• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim gibi dış agrisi ile uğrayasaniniz varmi
Antibiyotik 3.gunu biraz düzelmeye başladı insallah tamamen düzelir yoksa hiç bir müdahale yapamayacaklarinu söylediler daha onumde 4 ay var

Herkese günaydın kızlar, bu sabah hiç mutlu uyanmadım. Kendimi çok çaresiz hissettim. Bu rahim ağzı kısalığını öğrendiğim günden beri yatarak geçiyor zamanım ve geceleri hiç huzurlu uyuyamıyorum. Aslında elimden geldiğince kendimi dinlememeye, olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bi yerden sonra istem dışı oluyor herşey. Ne olucak nasıl olacak diye düşünüyorum sürekli, bebeğimi kaybetmekten ona bişey olmasından çok korkuyorum. Hem de bu kadar zamanı birlikte geçirmişken.. Bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Ağrılarım vs oluyo ya da karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum, bazen oğlum çok az hareket ediyor her seferinde aşırı korkuyorum. Bu şekilde kalan süre nasıl geçecek bilmiyorum. Sabah sabah içimi dökmek istedim..
Normal yaa her gün iyi hissedemezsin ki sonuçta. Yatmakta çok zordur yattığın yerden örgü yapıp film filan izlesen kitap okusan nebilim oyalanmak lazım zaman uzun

Antibiyotik 3.gunu biraz düzelmeye başladı insallah tamamen düzelir yoksa hiç bir müdahale yapamayacaklarinu söylediler daha onumde 4 ay var
Aslında 4-6 ay arası kanal tedavisi bile yapılabiliyor diye biliyorum. Umarım geçer ilaç tedavisi yeterli gelir.

Hepimizin içinde kopan fırtınalar, yaşadığımız psikolojik ve fizyolojik değişiklikler bambaşka. Benim de sürpriz oldu ve ilk defa oluyor, kabullenmem zaman aldı özellikle öğrendikten sonra 2 hafta hiç kabul edemedim, yok saydım resmen ama kalp atışını duyunca hersey değişti benim için. O günden sonra canımın canı oldu, kıymetini anladım, elimden gelenin hep en iyisini yapmak için uğraştım. Yolun yarısında rahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim ve resmen yıkıldım. Kendimi hep motive ettim, iyi şeyler düşündüm ama işte bazen böyle patlamalar olabiliyor demek ki. Herseyin güzel olup sağlıkla zamanında kucağımıza alacağımız günlerim gelmesini hepimiz için tüm kalbimle diliyorum. Umarım bu zor günlerde geçer 🤲🙏💞
Benim üçüncü gebeliğim olduğum şehirde yalnızım hiç çocukla ilgili yardım alabileceğim kimsem yok ve 3. Çocuk benim için çok fazla tam spiral için randevu aldığım ay hamile olduğumu öğrendim. Dünya başıma yıkıldı gibi bişey oldu ilk zamanlar çok üzüldüm kalp atışı duyduğum halde bile kabullenemedim. Ama vardır bir hayır şimdi çok zorlanıcam biliyorum ama o da bir hediye bana emanet birşey olsa çok üzülürüm😍 ama hamileliği de kendime zehir edemem güzel düşünmeliyim ki bebişim mutlu olsun. Huzursuz geçen hamilelikler sonunda bebişte öyle olabilir annelik bunu gerektirir. İçin kan ağlasa da yavrun için gülüp oynayabilmelidir. Hadi bi güç kızlar

Ben mart ayında dolgu tedavisi oldum. Progestan iğnelerinden dolayı dişim çürüyüp kırıldı. Doktor röntgen çekemediği için sorunu kendi belirledi ve dolgu ile kurtardık. İkinci trimester döneminde diş tedavisi olabiliyoruz. Kendi kadın doğum doktorumda lokal anestezi olduğu sürece her şeyi yaptırabilirsin dedi bana.

Normal yaa her gün iyi hissedemezsin ki sonuçta. Yatmakta çok zordur yattığın yerden örgü yapıp film filan izlesen kitap okusan nebilim oyalanmak lazım zaman uzun
Örgü vs anlamıyorum hiç yapamıyorum asla😬 kitap okuyorum bol bol, film izliyorum arada. Evet zaman uzun, yol çetrefilli Allah sabrını versin inşallah 🤲🙏

