Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallahDoğunca da bunlar bizim mi deriz artık![]()
Nevresim takımına link varmıbu nevresim takımıda yatakla birlikte dedemizden hediyebunuda özdilekten aldık.yorganınıda yayaştan aldık onuda tavsiye ederim gayet kaliteliydi
Çok tatlişlerEki Görüntüle 3058718
Cinsiyet bilmeden aldiklarim birdaha da bisey almadim zaten de
Kizlar bu zibin nasil olmali daha cok uzun veya kisa kollumu
Olmaz ya doktor ultrasonla bakarken de baatırıyo öyle düşün. Öyle her şeyde bişe olsaydı nüfus bu kadar olmazdıBi sorum olacak kızlar ya, az önce 2 yaşında görümcemin oglu karnıma tam bebeğin olduğu yere biraz fazla bastırdı. Şimdide bebeğin hareketlerini tek tük hissediyorum ama bisey olmuş mudur diye de düşünmeden edemiyorum. Acaba bi bilginiz var mı bu konuda
Karın değil de kasık daha çok benim yaaKızlar ayakta çok kalınca sizin de karnınıza bir ağrı giriyor mu?
Bende var zaten birden çok çişim geliyo dışardaysam eve gelene kadar minnak minnak kaçıyoKızlaar size bişi sorucam ben malum havalardan dolayı nezle oldum ve hapşırırken arada idrar kaçağı oluyo sizlerde de bu durumu yaşayan varmı ?![]()
Geçmiş olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSerklaj işlemi bitti kızlar. Gayet başarılı geçti, oldukça da kısa sürdü. Bu gece gözlem altindayim nasipse yarın taburcu olacağım. Bundan sonrasını da kolaylaştırsın rabbim, tüm minikler zamanında gelsin inşallah![]()
olmazmıNevresim takımına link varmı![]()
Cok hoş inşallah üstünde bol bol uyur cok aglamaz
Cok tesekkur ederim aslinda haklisin yaz bitiyor sonucta ve cabuk buyuyorlarÇok tatlişlertam geçiş dönemi olduğu için ikisinden de olmalı ama daha çok uzun kollu bence
Çokkkkk güzeller yaaa bayıldımmmm hele ufaklık cok güzelmiş
Cok güzel bilgiler bunlar devamBir de hepsiburada da seçili anne-bebek ürünlerinde 250 tl ye 50 tl indirim varmış.. Kendimi indirim avcısı gibi hissettim![]()
50 değil 30 tl yanlış yazmışımCok güzel bilgiler bunlar devam![]()