• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bel ağrısı normal mi sürekli belim ağrıyor nerdeyse hiç geçmiyor yoksa kötü bir durum olabilir mi

Bel ağrısı normal mi sürekli belim ağrıyor nerdeyse hiç geçmiyor yoksa kötü bir durum olabilir mi
Bende de var. Bel boşluğu ve kalbe doğru. Arkadaşımda da olmuş. Kendisi doğum hemşiresi normal dedi. Yine de kontrollerde sorun doktora

Kızlar detaylıdan cıktım şimdi herseyi normal cok şükür herşeyide satıma göreymiş 320 gram dedi.baş aşagı durdugu için kafa kısmını inceleyemedi görüntüde vermedi ama anlık yüzünü gördüm küçük bebek. 23.haftada gel tekrar döner yukarı dedi biraz daha kuvvetlenmesi gerekiyormuş dönmesi için..baş asagı durması bir problem degilmiş yer cekiminden dolayı normalmiş.sürekli uyuyordu canım kızım ❤️darısı sizlere hayırlı haberler alırsınız inşallah 🤲🏼

Kızlar detaylıdan cıktım şimdi herseyi normal cok şükür herşeyide satıma göreymiş 320 gram dedi.baş aşagı durdugu için kafa kısmını inceleyemedi görüntüde vermedi ama anlık yüzünü gördüm küçük bebek. 23.haftada gel tekrar döner yukarı dedi biraz daha kuvvetlenmesi gerekiyormuş dönmesi için..baş asagı durması bir problem degilmiş yer cekiminden dolayı normalmiş.sürekli uyuyordu canım kızım ❤️darısı sizlere hayırlı haberler alırsınız inşallah 🤲🏼
canım gözünaydın maşallah🙏
Bebekler sürekli dönüyor içimizde bu hafta baş aşağı durması sıkıntılı bir durum değil, benim oğlum da sağolsun sürekli toplanmış duruyor zor poz alabiliyoruz :)
Benim 2 haftam var detaylıya inşallah ben de güzel haberler alırım.

Bende suan vajne dudak agrisi var yuruyunce falan sizliyor anlamadim korkuyorum nedir diye boyl3 sikayeti olan varmi acaba
Benim sol kalça ile bel öyle bi sızlıyor ki kramp gibi bayadır var 1 aydır falan. Kilolu da değilim adım attıkça eğildikçe hatta hafif bir öksürükte falan cız ediyor, canım yanıyor. Bir türlü geçmiyor bu hamilelikten mi bilemedim😌😌 sağ tarafta hiç bir ağrı yok.

canım gözünaydın maşallah🙏
Bebekler sürekli dönüyor içimizde bu hafta baş aşağı durması sıkıntılı bir durum değil, benim oğlum da sağolsun sürekli toplanmış duruyor zor poz alabiliyoruz :)
Benim 2 haftam var detaylıya inşallah ben de güzel haberler alırım.
İnşallah canım gönlünü ferahh tut🤲🏼🤲🏼plasentayı knusmustk seninle arkadaymış öyle dedi 😁renkli ultrason cok güzel ya anlık yüzünü renkli gördüm burnu filan cok güzeldi

Kızlar beşik almayanlar için elele madre anne yanı aldım. Kargom da dün geldi bayıldımm. Sitedeki bikaç fotosunu bırakıyorum. Havale ile 50 TL daha indirim oluyor. Dönencesine bayıldım ya 🥰🥰🥰

Eklentiler

• elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--4925-8.webp
    elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--4925-8.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 83
  • elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--1fa82e.webp
    elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--1fa82e.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 76
  • elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--6bbc69.webp
    elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--6bbc69.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 73
  • elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--d5a-a8.webp
    elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--d5a-a8.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 81
  • elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--b-4414.webp
    elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--b-4414.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 86
  • elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--7e-884.webp
    elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--7e-884.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 78
  • elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--b8-178.webp
    elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun--b8-178.webp
    15 KB · Görüntüleme: 73
Benim sol kalça ile bel öyle bi sızlıyor ki kramp gibi bayadır var 1 aydır falan. Kilolu da değilim adım attıkça eğildikçe hatta hafif bir öksürükte falan cız ediyor, canım yanıyor. Bir türlü geçmiyor bu hamilelikten mi bilemedim😌😌 sağ tarafta hiç bir ağrı yok.
[/QUOTE
Bel ve kasikta agrim yok da iste vajina ic dudakda sizi şişlik gibi bisey var yurudukce sizliyo yaniyo agriyo bilemedim.bende

15. Haftalarımda sol kalça kemiği bel ağrısı bende de vardı yürürken bile zorluyordu, magnezyum kullanmaya başladım max 2 hafta falan sürdü geçti sonrasında. Magnezyum ve d vitamini desteği alıyor musunuz?

Ağrılarım benimde çok erken başladı doktorum kalsiyum magnezyum başlattıda iyiyim hafif oluyor artık. YesilErik20 YesilErik20

Kızlar bu aralar sandalyeye oturunca çok ağır çekim kalkıyorum nedense kuyruk sokumum çok acıyor sizde de oluyor mu mesela koltukta rahatım ama sandalyede fena

Kızlar ben geldim. Bugün kontrolümüz vardı 17+2 olmuşuz gösterdiler kendilerini de bir kız bir oğlan geliyormuş 😍🤗 maviss_34 maviss_34 ekleyebilirsin canım 🤗

Birde magnezyum kalsiyum D vitamini ne zaman başlanıyor benim doktorum önermedi daha da aklıma takıldı?
Yaa ne güzel ikisinide aynı anda tadacaksınız 🥰 benim 10.hafta başladı. ama çok sırt ağrılarım vardı ve d vitaminim düşüktü belki ondan erken başlatmıştır

Yaa ne güzel ikisinide aynı anda tadacaksınız 🥰 benim 10.hafta başladı. ama çok sırt ağrılarım vardı ve d vitaminim düşüktü belki ondan erken başlatmıştır
İnş canım sağlıklısı hayırlısı olsun 🤲🏻🤗

Olabilir canım bende yok ağrı sadece sol kalça kemiğimde var ama fıtık olma ihtimali yüksek çünkü yorulduğum zaman başlıyor ağrı dinlenmiş haldeyken yok.

İnş canım sağlıklısı hayırlısı olsun 🤲🏻🤗

Olabilir canım bende yok ağrı sadece sol kalça kemiğimde var ama fıtık olma ihtimali yüksek çünkü yorulduğum zaman başlıyor ağrı dinlenmiş haldeyken yok.
Benimde sabahları oluyordu çok şiddetli gece uykusunda hareketsiz kaldığım için. Şükür gün içinde benimde yok

Hafif bi dolgunluk hissi vardı sadece, ama korkmayın lütfen geçmezse gidin doktora. Sakin olun herkes aynı değil çünkü hepimizin genetiği fizyolojisi farklı
Canım karın sertleşmesi sürekli mi vardı yoksa yemekten sonra mı? Benimde akşm yemeklerinden sonra çok şişip sertleşiyorda

Back
X