• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaydın kızlar, uygulamada şöyle bir şey okudum bugün.
Bizim bebeklerimiz sürekli uyuyor o yüzden hareket beklemek şu durumunda çok da mantıklı değil gibi; ne yapsın bu çocuklar uyumaya ihtiyaçları var🥲

Eklentiler

• C32A2C71-D75A-49D2-8E4D-F6C7F1E5FA6F.webp
    C32A2C71-D75A-49D2-8E4D-F6C7F1E5FA6F.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 102
Bizim bebeklerimiz sürekli uyuyor o yüzden hareket beklemek şu durumunda çok da mantıklı değil gibi; ne yapsın bu çocuklar uyumaya ihtiyaçları var🥲
Evet canm doktorda dedi 5 dk uyuyor 3 dk uyanık diye.doktordan sonra bn artk anlıyorum uyandıgı zamanı bir iki kıpraşıyor gene tık yok

Evet canm doktorda dedi 5 dk uyuyor 3 dk uyanık diye.doktordan sonra bn artk anlıyorum uyandıgı zamanı bir iki kıpraşıyor gene tık yok
Büyüme hormonu uyurken salgılanan bir şeymiş canım bide, bebeğiniz ne kadar çok uyursa o kadar çok büyür diyordu❤️

Kızlar bir de ben yaşadığım yerde böyle gebe okulu vs tarzı bir şey bulamadım; İmkan olursa katılmak istiyorum ama açılan bir kurs okul yok hiç.

Siz katıldınız mı böyle şeylere ya da online denk gelirse paylaşır mısınız?

Büyüme hormonu uyurken salgılanan bir şeymiş canım bide, bebeğiniz ne kadar çok uyursa o kadar çok büyür diyordu❤️

Kızlar bir de ben yaşadığım yerde böyle gebe okulu vs tarzı bir şey bulamadım; İmkan olursa katılmak istiyorum ama açılan bir kurs okul yok hiç.

Siz katıldınız mı böyle şeylere ya da online denk gelirse paylaşır mısınız?
Bnm bulundugum yerde varda eşimle gitmek istedim onunda iş saatleri uymuyor malesef kaldı öyle 🙄 Online Doğuma Hazırlık Eğitimi | Antalya Doğuma Hazırlık Eğitimi | Doula Ayşe Betül Balcı. Buna bak istersen bi

Çıktım cnm, çok şükür bebek çok sağlıklı hiç bir risk görülmedi, oldukça da hareketli diye biraz uğraştırdı bizi☺️ Rahim boyu iki günde 1.5mm daha kısalmış perinatolog da serklaj tavsiye etti. Normalde bayram sonrası planlamistik ama doktorum bugün yarın yapalım biz serklaji dedi, ben de yarına daha hazır hissederim hem de bı gün daha antibiyotik kullanmış olmak istedim. Nasipse yarın akşam 5'te dikiş atılacak.
Geçmiş olsun canım. Sorunsuz sıkıntısız atlat inşaallah.
Uyanınca da uslu olur uyur da uyutur da inşaallah 🤲🏻 Sağlıklı olsunlar da bi hissedip bi etmeyince korkuyor insan 😔 Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin anne karnında başlıyor endişeler hisler doğsa nasıl oluruz Allah bilir. Annemin kıymetini anlamaya başladım bile canım anam ❤️

