Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var. Bel boşluğu ve kalbe doğru. Arkadaşımda da olmuş. Kendisi doğum hemşiresi normal dedi. Yine de kontrollerde sorun doktoraBel ağrısı normal mi sürekli belim ağrıyor nerdeyse hiç geçmiyor yoksa kötü bir durum olabilir mi
Benim dogum tarihim bende teraziyimDogum yapma tarihimiz aynı gidiyo sanırım.bebeklerimiz terazi olucak
canım gözünaydın maşallahKızlar detaylıdan cıktım şimdi herseyi normal cok şükür herşeyide satıma göreymiş 320 gram dedi.baş aşagı durdugu için kafa kısmını inceleyemedi görüntüde vermedi ama anlık yüzünü gördüm küçük bebek. 23.haftada gel tekrar döner yukarı dedi biraz daha kuvvetlenmesi gerekiyormuş dönmesi için..baş asagı durması bir problem degilmiş yer cekiminden dolayı normalmiş.sürekli uyuyordu canım kızımdarısı sizlere hayırlı haberler alırsınız inşallah
![]()
Benim sol kalça ile bel öyle bi sızlıyor ki kramp gibi bayadır var 1 aydır falan. Kilolu da değilim adım attıkça eğildikçe hatta hafif bir öksürükte falan cız ediyor, canım yanıyor. Bir türlü geçmiyor bu hamilelikten mi bilemedimBende suan vajne dudak agrisi var yuruyunce falan sizliyor anlamadim korkuyorum nedir diye boyl3 sikayeti olan varmi acaba
İnşallah canım gönlünü ferahh tutcanım gözünaydın maşallah
Bebekler sürekli dönüyor içimizde bu hafta baş aşağı durması sıkıntılı bir durum değil, benim oğlum da sağolsun sürekli toplanmış duruyor zor poz alabiliyoruz :)
Benim 2 haftam var detaylıya inşallah ben de güzel haberler alırım.
Sen hareketleri daha rahat hissedersin canım o zaman. Şanslısınİnşallah canım gönlünü ferahh tutplasentayı knusmustk seninle arkadaymış öyle dedi
renkli ultrason cok güzel ya anlık yüzünü renkli gördüm burnu filan cok güzeldi
Seninde güzel haberlerini bekliyorumSen hareketleri daha rahat hissedersin canım o zaman. Şanslısın![]()
Benim sol kalça ile bel öyle bi sızlıyor ki kramp gibi bayadır var 1 aydır falan. Kilolu da değilim adım attıkça eğildikçe hatta hafif bir öksürükte falan cız ediyor, canım yanıyor. Bir türlü geçmiyor bu hamilelikten mi bilemedimsağ tarafta hiç bir ağrı yok.
[/QUOTE
Bel ve kasikta agrim yok da iste vajina ic dudakda sizi şişlik gibi bisey var yurudukce sizliyo yaniyo agriyo bilemedim.bende
15. Haftalarımda sol kalça kemiği bel ağrısı bende de vardı yürürken bile zorluyordu, magnezyum kullanmaya başladım max 2 hafta falan sürdü geçti sonrasında. Magnezyum ve d vitamini desteği alıyor musunuz?Benim sol kalça ile bel öyle bi sızlıyor ki kramp gibi bayadır var 1 aydır falan. Kilolu da değilim adım attıkça eğildikçe hatta hafif bir öksürükte falan cız ediyor, canım yanıyor. Bir türlü geçmiyor bu hamilelikten mi bilemedimsağ tarafta hiç bir ağrı yok.
Yaa ne güzel ikisinide aynı anda tadacaksınızKızlar ben geldim. Bugün kontrolümüz vardı 17+2 olmuşuz gösterdiler kendilerini de bir kız bir oğlan geliyormuş![]()
maviss_34 ekleyebilirsin canım
Birde magnezyum kalsiyum D vitamini ne zaman başlanıyor benim doktorum önermedi daha da aklıma takıldı?
İnş canım sağlıklısı hayırlısı olsunYaa ne güzel ikisinide aynı anda tadacaksınızbenim 10.hafta başladı. ama çok sırt ağrılarım vardı ve d vitaminim düşüktü belki ondan erken başlatmıştır
Benimde sabahları oluyordu çok şiddetli gece uykusunda hareketsiz kaldığım için. Şükür gün içinde benimde yokİnş canım sağlıklısı hayırlısı olsun
Olabilir canım bende yok ağrı sadece sol kalça kemiğimde var ama fıtık olma ihtimali yüksek çünkü yorulduğum zaman başlıyor ağrı dinlenmiş haldeyken yok.
Canım karın sertleşmesi sürekli mi vardı yoksa yemekten sonra mı? Benimde akşm yemeklerinden sonra çok şişip sertleşiyordaHafif bi dolgunluk hissi vardı sadece, ama korkmayın lütfen geçmezse gidin doktora. Sakin olun herkes aynı değil çünkü hepimizin genetiği fizyolojisi farklı
Yemeklerden sonra genelde oluyor sertlik ama gecenlerde çok olmuştu kasılmaymış o da anlayamadımCanım karın sertleşmesi sürekli mi vardı yoksa yemekten sonra mı? Benimde akşm yemeklerinden sonra çok şişip sertleşiyorda