• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Solante Telerubor tinted kullanıyorum yıllardır, cildim aşırı hassas ve rozaseam var. Bbkrem gibi cildi esitliyor, beyaz iz sorunu olmuyor. Gebelikte çok az kullandım, şimdi de malum sürekli evde olucam, içeriğine bı bakayım ben de
Doktorum bana evde dahi olsan kullan güneş kremini mutlaka dedi ben de hergün kullanıyorum, bilgin olsun 🥰

Kızlar göbek deliğinizde bir değişiklik farkettiniz mi? Böyle delik dışarı çıkıyor gibi, tam öyle de değil de orda bi boşluk oluşmuş düz şekilde. Eskiden daha buruşuktu. Bugün de böyle bir aydınlanma yaşadım😃
Eveeet benimde öyle eskisi gibi durmuyor bi değişik 😄

kızlar selam iki gundur sabah kalkarken bi basım dönüyo bu sabah 6 gibi lavaboya kalkim dedim iki kere denedim basım döndü cok geri yattım sora gecti biraz oyle kalkabildim korktum baya gecmicek diye aranzda bole olan varmı uykudan birden uyandim diyemi oldu niye oldu anlamadım varmı bole seyler yasayan

kızlar selam iki gundur sabah kalkarken bi basım dönüyo bu sabah 6 gibi lavaboya kalkim dedim iki kere denedim basım döndü cok geri yattım sora gecti biraz oyle kalkabildim korktum baya gecmicek diye aranzda bole olan varmı uykudan birden uyandim diyemi oldu niye oldu anlamadım varmı bole seyler yasayan
birden kalkmaktan olabilir tansiyonla ilgilide olabilir bende bayramda biraz yordum kendimi galiba yürüyüş yaptık eşimle sonra tansiyonum düştü ondan önce sağlık ocağında hamilelikte rutin çağırmışlardı ordada düşük çıkmıştı doktora gittiğimdede sordum hamilelikte normal dedi istersen bi tansiyonunu ölçtür onlada ilgili olabilit

Kızlar herkese iyi akşamlar, malum bu dönemde cildimiz leke oluşumuna çok müsait sürekli güneş kremi kullanmak lazım. Benim elimdeki bitmek üzere yenisini alacağım, aranızda güneş kremi konusunda temiz içerikli olarak tavsiyesi olan var mıdır acaba 😊🤗
Ben celenes 50 gkf herbal aldim sprey 150 ml gratisten dogalmis organik filitreli 115 tl idi,herkes solante pregna kullanmis birde ondan aldim o da 250 tl falan.

Benim bir sabah yataktan kalkmadan döndü acliktan oldugunu düsünuyorum actım cunku

Şekeriniz düşüyor olabilir, yataktan kalkmadan bir iki kraker fln yiyerek deneyebilirsiniz, tansiyonla da ilgili olabilir.

Kızlar merhaba, bugün 20+5 de detaylı ultrasona girdim doktorum kalp değerlendirmesini sonra yapcam dedi endişelenme dedi ama neden öyle dedi anlam veremedim bu durumu yaşayan var mı

Kızlar merhaba, bugün 20+5 de detaylı ultrasona girdim doktorum kalp değerlendirmesini sonra yapcam dedi endişelenme dedi ama neden öyle dedi anlam veremedim bu durumu yaşayan var mı
Ben henüz son detaylı ultrasonuma girmedim canım ama benim doktorum bazı organların 21. haftaya kadar geliştiğini söylemişti. Ondan demiş olabilir mi acaba?

Merhaba ben 20+6'da detaylı ultrason yaptırdım. Pozisyon sebebiyle kalbini görmek için çok uğraştık. Eğer dönmeseydi başka gün bakacaktı, ayrıca organ gelişimi 21. haftada kontrole uygun olabiliyor, belki geriden gelen bir durum varsa daha sonra bakmak istemiş olabilir, endişelenmeyin dediyse stres yapmayın lütfen, yolunda olmayan her şeyi paylaşıyorlar ondan emin oldum bu süreçte ben. İçinizi ferah tutun🌸

Kızlar bugün iç çamaşırımda leke gördüm dün de belim çok ağrıyordu. Yaşayan oldu mu hiç böyle. Çok korktum lekeyi görünce acile gidicem şimdi hemen dua edin lütfen. Evde tekim böyle çaresiz de olunca ne yapacağımı şaşırdım oturdum ağlıyorum bişi olmamıştır değil mi

Kızlar bugün iç çamaşırımda leke gördüm dün de belim çok ağrıyordu. Yaşayan oldu mu hiç böyle. Çok korktum lekeyi görünce acile gidicem şimdi hemen dua edin lütfen. Evde tekim böyle çaresiz de olunca ne yapacağımı şaşırdım oturdum ağlıyorum bişi olmamıştır değil mi
Sakin ol canım. Iyi yapmissin bi git görün iyi olur. Ama endişelenme. Hayirki güzel haberlerle gel inşallah

Geçmiş olsun, 2. trimesterda lekelenmeler önemli. Vajinal ultrason ile kontrol etmek isteyebilirler, bebeğe bir sakıncası olmuyor, yaptırmanizi tavsiye ederim. Panik olmanız çok doğal, ben de yaşadım. Elinizden gelen kontrole gidip, doktor yorumuyla hareket etmek, sonucu bize de yazın olur mu? Dualarım sizinle🙏

Hersey yolundadır umarım, kendinizi yıpratmayın lütfen, doktora gitmeniz iyi olur böylece kafanız rahat eder. Buraya da yazın lütfen, dua edeceğim size ve miniğinize🤲

Kızlar bu arada geçen gün Pentiden 2 adet emzirme sütyeni sipariş vermiştim. Bugün teslim aldım bi denedim baktım yıkamadan önce o kadar hafif ve güzeller ki ve fiyatları da çok uygun ayrıca da çok şık. Eğer arayan varsa diye paylaşmak istedim. Fotoğraflarını ekliyorum 🤗
Screenshot_20220509_151115.webp
Screenshot_20220509_151209.webp

Kızlar bu arada geçen gün Pentiden 2 adet emzirme sütyeni sipariş vermiştim. Bugün teslim aldım bi denedim baktım yıkamadan önce o kadar hafif ve güzeller ki ve fiyatları da çok uygun ayrıca da çok şık. Eğer arayan varsa diye paylaşmak istedim. Fotoğraflarını ekliyorum 🤗Eki Görüntüle 3062523 Eki Görüntüle 3062524
Çok güzelmiş canım, benim göğüslerim küçük ama şimdi bile sütyenden daraldım ben evde hiç takmıyorum.

Bunlara bakayım.

Back
X