyordur. Ben 12+5 te gittim aç karnına çikolata yedim ama hep uyudu hiç oynamadı. Doktorum bidahakine çikolata yada tatlı şeyler yiyip üstüne biraz soğuk su iç bağırsak hareketleri de bebeği harekete geçirir dedi aklında olsun![]()
Hayret , aynı şekilde ben de, kahve kokusuna bile katlanamıyorum ve ekşi yeşil elma hayranlığı başladı. Çok enteresanMerhaba, aserme olmadı ama kahve tiryakisi olan ben kahveden soğudum ve elma yiyemezdim onceden şimdi günde bı tane mutlaka yiyorum, ilginç bir deneyimAylık kontrole döndük ama üçüncü haftaya aldım randevuyu, nasipse şehir dışı planımız var.
Hadi bakalım inşallah gösterir seninkiİkili test için de hareketli olması lazımmış sanırım, aklımda bulunsun öyle yapayım bende en son çikolata yiyip girmiştim karnımda toktu öylece duruyordu tam sonunda birden hareketlenmeye başlamıştı. Evet tahminde bulunuyorlar özellikle erkek olursa gösterirse falan herhalde, bir de 3 boyutlu muydu 4 mü onda bakıpta tahminde bulunabiliyorlarmis daha bana öyle hiç bakmadi bakalim![]()
İnşallah canım ya ben de kız istiyorum hayırlısı olsun yaAyy ayni ben
Bende cok ara verince Allah korusun bisey olacak diye korkuyorum bir Ay nasil gececek bilmiyorum
Eksiye dustugune gore kiz mi aceba
Insallah guzel cikar tum sonuclarin hayirlisiyla![]()
İnsallah canimTeşekkürler canım ben gene 14 de devam edeyim ikili testi ptesi yapacak inşallah yanlış biseyler olmaz
Aynen tekmeleme baslasa biraz rahatlardik sanirim gunler gecmek bilmiyorBüyüdükçe aylık kontrol normalmiş ama evet hissedemediğimizden birde banada uzun gelir![]()
Ay hayirlisiyla insallahİnşallah canım ya ben de kız istiyorum hayırlısı olsun ya![]()
Benim de ekşi yeşil elma, hem de tuzlayarak yiyorumHayret , aynı şekilde ben de, kahve kokusuna bile katlanamıyorum ve ekşi yeşil elma hayranlığı başladı. Çok enteresan![]()
Hiç aşerme yaşamadım. Bir iki kez bişeyler hissettim ama bir haftadır hiç hissetmiyorum. Ben zaten hastane personeliyim. İçime kurt düştükçe hocam Bi göster diyorum :)Ayy bende bunu merak ediyorum doktor 20. Haftalarda dedi
Bu sabah sanki bisey hissettim ama tekme degilde neydi aceba sert birseydi
Kizlar grubun en cok meraklisi olarak gene geldim
Aserdîniz mi ?
Birde sey kac haftada bir dokyora gidiyorsunuz en gec ben ogrencem sanirim cinsiyeti![]()
Tam hissetmelere başlasak içimiz rahat edecekBen geceleri sırt üstü yattığımda hissediyo gibiyim ama çok hafif![]()
Doktorum ilk 3 ay hiç kilo almamak en iyisi demişti. Ben de 2 kilo aldım çok moralimi bozuyor ya. Ama mide bulantılarım yeni yeni geçti mecbur yiyordum öncesinde midemi bastırmak içinBen tedavi doneminde almistim kiloyu zaten ögrendigimden beri 2.5 kilo aldim yani kanda ilk ciktigindan beri.
En garip benim herhaldeAyy bende bunu merak ediyorum doktor 20. Haftalarda dedi
Bu sabah sanki bisey hissettim ama tekme degilde neydi aceba sert birseydi
Kizlar grubun en cok meraklisi olarak gene geldim
Aserdîniz mi ?
Birde sey kac haftada bir dokyora gidiyorsunuz en gec ben ogrencem sanirim cinsiyeti![]()
Beni hiç tartmadılar burada ama ben kendim sıkı takip ediyorum . 64.4 tüm geçen hafta , bu sabah tartından 63.9 çıktım . Hastayım ondan herhalde . Çok yiyemiyorum. Açık olan iştahta kapandı . Kilona göre ideal Alman gerekeni alacaksın zaten canım.. son üç ay özellikleKızlar yaklaşık hepimiz aynı haftalardayız. Acaba kilo alan var mı? Alanlar kaç kilo aldınız merak ediyorum. Benim doktorum Canan Karatay gibi kiloya aşırı karşı. Hemen tartıya alıyor gider gitmez psikolojim bozuldu![]()
bende aynı senin gibi bulantı aşerme yokta ama balıktan çok tiksindim nedense ilk hamileliğimi öğrendiğimde haftada iki kere falan yedim şimdi görmek bile istemiyorumEn garip benim herhalde
Ne aşerdim ne tiksindim ne bulantı hiç bisey
Sadece ete karşı zaten hassastım iyice midemi bulandırdı bu kadar
İkili test bahanesine 1 hafta sonra gitmiş olucam ama ayda 1 gidiliyor sorun yoksa hep kuzum sanırım
Canım kontrol öncesi çikolata ye evet ama aynı zamanda tok da ol.İkili test için de hareketli olması lazımmış sanırım, aklımda bulunsun öyle yapayım bende en son çikolata yiyip girmiştim karnımda toktu öylece duruyordu tam sonunda birden hareketlenmeye başlamıştı. Evet tahminde bulunuyorlar özellikle erkek olursa gösterirse falan herhalde, bir de 3 boyutlu muydu 4 mü onda bakıpta tahminde bulunabiliyorlarmis daha bana öyle hiç bakmadi bakalim![]()
benide hiç tartmadı doktor çevremde hamilelik geçirenler asa nadıl olur beni ilk kontrolden beri tartmıştı falan dediler bende doktordan şüpheye düştüm ama demekki tek tartmayan benimki değilmiiBeni hiç tartmadılar burada ama ben kendim sıkı takip ediyorum . 64.4 tüm geçen hafta , bu sabah tartından 63.9 çıktım . Hastayım ondan herhalde . Çok yiyemiyorum. Açık olan iştahta kapandı . Kilona göre ideal Alman gerekeni alacaksın zaten canım.. son üç ay özellikle
Bence zaten zayıfsan pek önemsemiyor olabilir benim kendi kilomu tansiyonumu takip ettiğimi biliyor zaten zayıfım hiç kilo üzerine konuşmadık o yüzden.benide hiç tartmadı doktor çevremde hamilelik geçirenler asa nadıl olur beni ilk kontrolden beri tartmıştı falan dediler bende doktordan şüpheye düştüm ama demekki tek tartmayan benimki değilmiiben en son 3 hafta önce tartıldım 50 dim. doktorda en sonki kontrolda çok zayıfısın d vitaminine başla dedi