- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Evet olabilir bencedeBirazda doktorun ultrasonu ile.alakali bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir bencedeBirazda doktorun ultrasonu ile.alakali bence
hindistan cevizi yağını duymamıştım, deneyimlemek gerek. genelde badem yağı öneriliyor. bio-oil ben de çok denk geldim ancak nasıl gelir bilemiyorum,deneyimlilerden bilgi almak lazım tabi her bünye aynı da değil çatlak oluşumunda az su tüketimi vs de etkili oluyormuş. En çok merak ettiğim konu sürekli sürülen bu yağlar acaba kullanılan bölgede tüylenme vs yapar mıDoğal istiyorsanız hindistan cevizi yağı öneririm. Ben kullanıyorum cildimde kuru olduğundan hemen emiyor yağlı his hiç bırakmadı birde takviye olarak biooil alacağım. Lıerac jel kıvamında o yüzden cildime uyumlu olmadığını düşünüyorum duyumlarıma göre fazla nemlendirmiyormuş yağ formatında olanlar daha iyiymiş.
Tek önerebileceğim Hindistan cevizi yağı. Kendimden değil ablamdan biliyorum. Zaten amaç sadece nemlendirme benim fikrim digerlerine gerek yok. Aşırı pahalı zaten küçücük şeyler. Suan yetebilir ama ilerde hiç yetmiyor ablam denediği için biliyorum. Son aylarda ablam güreşçi gibi yaglaniyordu Hindistan cevizi yagiylaKızlar herkese iyi akşamlar , öncelikle umarım sizler de minikleriniz de iyidir :) Çatlak oluşmaması için ürün kullanmaya başladınız mı,eğer kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Aramızda tecrübeli anneler de var, önceki gebeliklerde çatlak sorunu oldu mu ya da nasıl çözüm buldunuz acaba? Not: Belli bilinen ürünler var özellikle lierac vs ama fiyatları aşırı fazla,daha farklı öneriler varsa almak isterim:) Sevgiler..
Ayyy o zaman evdeki hindistan cevizi yağını dolaptan çıkartmanın zamanı geldi,denemek gerek :) Doğru diyorsun valla küçücük şeyler dünya para ki evet sonlara doğru ve doğum sonrası sabah akşam sürmek gerek olduğu için assslaaa yetmez.Onlara para vermek yerine bebek bezine yatırım yaparım :) Ben de normalde nemlendiriyorum bol bol da su içiyorum ama arada kaşınıyorr bak korktum şimdi hemen hindistan cevizi yağına başlıyorum,teşekkür ederiiimmm :)Tek önerebileceğim Hindistan cevizi yağı. Kendimden değil ablamdan biliyorum. Zaten amaç sadece nemlendirme benim fikrim digerlerine gerek yok. Aşırı pahalı zaten küçücük şeyler. Suan yetebilir ama ilerde hiç yetmiyor ablam denediği için biliyorum. Son aylarda ablam güreşçi gibi yaglaniyordu Hindistan cevizi yagiylasadece 3 gün zor gelmiş sürmemiş, hemen kasinmaya başladı ufak yerden çatladı dedi. Yani nemlendirmek her gün önemli. Bir de asıl doğumdan sonra da devam etmek gerekiyormus
![]()
Ne demekkAyyy o zaman evdeki hindistan cevizi yağını dolaptan çıkartmanın zamanı geldi,denemek gerek :) Doğru diyorsun valla küçücük şeyler dünya para ki evet sonlara doğru ve doğum sonrası sabah akşam sürmek gerek olduğu için assslaaa yetmez.Onlara para vermek yerine bebek bezine yatırım yaparım :) Ben de normalde nemlendiriyorum bol bol da su içiyorum ama arada kaşınıyorr bak korktum şimdi hemen hindistan cevizi yağına başlıyorum,teşekkür ederiiimmm :)
Ben de bikaç yerde okudum aynı şekilde yazmıştı sadece göbek olarak düşünmeyin,kalçalar,bacaklar,göğüsler her yere sürülmeli falan diye. Desene sonlara doğru Edirne kırkpınar güreşlerine hazırlanan efeler gibi gezicez ortada parıl parılNe demekktecrübe edindiğimiz için söylemek istedim belki şimdi o kadar sık sürmezsiniz vs. Ama gerçekten göbek büyüdükçe çatlama ihtimali arttıkça çok sürmek gerekiyor hem sadece göbeğe değil bacak, leğen kemiklerinin olduğu yer bel bölgesi göğüste de çatlama olabilir son aylara doğru. O yüzden gerçekten baya yaglanmak gerekebilir
birde ben kilo aldım bi senede baya duştan sonra da kurulanmadan yağı süruyordum öyle de çok iyi emiyor ve yağlı his bırakmıyor. Şimdi o şekilde başlayabilirsiniz benim fikrim hem rahatsiz da etmez.
