• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Birdende büyüyebilir hiç belli olmaz canm ama intgramda bi bayan gördm 36ncı haftasnda karnı cok kücüktü şaşırdım bizim suanki halimiz gibi
Yapısal herhalde ya birde bu aç karınla benim. Akşamları baya şişiyor benimde yeme içmeden kaynaklı tabii 😂

Bende sorduum onu genelde hep solum da diye hakkaten sola meyilli büyüyor dedi 20.haftada göbek deliğinin üzerinde olur dedi yani artık bariz hamile modu online 😇 benim midem çok çıkıyordu artık göbek ve mide birleşti sanırım 😂 gelsin mi göbekler 🥰🥰
Bendee boyleyimmm😄😄 bı bukadar dah göğüslerim sistii kaç kilosun maviş 🤣

Özel perinatolog olsq keşke anında gitcem ama adana da bulamadım en yakın mersinde var bende de düşük tehlikesi var git gel en az 3 saat yol sürer o da riske atar nerden tutsam elimde kalıyor :KK43:
Haklısınız çok zor bir durum. Düşük riski varsa yolculuk yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Eğer maddi olarak zorlamazsa direk nifty yaptırın. Ben öyle yaptırdım herhangi bi sıkıntı olmamasına rağmen. Tarama testlerinde olan yanlışlıklar çok olduğu için risk almak istemedim ve yurtdışına kan yolladım. Biraz maliyetli evet ama hazırlıklı olmak bilmek adına yaptırdık, şükür sıkıntı da çıkmadı. Ama şu da var eşimin 2 kuzenine de bebek down sendromlu yüksek risk var demişlerdi, biri nifty yaptırdı ve sonuç temiz çıktı. Diğeri de ne gelirse Allahtan dedi onun da temiz çıktı. Hemen kötü düşünmeyin, tarama testlerinde yanılma payı çok çok yüksek olabiliyormuş 🙏

Ense kalınlığı 4. 46 çıktı maks sınır 3 müş şimdi kan falan aldılar perinatoloji ye yönlendirdiler ama 13 mayısa kadar yok yani randevu falan :KK43:
Sakın canını sıkıp kendini üzme.. ben gittiğimde 6.5mm ense kalınlığı gördük herkes yaşamaz sendromlu dedi psikolojik olarak çökmüştüm gitmediğim özel perinatolog kalmadı onlarda çok yorum yapamıyorlar durum karşısında sadece organlara daha ayrıntılı bakiyorlar inan ama herkes sıvı veya kan testi olmadan birşey diyemeyiz dediler sıvıyı riskli gördüğüm için kendim kabul etmedim. Bebeğimi olduğu gbi kabul edicem dedim o günden sonra inan bebekte gitgide iyileşti 2 ay sonra kan testini sırf merak için yaptırdım ve sonuç temiz çıktı.. yani demem o ki sen içini ferah tut daha yüksek ense kalinligiyla bebeğim çok şükür iyi dönemsel olabiliyormuş böyle şeyler. Tabi ki riski de var ama senin elinde olmayan birşey için kendini sakın üzme..

Kilo durumları nasıl ?
Benim çok değişken . 1 2 günde yarım kilo aldığım oluyor derken 300 gr geri gidiyor .
Ne sıklıkla tartınıyorsunuz?
Toplamda 3.8 kg aldım ben ama son 2 haftada 1 kg den fazla almışımdır

Kilo durumları nasıl ?
Benim çok değişken . 1 2 günde yarım kilo aldığım oluyor derken 300 gr geri gidiyor .
Benimde toplamda3.8 son 2 haftada 700 gr aldim ben sanirimdegisiyor.ama kiloluyum

Kilo durumları nasıl ?
Ben hamileliğimin başından beri 3 kg almıştım, 2 kg vermişim bugün tartıldım. Toplam 1 kg almış oldum yani😅Bebeğim ne var ne yok çekmiş benden sağolsun, kendini beslemiş düşünceli oğlum 🥰

Kızlar kıyafet almaya başladınız mı var mı takip ettiğiniz bir site indirim vs olan
Suwende suan bütün ürünlerde 1 alana 1 bedava var. Hamile-lohusa gecelik ve pijama takımı için düşünülebilir. Ayrıca eğer açıksanız defacto da çok güzel tiril tiril kısa kollu elbiseler var. Ben almıştım işte giyerim diye ama malum yatak istirahati süreci başlayınca dolapta kaldı evde giyerim artık:))

Suwende suan bütün ürünlerde 1 alana 1 bedava var. Hamile-lohusa gecelik ve pijama takımı için düşünülebilir. Ayrıca eğer açıksanız defacto da çok güzel tiril tiril kısa kollu elbiseler var. Ben almıştım işte giyerim diye ama malum yatak istirahati süreci başlayınca dolapta kaldı evde giyerim artık:))
Bebek için başladınız mı peki ben daha başlamadım ama artık başlamam lazım😊

Kızlar kıyafet almaya başladınız mı var mı takip ettiğiniz bir site indirim vs olan
Geçen hafta biraz alışveriş yaptım hep elbise aldım oversıze normal zamanlarda da giyilir yani. Onun dışında kısa hamile tayt arıyorum henüz tam gelmemiş mağazalara. Bebek içinde cinsiyeti öğrenince almıştım hepsini ☺️

Back
X