Çok kilo da almadım. 2-2,5 kilo civarı aldım şimdiye kadar diyorum gayet iyisin lalalala diye :)Hiç kendini şartlandırma, bende öyle yapmisdim kesin çıkacak diye insülin direncini öğrenince ki ben birde geç öğrendim yalan olmasın 18 19. haftam falandı galiba.dikkat de etmedim daha, yanlış çıkıp yanıltmasin bari beni bu saatten sonra dedim
Hayırlısıyla herşey güzel gider inşallah, doktorun verdiyse vardır bir bildiği canım güven bencede kafanda büyütme hiç yok yere.detayli ultrason zamanın geliyor sanki yaptircakmisin nasıl geçiyor sürecin
Ayy sorma sorma29+4 um bugun çok hızlı gecdi
hatta bizim grupda doğum yapan bile oldu 27.haftasinda, Allahım sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah hepimize
![]()
Benim doktorum 13-17 ve 21. Haftalarda detaylı bakacağını söylemişti canım, takibini yaptığı gebelere bu haftalarda detaylı bakıyormuş.
Şöyle düşün o haftaya kadar gelişen organlara bakıyor, ilk ikisini geçtik bakalım 21. Haftadan sonra tekrar gideceğim 12 günüm kaldı :)
Onu da atlatırsak detaylı taramayı bitirmiş olacağız dedi. Tek seferde değil de 3 farklı zamanda bakıyor, çoğu organ 18. Haftaya kadar gelişmiş oluyor bakacağım bir kaç şey daha var ona da 21. Haftada bakıyorum demişti geçen kontrolde. Perinatoloğa da yönlendirmiyormuş kendi bakıyormuş. Tamam dedik öyle devam ediyoruz.
Şimdilik şükür bir şikayetim yok canım sadece hissedemiyorum ya sabırsızlıkla onu bekliyorum. Benim plesantam rahim ön duvarındaymış o yüzden biraz geç hissedebilirmişim, kendimi dinliyorum sürekli
Ya onu gördüm şok oldum Allah her birimize vaktiyle sağlıklı doğumlar nasip etsin. O güzelliği de annesine ailesine bağışlasın inşallah
Sen kontrollere ne sıklıkla gidiyordun? Bir de vesikalık İçin bi doktor bakıyordun buldun mu:)