- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Ayy insallah boyle boyle dogurcazben öyle biliyorum ağrı dinlenince geçiyosa kanamada yoksa sorun yok içini ferah tut![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallah boyle boyle dogurcazben öyle biliyorum ağrı dinlenince geçiyosa kanamada yoksa sorun yok içini ferah tut![]()
inşallah bişi oldumu korkusuyla düşüne düşüne doğum vakti gelecek bu giidşleAyy insallah boyle boyle dogurcaz![]()
Evet canm doktorda dedi 5 dk uyuyor 3 dk uyanık diye.doktordan sonra bn artk anlıyorum uyandıgı zamanı bir iki kıpraşıyor gene tık yokGünaydın kızlar, uygulamada şöyle bir şey okudum bugün.
Bizim bebeklerimiz sürekli uyuyor o yüzden hareket beklemek şu durumunda çok da mantıklı değil gibi; ne yapsın bu çocuklar uyumaya ihtiyaçları var![]()
Büyüme hormonu uyurken salgılanan bir şeymiş canım bide, bebeğiniz ne kadar çok uyursa o kadar çok büyür diyorduEvet canm doktorda dedi 5 dk uyuyor 3 dk uyanık diye.doktordan sonra bn artk anlıyorum uyandıgı zamanı bir iki kıpraşıyor gene tık yok
Bnm bulundugum yerde varda eşimle gitmek istedim onunda iş saatleri uymuyor malesef kaldı öyleBüyüme hormonu uyurken salgılanan bir şeymiş canım bide, bebeğiniz ne kadar çok uyursa o kadar çok büyür diyordu
Kızlar bir de ben yaşadığım yerde böyle gebe okulu vs tarzı bir şey bulamadım; İmkan olursa katılmak istiyorum ama açılan bir kurs okul yok hiç.
Siz katıldınız mı böyle şeylere ya da online denk gelirse paylaşır mısınız?
Bakayım canım teşekkür ederimBnm bulundugum yerde varda eşimle gitmek istedim onunda iş saatleri uymuyor malesef kaldı öyleOnline Doğuma Hazırlık Eğitimi | Antalya Doğuma Hazırlık Eğitimi | Doula Ayşe Betül Balcı. Buna bak istersen bi
Geçmiş olsun canım. Sorunsuz sıkıntısız atlat inşaallah.Çıktım cnm, çok şükür bebek çok sağlıklı hiç bir risk görülmedi, oldukça da hareketli diye biraz uğraştırdı biziRahim boyu iki günde 1.5mm daha kısalmış perinatolog da serklaj tavsiye etti. Normalde bayram sonrası planlamistik ama doktorum bugün yarın yapalım biz serklaji dedi, ben de yarına daha hazır hissederim hem de bı gün daha antibiyotik kullanmış olmak istedim. Nasipse yarın akşam 5'te dikiş atılacak.
Uyanınca da uslu olur uyur da uyutur da inşaallahGünaydın kızlar, uygulamada şöyle bir şey okudum bugün.
Bizim bebeklerimiz sürekli uyuyor o yüzden hareket beklemek şu durumunda çok da mantıklı değil gibi; ne yapsın bu çocuklar uyumaya ihtiyaçları var![]()
Çok şükür canım, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim burada aldığımı her güzel haber bize de umut.Çıktım cnm, çok şükür bebek çok sağlıklı hiç bir risk görülmedi, oldukça da hareketli diye biraz uğraştırdı biziRahim boyu iki günde 1.5mm daha kısalmış perinatolog da serklaj tavsiye etti. Normalde bayram sonrası planlamistik ama doktorum bugün yarın yapalım biz serklaji dedi, ben de yarına daha hazır hissederim hem de bı gün daha antibiyotik kullanmış olmak istedim. Nasipse yarın akşam 5'te dikiş atılacak.
Öyle canım, hissetmeyince daha rahatsın hissetmeye başlayınca acaba niye hareket etmedi diye daha telaşlı olacaksın diyorlar sanırım öyle. Ben daha öyle bebek hareketi diye nitelendirebileceğim bir hareket sezmedim, ufak bir pıt oldu ama ondan da emin değilim.Geçmiş olsun canım. Sorunsuz sıkıntısız atlat inşaallah.
Uyanınca da uslu olur uyur da uyutur da inşaallahSağlıklı olsunlar da bi hissedip bi etmeyince korkuyor insan
Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin anne karnında başlıyor endişeler hisler doğsa nasıl oluruz Allah bilir. Annemin kıymetini anlamaya başladım bile canım anam
![]()
Doktor bana simdiden sey dediÇok şükür canım, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim burada aldığımı her güzel haber bize de umut.
Bugünkü ufak operasyonun da çok güzel geçsin inşallah, gebelikte yapılan rutin bir şey gibi görmek lazım aslında bu tarz şeyleri. Çok şükür ki erken tespit edildi ve tedavisi de yapılacak.
Haberdar et bizi de aklımız sende
Öyle canım, hissetmeyince daha rahatsın hissetmeye başlayınca acaba niye hareket etmedi diye daha telaşlı olacaksın diyorlar sanırım öyle. Ben daha öyle bebek hareketi diye nitelendirebileceğim bir hareket sezmedim, ufak bir pıt oldu ama ondan da emin değilim.
20. Haftadan sonra daha net oluyormuş inşallah sürekli şekilde hissederiz, allaha emanet hepsi. Pamuklara sarıp sarmalasam da içerde ne oluyor bilmiyoruz ki bizlik bir şey yok şu durumda![]()
Amin inşallah tespiti kadar tedavisi de güzel olur. Endişeliyim ama başka çarem yok, keşke dememek için yaptırmak durumundayım.Allah bu surectr hepimizin yardımcısı olsun, inişli çıkışlı bir yolmuş bu, sonu güzel olsunÇok şükür canım, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim burada aldığımı her güzel haber bize de umut.
Bugünkü ufak operasyonun da çok güzel geçsin inşallah, gebelikte yapılan rutin bir şey gibi görmek lazım aslında bu tarz şeyleri. Çok şükür ki erken tespit edildi ve tedavisi de yapılacak.
Haberdar et bizi de aklımız sende![]()
Gyno ferro sanoo 100mg 30 kapsülKızlarrr kan ilacı olarak hangisini kullanıyorsunuz
Kaç haftaliksın canim ben hissetmiyorum bu aralar.Doktor bana simdiden sey dedi
Yarin hareketleri hissedeceksin
Hissettikten sonra biranda tekme atmazlarsa korkma acile felan gelme
Onlarin da uyumaya ihtiyaci var
19 haftaligim canim ben daha hic tekme hissetmedim boyle minik seyler hissediyorum doktora gore onlar da hareket aciklamaya calisiyorum nasil ama zorKaç haftaliksın canim ben hissetmiyorum bu aralar.
Doktor bana simdiden sey dedi
Yarin hareketleri hissedeceksin
Hissettikten sonra biranda tekme atmazlarsa korkma acile felan gelme
Onlarin da uyumaya ihtiyaci var
Tam 19 mu canım?19 haftaligim canim ben daha hic tekme hissetmedim boyle minik seyler hissediyorum doktora gore onlar da hareket aciklamaya calisiyorum nasil ama zor![]()
Yok 19+6Tam 19 mu canım?
Doktora bu sebeple giden çok insan var ya onlar alışıklar aslında ondan demiştir :)
Gyno ferro sanol canım benmdeKızlarrr kan ilacı olarak hangisini kullanıyorsunuz