Benim üçüncü gebeliğim olduğum şehirde yalnızım hiç çocukla ilgili yardım alabileceğim kimsem yok ve 3. Çocuk benim için çok fazla tam spiral için randevu aldığım ay hamile olduğumu öğrendim. Dünya başıma yıkıldı gibi bişey oldu ilk zamanlar çok üzüldüm kalp atışı duyduğum halde bile kabullenemedim. Ama vardır bir hayır şimdi çok zorlanıcam biliyorum ama o da bir hediye bana emanet birşey olsa çok üzülürüm😍 ama hamileliği de kendime zehir edemem güzel düşünmeliyim ki bebişim mutlu olsun. Huzursuz geçen hamilelikler sonunda bebişte öyle olabilir annelik bunu gerektirir. İçin kan ağlasa da yavrun için gülüp oynayabilmelidir. Hadi bi güç kızlar
Allah kolaylık versin şimdiden🤗Mucize gelmiş kendisi ne güzel, sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🤲Yaklaşık 15 gün önce öğrendim ben bu rahim ağzı kısalığımı. O günden beri yatıyorum, onun bunalımı oldu. Yoksa gayet güzel ve keyifliydi herşey, gerçi halada öyle sadece bugün sabah modum düşüktü, bir süre sonra geçti gitti hepsi çok şükür 🌸

Ben de pazar gününden bu yana duphalac kullanıyorum şişkinlik yapıyor ve pek faydasını da göremedim. Siz de ne kadar süre sonra işe yaradı
Başta günde 1 yarım ölçek aldım yaramadı. Günde 1 kere Tam ölçek aldım yaramadı. Çok beter bi kabızlıktı günde 3 tam ölçek aldım 3 günde tuvalete çıkabildim rahat. Bol su içmek gerekiyor. Bende de şişkinlik mide rahatsızlığı çok yaptı.
Bir de şekersiz kayısı incir üzüm hoşafı yapar yerdim fayda etmiyordu içine ayva da doğradım bu süreçte o da iyi geldi sanırım. Şimdi her sabah ondan da içiyorum, günlük de 1 ölçek duphalac alıyorum. Ancak normale döndüm.
Normalde kabızlık yaşıyordum zaten ömrümdeki en beter kabızlığı bu şekilde biraz olsun rahatlattım.
Yüksek doz progestan kullanıyorum o etkiledi muhtemelen.

Başta günde 1 yarım ölçek aldım yaramadı. Günde 1 kere Tam ölçek aldım yaramadı. Çok beter bi kabızlıktı günde 3 tam ölçek aldım 3 günde tuvalete çıkabildim rahat. Bol su içmek gerekiyor. Bende de şişkinlik mide rahatsızlığı çok yaptı.
Bir de şekersiz kayısı incir üzüm hoşafı yapar yerdim fayda etmiyordu içine ayva da doğradım bu süreçte o da iyi geldi sanırım. Şimdi her sabah ondan da içiyorum, günlük de 1 ölçek duphalac alıyorum. Ancak normale döndüm.
Normalde kabızlık yaşıyordum zaten ömrümdeki en beter kabızlığı bu şekilde biraz olsun rahatlattım.
Yüksek doz progestan kullanıyorum o etkiledi muhtemelen.
Bol su ben de içiyorum ama buna rağmen bir şey değişmiyor hoşafla desteklemek mecbur gibi, bende de çok şişkinlik yapıyor malesef 😔

Bol su ben de içiyorum ama buna rağmen bir şey değişmiyor hoşafla desteklemek mecbur gibi, bende de çok şişkinlik yapıyor malesef 😔
Ay bir de kefir. Bunları kombo yaptım ben. Sabah hoşaf Demir ilacından sonra içiyorum. Kahvaltıdan sonra duphalac. Öğlenden sonra ya da akşam artık kefir içiyordum hepsi birden iyi geldi bana. 🥲
Sen de dene canım benim

Bende ara sira hormonlardan galiba patlama yasiyorum asiri takintili bi insanim temizlik yaoamadim die oturup agladigim oldu evim pis die
Robot süpurge alabiliyorsan al canim benimde icim sıkılıyordu evi pis gördükçe bir yerleri egilip detayli silemiyordum esim egilmeme kızıyordu 2,5 civari bitane aldim işimi gorüyor kendim silmis süpurmüs kadar temiz oluyo.

Valla beni gebelik değilde stres bitirecek. Yaşım baya var tüp bebek deneyemedik bile. Dr boşuna uğraşma dedi. Rabbim sonra doğal yoldan nasip etti. Önce mol gebelik şüphesi konuldu. Sonra sürekli çamaşırım ıslandı. Amnisure testi yapıldı. İğneler vuruldum herşey yaptılar. Amniyo sıvısı değilmiş. Dün de kontrole gittim. Sıvın biraz fazla dedi. Kan aldılar wbc yüksekliği devam ediyor. Benim sonum psikolog sonunda.

Back
X