Bi de badem yağı bildigime göre daha çok kıl besliyor hani kaşa kirpiklere de sürüyorlar ya.
Diğer yağlar gerçekten pahalı ve sırf marka adı altında bence en son bakmıştım 200 TL yazıyordu. 1 ay demeden o da bitiyordu sanırım ilk ablam onlardan almisti baş edemeyince hindistan cevizini duyduk ona geçtik, bu arada cildimiz catlamaya müsait ona rağmen ablamda olmadı sürmeyi unuttuğu süre zarfı dışında o da küçücük bi yer. Önemli olan bıkmadan her gün sürmek göbek büyüdükçe
Hahaha aynen öyle olacak vallahi birde yaza denk geliyor nasıl yaparız bilmemBen de bikaç yerde okudum aynı şekilde yazmıştı sadece göbek olarak düşünmeyin,kalçalar,bacaklar,göğüsler her yere sürülmeli falan diye. Desene sonlara doğru Edirne kırkpınar güreşlerine hazırlanan efeler gibi gezicez ortada parıl parılYa bende hep hedef kiloma düşünce bebek istiyorum diyordum ama ben hedef kiloya inemeden benim minik adam rahme düştü
o yüzden de çatlama patlama ihtimali korkutuyor. İndirim buldukça h.cevizi yağı stoklamak lazım. Badem yağı için doğru diyorsun o daha çok kıl köklerini besliyor sanırım ona gerek yok en iyisi başımıza dert almayalım durduk yere.
![]()
Badem yağı yapar evethindistan cevizi yağını duymamıştım, deneyimlemek gerek. genelde badem yağı öneriliyor. bio-oil ben de çok denk geldim ancak nasıl gelir bilemiyorum,deneyimlilerden bilgi almak lazım tabi her bünye aynı da değil çatlak oluşumunda az su tüketimi vs de etkili oluyormuş. En çok merak ettiğim konu sürekli sürülen bu yağlar acaba kullanılan bölgede tüylenme vs yapar mı
Ayy valla evde sahilde yağlanıp güneşleniyor gibi sürer sürer evde fink atarızHahaha aynen öyle olacak vallahi birde yaza denk geliyor nasıl yaparız bilmemben Hatay'da yaşıyorum aşırı nem şimdiden gözüm korkmuyor değil
Ben de maalesef fazla kiloyla hamile kaldım korona sagolsun o dönemde 10 kilo kadar aldım artı yabancı şehire de taşınınca hep evdeydim.
Önceki çatlaklarıma göre söyledim aslında bendediz kapakları leğen kemiginin olduğu yerler ve iç bacaklarda var biraz çatlak. Yeni olanlara hindistan cevizi yağı sürerek biraz da olsa görünümünü azalttım kırmızıyken yeni catladiginda, o zamandan beri ara ara sürerim:)
Benim elimde bu var Bayadır ama ısıyla çözülünce baya çoğalıyor zaten ama stoklamak lazım malum herseyin fiyati artıyor![]()
Ayy valla evde sahilde yağlanıp güneşleniyor gibi sürer sürer evde fink atarızHahaha aynen öyle olacak vallahi birde yaza denk geliyor nasıl yaparız bilmemben Hatay'da yaşıyorum aşırı nem şimdiden gözüm korkmuyor değil
Ben de maalesef fazla kiloyla hamile kaldım korona sagolsun o dönemde 10 kilo kadar aldım artı yabancı şehire de taşınınca hep evdeydim.