Merhaba kızlarr bende kız annesi oluyorum inşallah çok nazlı ve tripli bir kızım olacak yüzünü bı turlu dönmedi poz yakalayamadık🥰 çok şükür haftasıyla uyumlu 19 haftalık haftaya 5 aylık oluyoruz🥰🥰🌸
maviss_34 maviss_34 bizide ekleyebilirsin canım kız bebek adinida babasıyla sevgililigimizden beri hep Esila istiyoruz esosumuz geliyor inşallah🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20220430_112955.webp
    IMG_20220430_112955.webp
    16 KB · Görüntüleme: 79
Çıktım cnm, çok şükür bebek çok sağlıklı hiç bir risk görülmedi, oldukça da hareketli diye biraz uğraştırdı bizi☺️ Rahim boyu iki günde 1.5mm daha kısalmış perinatolog da serklaj tavsiye etti. Normalde bayram sonrası planlamistik ama doktorum bugün yarın yapalım biz serklaji dedi, ben de yarına daha hazır hissederim hem de bı gün daha antibiyotik kullanmış olmak istedim. Nasipse yarın akşam 5'te dikiş atılacak.
Çok şükür canım, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim burada aldığımı her güzel haber bize de umut.
Bugünkü ufak operasyonun da çok güzel geçsin inşallah, gebelikte yapılan rutin bir şey gibi görmek lazım aslında bu tarz şeyleri. Çok şükür ki erken tespit edildi ve tedavisi de yapılacak.
Haberdar et bizi de aklımız sende🤲

Geçmiş olsun canım. Sorunsuz sıkıntısız atlat inşaallah.

Uyanınca da uslu olur uyur da uyutur da inşaallah 🤲🏻 Sağlıklı olsunlar da bi hissedip bi etmeyince korkuyor insan 😔 Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin anne karnında başlıyor endişeler hisler doğsa nasıl oluruz Allah bilir. Annemin kıymetini anlamaya başladım bile canım anam ❤️
Öyle canım, hissetmeyince daha rahatsın hissetmeye başlayınca acaba niye hareket etmedi diye daha telaşlı olacaksın diyorlar sanırım öyle. Ben daha öyle bebek hareketi diye nitelendirebileceğim bir hareket sezmedim, ufak bir pıt oldu ama ondan da emin değilim.

20. Haftadan sonra daha net oluyormuş inşallah sürekli şekilde hissederiz, allaha emanet hepsi. Pamuklara sarıp sarmalasam da içerde ne oluyor bilmiyoruz ki bizlik bir şey yok şu durumda🐣

Çok şükür canım, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim burada aldığımı her güzel haber bize de umut.
Bugünkü ufak operasyonun da çok güzel geçsin inşallah, gebelikte yapılan rutin bir şey gibi görmek lazım aslında bu tarz şeyleri. Çok şükür ki erken tespit edildi ve tedavisi de yapılacak.

Öyle canım, hissetmeyince daha rahatsın hissetmeye başlayınca acaba niye hareket etmedi diye daha telaşlı olacaksın diyorlar sanırım öyle. Ben daha öyle bebek hareketi diye nitelendirebileceğim bir hareket sezmedim, ufak bir pıt oldu ama ondan da emin değilim.

20. Haftadan sonra daha net oluyormuş inşallah sürekli şekilde hissederiz, allaha emanet hepsi. Pamuklara sarıp sarmalasam da içerde ne oluyor bilmiyoruz ki bizlik bir şey yok şu durumda🐣
Doktor bana simdiden sey dedi
Yarin hareketleri hissedeceksin
Hissettikten sonra biranda tekme atmazlarsa korkma acile felan gelme 😬
Onlarin da uyumaya ihtiyaci var

Amin inşallah tespiti kadar tedavisi de güzel olur. Endişeliyim ama başka çarem yok, keşke dememek için yaptırmak durumundayım.Allah bu surectr hepimizin yardımcısı olsun, inişli çıkışlı bir yolmuş bu, sonu güzel olsun 🌸

Doktor bana simdiden sey dedi
Yarin hareketleri hissedeceksin
Hissettikten sonra biranda tekme atmazlarsa korkma acile felan gelme 😬
Onlarin da uyumaya ihtiyaci var

19 haftaligim canim ben daha hic tekme hissetmedim boyle minik seyler hissediyorum doktora gore onlar da hareket aciklamaya calisiyorum nasil ama zor 🙈
Tam 19 mu canım?

Doktora bu sebeple giden çok insan var ya onlar alışıklar aslında ondan demiştir :)

Back
X