- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Allah razı olsun insallahhYarin guzel haberlerini bekliyorum insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun insallahhYarin guzel haberlerini bekliyorum insallah![]()
Bende kız herhalde diyordum şu çin Japon rus takvimleri falan her şeyde kız çıkıyordu ama erkekmiş duyar duymazda hemen benimsedim erkeğiBi umut söyler dedikHep erkek hissediyorum fakat çıkıntı göremedim dediği andan itibaren kıza döndüm
çabuk geçmeli zaman
Benim Dr um da aynı yaa.Kızlar yaklaşık hepimiz aynı haftalardayız. Acaba kilo alan var mı? Alanlar kaç kilo aldınız merak ediyorum. Benim doktorum Canan Karatay gibi kiloya aşırı karşı. Hemen tartıya alıyor gider gitmez psikolojim bozuldu![]()
Kuzucum bende dönmedim daha evime. Annemdeyim hala yarın ogleden sonra gidicem ikili tarama için burada bir doktora . Güzel haberler alalım inşallah ikimizdeAllah razı olsun insallahh![]()
Ayyyy eminim sonucun çok iyi çıkıcaktır ama beklemek bile insan heyecan veriyor ciddenKızlar mutlu bir hafta olsun güzel haberler alalım inşallah bugün gittim ikili testi verdim yanında kan değerlerine de baktırdım folik asit bitince birakabilirsin dedi on gün sonra çıkacakmış sonucu haftaya gideceğim tekrardan ölçüm yaparken ilk defa hareketlerini gördüm kaçıncı çocuk olursa olsun duygular hep aynı o kadar güzel ve mucizevi kibişey soracağım size ama nasıl anlatabilirim ya hamilelik boyunca poposunun şekli değişen oldu mu kuyruk sokumu kemiği özellikle benim değişti gibi ve orda çok ağrım oluyor yaşayan varmı oğlumda son aylarda yaşadıklarımı bu gebeliğim de ilk zamanlae yaşıyorum çok ilginç
Normalde bulanti mide agrisi gibi etkiler yapar demir haplari.Yine de bi prospektuse bakin.Bazi demir haplari dahs agir geliyor.Kızlar demir ilacı kullanıp bulantı yapanınız varmı 3 gündür olmayan mide bulantılarım olmaya başladı doktoru arıcam olmadı değiştirsin ya![]()
Hahah ben balkona çıksam bütün mahalle görür, ev yüksek girişAynen balkona falan da çıkarız güneşlenmeye tabi bunalmazsak
Ben alırken bunun için iyi yorumlar okumustum öyle almistim baya oldu, ne kadar oldu acaba. Ama yine de diğerlerine göre daha uzun süre yetiyor.
Masaj fikri iyiymiş![]()
Yok yok badem yağı tüylenme yapıyormuş ya badem yağı fikrinden, diğer arkadaşa yazdım cevabıHangi fikirdenn artmış mi fiyatlar![]()
Hastaneye göre de değişebilir, testi verince sorun en iyisi gerçi ben fetal dna da yaptırdığım için ikili kısmını çok önemsememiştimAaa gerçektenmi daha kısa zamanda çıkar diyordum
Benim 4 günde çıkmıştıKızlar iyi akşamlar yarın ikili tarama için hastaneye gidicem özel hastanede ne kadar sürede çıkıyor sonuç bilgisi olan varmı acaba
Ben ferrum flakon (oral çözelti) kullanıyorum, çok memnunumKızlar demir ilacı kullanıp bulantı yapanınız varmı 3 gündür olmayan mide bulantılarım olmaya başladı doktoru arıcam olmadı değiştirsin ya![]()
Hadi inşallah güzel haberler alırız canım ben geldim erkenden bekliyorumKuzucum bende dönmedim daha evime. Annemdeyim hala yarın ogleden sonra gidicem ikili tarama için burada bir doktora . Güzel haberler alalım inşallah ikimizde![]()
Bi an hindistan cevizine de baya zam geldi sandım hahahahYok yok badem yağı tüylenme yapıyormuş ya badem yağı fikrinden, diğer arkadaşa yazdım cevabı![]()
Ben en üst kattayim da binalar yine dipdibe bakalım artık uzaktan bakicazHahah ben balkona çıksam bütün mahalle görür, ev yüksek girişvalla bilinen markalar kadar olmamıştır eminim yani inşallah
masaj fikri mükemmel denemelisin
![]()
Canım ben geldim suanlik sıkıntı görünmüyor ense 1.04 çıktı hadi inşallah senden de güzel haberler alalimmKuzucum bende dönmedim daha evime. Annemdeyim hala yarın ogleden sonra gidicem ikili tarama için burada bir doktora . Güzel haberler alalım inşallah ikimizde![]()
İnşallah kuzucum sagolasin cinsiyeti özellikle sordum neye benziyor diye göremiyorum dedi ölçüm yapan kişiye de sormadım bı daha haftaya bugün sonuçları alıp kendi doktoruma gidicem kesin orda öğrenirim oğlumu ikili testte kesin olarak söylemiştiAyyyy eminim sonucun çok iyi çıkıcaktır ama beklemek bile insan heyecan veriyor ciddentakipdeyim
![]()
cinsiyetle ilgili birşey denmedimi
![]()
Çok şükür canim guzelliklerle başlamışsın güneCanım ben geldim suanlik sıkıntı görünmüyor ense 1.04 çıktı hadi inşallah senden de güzel haberler alalimm
Bu arada daha erken ama kıza benziyor dedi doktor inşallah bi tahminde sana gelir![]()
İnşallah kuzucum sagolasin cinsiyeti özellikle sordum neye benziyor diye göremiyorum dedi ölçüm yapan kişiye de sormadım bı daha haftaya bugün sonuçları alıp kendi doktoruma gidicem kesin orda öğrenirim oğlumu ikili testte kesin olarak söylemiştibelli olunca haberdar ederim seni
Çok şükür canim guzelliklerle başlamışsın güneözelde mi yaptırdın testini
Şükür canım evet özelde yaptırdım 150 TL aldılar kana sadece. 12+6 çıktı kıza benziyor dedi bakalım sana da tahminde bulunur inşallah artıkİnşallah kuzucum sagolasin cinsiyeti özellikle sordum neye benziyor diye göremiyorum dedi ölçüm yapan kişiye de sormadım bı daha haftaya bugün sonuçları alıp kendi doktoruma gidicem kesin orda öğrenirim oğlumu ikili testte kesin olarak söylemiştibelli olunca haberdar ederim seni
Çok şükür canim guzelliklerle başlamışsın güneözelde mi yaptırdın testini
Bebişim 150 çok iyi bana burda 550 + muayene dediler devlete gittim bende aynı işlemi orda da yapıyorlar sonuçta sadece ilgisizlik oluyor isteŞükür canım evet özelde yaptırdım 150 TL aldılar kana sadece. 12+6 çıktı kıza benziyor dedi bakalım sana da tahminde bulunur inşallah artık
Haftaya sonuç çıkınca bi daha gel bakalım dedi işte![]()