Önceki çatlaklarıma göre söyledim aslında bendediz kapakları leğen kemiginin olduğu yerler ve iç bacaklarda var biraz çatlak. Yeni olanlara hindistan cevizi yağı sürerek biraz da olsa görünümünü azalttım kırmızıyken yeni catladiginda, o zamandan beri ara ara sürerim:)
Benim elimde bu var Bayadır ama ısıyla çözülünce baya çoğalıyor zaten ama stoklamak lazım malum herseyin fiyati artıyor![]()
Benim tam 6 günde çıkmıştıKızlar iyi akşamlar yarın ikili tarama için hastaneye gidicem özel hastanede ne kadar sürede çıkıyor sonuç bilgisi olan varmı acaba
Aynen balkona falan da çıkarız güneşlenmeye tabi bunalmazsakAyy valla evde sahilde yağlanıp güneşleniyor gibi sürer sürer evde fink atarızBen Ankara'dayım nem yok neyse ki ama senin adına üzüldüm şimdidden kolay gelsin :) Ben çok düzenli sürmüyorum ara ara sürüyorum ama her duş sonrası mutlaka sürüyorum, hatta yağ sürdürme bahanesiyle eşime de sırtıma masaj yaptırıyorum iyi geliyor
Ayy valla öyle fiyatları durdurabilene aşk olsun cidden. Bu markaya da bakayım ben ,yarından tezi yok sürmeye de başlayım en iyisi :)
Hangi fikirdenn artmış mi fiyatlarKoşarak uzaklaştım bu fikirden :)
Aaa gerçektenmi daha kısa zamanda çıkar diyordumBenim tam 6 günde çıkmıştı
Bi umut söyler dedikKız olabilir belki erkek kendini erken belli ediyor sanırım 11+3te görmüştük biz![]()
Canim evet 22haftalikken olmuştu ama ben suyumun geldiğini bile anlamamistim sizinti akinti seklindeydi hep akintim oldugu icin anlayamamistim bile.simdiki doktorum en ufak akintida bile beni çağırıyor bebege bakiyor.enfeksiyon olabilir ilac verebilirler bence gidip bir doktora görünun yani enfeksiyonda olabilir kötü düşünmeynhatibulut sizin erkenden suyunuz gelmişti değil mi? Bir haftadır olan bisey var sorayım dedim artık. Az az parmak ucu kadar su gibi akıntım geliyordu, geldiğini bile hissetmiyordum. Bugün daha da çoğalmış yine hissetmedim, kesinlikle idrar gibi bisey değil fitil de kullanmiyorum biraz korkmaya başladım açıkçası
![]()
Aslında düşününce 22 haftalık daha olası bi hafta ben daha 12deyim şimdiden böyle olur mu onu da bilemiyorum tabi. Bende geldiğini bile farketmiyorum parmak ucu kadar geliyordu bugün fazla geldi. Yarın kontrolüm var bakalım sorucam insallahh tesekkur ederimmCanim evet 22haftalikken olmuştu ama ben suyumun geldiğini bile anlamamistim sizinti akinti seklindeydi hep akintim oldugu icin anlayamamistim bile.simdiki doktorum en ufak akintida bile beni çağırıyor bebege bakiyor.enfeksiyon olabilir ilac verebilirler bence gidip bir doktora görünun yani enfeksiyonda olabilir kötü düşünmeyn![]()
Yarin guzel haberlerini bekliyorum insallahAslında düşününce 22 haftalık daha olası bi hafta ben daha 12deyim şimdiden böyle olur mu onu da bilemiyorum tabi. Bende geldiğini bile farketmiyorum parmak ucu kadar geliyordu bugün fazla geldi. Yarın kontrolüm var bakalım sorucam insallahh tesekkur ederimm![]()