2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bi umut söyler dedik 🤷🏻‍♀️ Hep erkek hissediyorum fakat çıkıntı göremedim dediği andan itibaren kıza döndüm 😂 çabuk geçmeli zaman
Bende kız herhalde diyordum şu çin Japon rus takvimleri falan her şeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş duyar duymazda hemen benimsedim erkeği 😄 hayırlısı olsun umarım fazla meraklandırmadan gösterir ☺️

Kızlar yaklaşık hepimiz aynı haftalardayız. Acaba kilo alan var mı? Alanlar kaç kilo aldınız merak ediyorum. Benim doktorum Canan Karatay gibi kiloya aşırı karşı. Hemen tartıya alıyor gider gitmez psikolojim bozuldu 🙈
Benim Dr um da aynı yaa.🤦‍♀️ Henüz kilo almadım bulantılarım yeni bitti.

Kızlar mutlu bir hafta olsun güzel haberler alalım inşallah bugün gittim ikili testi verdim yanında kan değerlerine de baktırdım folik asit bitince birakabilirsin dedi on gün sonra çıkacakmış sonucu haftaya gideceğim tekrardan ölçüm yaparken ilk defa hareketlerini gördüm kaçıncı çocuk olursa olsun duygular hep aynı o kadar güzel ve mucizevi ki ❤️ bişey soracağım size ama nasıl anlatabilirim ya hamilelik boyunca poposunun şekli değişen oldu mu kuyruk sokumu kemiği özellikle benim değişti gibi ve orda çok ağrım oluyor yaşayan varmı oğlumda son aylarda yaşadıklarımı bu gebeliğim de ilk zamanlae yaşıyorum çok ilginç
Ayyyy eminim sonucun çok iyi çıkıcaktır ama beklemek bile insan heyecan veriyor cidden😍😍 takipdeyim👀👀 😍 cinsiyetle ilgili birşey denmedimi 🌸

Kızlar demir ilacı kullanıp bulantı yapanınız varmı 3 gündür olmayan mide bulantılarım olmaya başladı doktoru arıcam olmadı değiştirsin ya 😔

Kızlar demir ilacı kullanıp bulantı yapanınız varmı 3 gündür olmayan mide bulantılarım olmaya başladı doktoru arıcam olmadı değiştirsin ya 😔
Normalde bulanti mide agrisi gibi etkiler yapar demir haplari.Yine de bi prospektuse bakin.Bazi demir haplari dahs agir geliyor.

Aynen balkona falan da çıkarız güneşlenmeye tabi bunalmazsak 😂
Ben alırken bunun için iyi yorumlar okumustum öyle almistim baya oldu, ne kadar oldu acaba. Ama yine de diğerlerine göre daha uzun süre yetiyor.
Masaj fikri iyiymiş :KK48::KK8:
Hahah ben balkona çıksam bütün mahalle görür, ev yüksek giriş 😂 valla bilinen markalar kadar olmamıştır eminim yani inşallah 😅 masaj fikri mükemmel denemelisin 🤭

Hanımlar günaydın.
Nifty test için fiyat araştırması yapıyorum da, Kocaeli İstanbul bölgesinde fiyat alan var mı? Başka bölgeler de olur il il temsilcileri mevcut. İletişime geçtiğiniz temsilcilerin Özelden iletişim numaralarını gönderebilir misiniz? ☺️

Kuzucum bende dönmedim daha evime. Annemdeyim hala yarın ogleden sonra gidicem ikili tarama için burada bir doktora . Güzel haberler alalım inşallah ikimizde 😘🤗💜
Canım ben geldim suanlik sıkıntı görünmüyor ense 1.04 çıktı hadi inşallah senden de güzel haberler alalimm🥰
Bu arada daha erken ama kıza benziyor dedi doktor inşallah bi tahminde sana gelir 🥰😍

Ayyyy eminim sonucun çok iyi çıkıcaktır ama beklemek bile insan heyecan veriyor cidden😍😍 takipdeyim👀👀 😍 cinsiyetle ilgili birşey denmedimi 🌸
İnşallah kuzucum sagolasin cinsiyeti özellikle sordum neye benziyor diye göremiyorum dedi ölçüm yapan kişiye de sormadım bı daha haftaya bugün sonuçları alıp kendi doktoruma gidicem kesin orda öğrenirim oğlumu ikili testte kesin olarak söylemişti ❤️😍 belli olunca haberdar ederim seni 🥰
Canım ben geldim suanlik sıkıntı görünmüyor ense 1.04 çıktı hadi inşallah senden de güzel haberler alalimm🥰
Bu arada daha erken ama kıza benziyor dedi doktor inşallah bi tahminde sana gelir 🥰😍
Çok şükür canim guzelliklerle başlamışsın güne ❤️ özelde mi yaptırdın testini

İnşallah kuzucum sagolasin cinsiyeti özellikle sordum neye benziyor diye göremiyorum dedi ölçüm yapan kişiye de sormadım bı daha haftaya bugün sonuçları alıp kendi doktoruma gidicem kesin orda öğrenirim oğlumu ikili testte kesin olarak söylemişti ❤️😍 belli olunca haberdar ederim seni 🥰

Şükür canım evet özelde yaptırdım 150 TL aldılar kana sadece. 12+6 çıktı kıza benziyor dedi bakalım sana da tahminde bulunur inşallah artık 😍
Haftaya sonuç çıkınca bi daha gel bakalım dedi işte 🥰

Şükür canım evet özelde yaptırdım 150 TL aldılar kana sadece. 12+6 çıktı kıza benziyor dedi bakalım sana da tahminde bulunur inşallah artık 😍
Haftaya sonuç çıkınca bi daha gel bakalım dedi işte 🥰
Bebişim 150 çok iyi bana burda 550 + muayene dediler devlete gittim bende aynı işlemi orda da yapıyorlar sonuçta sadece ilgisizlik oluyor iste

Back
X