- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
Hadi gözünaydı gönlüne göre olmuş canım sağlıkla büyüsün inşallah kızçeBüyüdüğünü gördüğümden beri bana da hep öyle geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözünaydı gönlüne göre olmuş canım sağlıkla büyüsün inşallah kızçeBüyüdüğünü gördüğümden beri bana da hep öyle geliyor![]()
Kakao yağı da çok kullanılıyor. Komşum onu denemişti ama sonucunu konuşamadan ayrı düştükhindistan cevizi yağını duymamıştım, deneyimlemek gerek. genelde badem yağı öneriliyor. bio-oil ben de çok denk geldim ancak nasıl gelir bilemiyorum,deneyimlilerden bilgi almak lazım tabi her bünye aynı da değil çatlak oluşumunda az su tüketimi vs de etkili oluyormuş. En çok merak ettiğim konu sürekli sürülen bu yağlar acaba kullanılan bölgede tüylenme vs yapar mı
Allah razı olsun canım benim valla bugün girdiğimde bakarken cinsiyet sormayı bile unuttum ikili testte, biseyi var mı yok mu diye dinlerken. Doktor kendisi dedi, o zaman anladım daha çok pek umurumda değilmiş sağlıklı olsun daHadi gözünaydı gönlüne göre olmuş canım sağlıkla büyüsün inşallah kızçe![]()
Sorun olmamasına sevindim canım insan en ufak şeyden nem kapıyor bilmeyinceBenim hiç yoktu işte canim 1 2 hafta önce afedersin kasık ağrısıyla bi kaç kere beyaz akıntım oldu. Sonra bu su gibi olan başladı ilk çok çok azdı dün biraz fazla geldi
Yok Kuzum ya aramadigim yer kalmadi esimle birlikteÖyle bir bakayım dedim senin bu mesajını gördümkız dondurulmuş yok mudur çevrende birinin buzluğunda o bile olur geçen benimde canım çekti dondurucuya atmışım öyle unutmusum demekki bebişime kısmetmiş. Tazesinin tadını vermiyor ama en azından kesiyor
Öyle canım ikiside evlat hele ilk olunca hiç farketmiyorAllah razı olsun canım benim valla bugün girdiğimde bakarken cinsiyet sormayı bile unuttum ikili testte, biseyi var mı yok mu diye dinlerken. Doktor kendisi dedi, o zaman anladım daha çok pek umurumda değilmiş sağlıklı olsun da![]()
Yok Kuzum ya aramadigim yer kalmadi esimle birlikte
Artik diyor zeytini kirmiziya boyasam gecermi istegin
Hayir o degil her gece ruyamda goruyorum artik![]()
İstanbul dayız kolan hastanesine sorduk labaratuvar mi yapıyor firmalar mi var hiçbir bilgim yok şuan araştırmamız lazım doktor 11. Haftada çağırdı ultrason da muayene edip öyle yönlendiricem dediSerenity idi markası bizim san franciscoya gitti 5500tl ödedik izmirde. Ortalama 4-6 civarları değişiyor sanırım fiyatlar 9bin neymiş öyle nereye gönderiyorsunuz
Bana da genoks Tan 4500 fiyat verdiler nisanda da zam gelecekmiş. Soygun gibi fiyatlar resmen yaaAnkarada yaptirdim 300/330 dolar full olanı
Tatlım kıyamam sanaYok Kuzum ya aramadigim yer kalmadi esimle birlikte
Artik diyor zeytini kirmiziya boyasam gecermi istegin
Hayir o degil her gece ruyamda goruyorum artik![]()
Firmalar var lab gönderiyorlar anlaşmalı. Tr.de sadece genoks yapıyor sanırım ben fiyat almıştım 4000tl demişlerdi yanii geçen ay. Göndereceğiniz yer neresi söylemediler mi şu ülkeye gidecek gibisinden bir şeyİstanbul dayız kolan hastanesine sorduk labaratuvar mi yapıyor firmalar mi var hiçbir bilgim yok şuan araştırmamız lazım doktor 11. Haftada çağırdı ultrason da muayene edip öyle yönlendiricem dedi
Yok sadece fiyat sorduk o kadar ayrıntı bilmediğimiz için ama araştırıyoruz şimdi çok teşekkür ederimFirmalar var lab gönderiyorlar anlaşmalı. Tr.de sadece genoks yapıyor sanırım ben fiyat almıştım 4000tl demişlerdi yanii geçen ay. Göndereceğiniz yer neresi söylemediler mi şu ülkeye gidecek gibisinden bir şey
Rica ederim araştırın mutlaka istanbulda çok vardır zaten ortalama fiyat alın hepsinden içerik sorun kıyaslama yaparsınızYok sadece fiyat sorduk o kadar ayrıntı bilmediğimiz için ama araştırıyoruz şimdi çok teşekkür ederim
İçerik olarak nasıl oluyor nelere bakılıyorRica ederim araştırın mutlaka istanbulda çok vardır zaten ortalama fiyat alın hepsinden içerik sorun kıyaslama yaparsınız![]()
Biz hem yaglanip hep güneşe cikabilirsek koca göbekle helal olsun bize o zaman![]()
Onunla ilgili eskiden çok başarılı olduğunu ancak son 2 yılda eski performansını göstermediğini okumuştumBen daha başlamadım ama mustela nın çatlak yağını düşünüyorum. Hem temiz hem de bereketliymiş
Kakao yağı da çok kullanılıyor. Komşum onu denemişti ama sonucunu konuşamadan ayrı düştük
Yahu ne güzel poz vermiş@- Janna - bugün doktor kıza benziyor dedi direk aklıma sen geldinhaha bi an helal olsun dedim
yine baktım nub belli olmuyor ama ekleyeyim buraya
![]()
Aynen. Benimkinide 12. Hafta benziyo dediİnşallah kuzucum sagolasin cinsiyeti özellikle sordum neye benziyor diye göremiyorum dedi ölçüm yapan kişiye de sormadım bı daha haftaya bugün sonuçları alıp kendi doktoruma gidicem kesin orda öğrenirim oğlumu ikili testte kesin olarak söylemiştibelli olunca haberdar ederim seni
Çok şükür canim guzelliklerle başlamışsın güneözelde mi yaptırdın testini