- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Çok yoğun olmuyor yani arada bir oluyor daha doğrusu,ben ayak tabanlarına acı elma yağı ile masaj yapıyorum gaz içinGaz sorunu oluyor mu,şeftali vs ben korkup yiyemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yoğun olmuyor yani arada bir oluyor daha doğrusu,ben ayak tabanlarına acı elma yağı ile masaj yapıyorum gaz içinGaz sorunu oluyor mu,şeftali vs ben korkup yiyemiyorum
Amin inşallah az kaldı senden de gelecek fotolarOy bu ne
Üstündeki zıbından bende de var giydirmek nasip olsun inşallah, kucağından indir kucağına alıştırma söylemleri oluyor mu?
Hiç indirme bas kucağına onların bize ihtiyacı var çünkü:)
Güzel cok şükür, zorluklari var ama hepsine bir nefes mis koku yeterSende bu pozitiflik olduktan sonra zaten kaçınılmaz son buydu, her şey güzel ilerliyor maşallah ben öyle bir izlenim alıyorum. Süreci şok güzel yönetiyorsun
Ben de bir gün kızlar beni yatırdılar doğurdum falan yazacak mıyım acaba? Hep böyle kalacakmışım gibi son hafta psikolojisi de zormuş. Yarın tam 39+0 oluyor bakalım kontrolde ne diyecekler.
Ya ise yariyosa ben de alayım hemen, gerçi ikinci haftada başladı bizim gaz problemi, doğar doğmaz antibiyotik de kullandı yavrum,bağırsak florası etkilendi bı de üstüneÇok yoğun olmuyor yani arada bir oluyor daha doğrusu,ben ayak tabanlarına acı elma yağı ile masaj yapıyorum gaz için
Oyyy kıyamam yaaa, bizim de yeni yeni başlıyor ama şiddetli değil tâbi, ben ise yaradığını düşünüyorum,ablam ve bir arkadasim da kullandı, denemekten zarar gelmezYa ise yariyosa ben de alayım hemen, gerçi ikinci haftada başladı bizim gaz problemi, doğar doğmaz antibiyotik de kullandı yavrum,bağırsak florası etkilendi bı de üstüne![]()
Ah canımmm sonunda kavuştunuz cok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah, sağlıkla…Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun![]()
Deneyip yanılma yoluyla öğreneceğiz, evliliği de bilmiyorduk zaman içinde oturttuk bu da öyle olacak. Hem burdaki desteğimiz çok kıymetli, beraber büyüteceğiz yavrularımızıAmin inşallah az kaldı senden de gelecek fotolaroldu tabi beş gün kadar, emzir köy yatağa dediler yaptım da ama keşke memede uyumasına izin verme deselermiş. Bı de gaz krizinde azıcık emzirip kucağımda susturabiliyorum, iki gündür uyku düzeni kalmadı gibi.. şimdi uyusun da büyüsün hesabı kucağımda, böyle kriz gelmiyor nedense belki de pozisyon kaynaklıdır, cozucem ins
![]()
Ilık ballı su iç. Eski anne tavsiyesidir hep işe yararMerhaba kizlar 36. Haftadayim dunden beri asiri gazim var biraz karin agrim var. Degisik bir sey de yemedim benim gibi deneyimleyen oldu mu ne tavsiye edersiniz
Çok heyecanlıKızlar acıklık aynı 1 de kalmış yarın sabah yatışım yapılıcak hayırlısıyla suni sancıyla başlıcaz bakalm dualarınıza talibimhaftaya vercekti olmaz dedim yarın dedi birden bi el ayak titremesi olmadı degil bu gece bana uyku yok
![]()
İlk zamanlar öyle oluyor ama sonra geçiyor ve o kadaaar özlüyor ki insan o günleri. İnsan perişan olduğu günleri özler mi? ÖzlermisAmin inşallah az kaldı senden de gelecek fotolaroldu tabi beş gün kadar, emzir köy yatağa dediler yaptım da ama keşke memede uyumasına izin verme deselermiş. Bı de gaz krizinde azıcık emzirip kucağımda susturabiliyorum, iki gündür uyku düzeni kalmadı gibi.. şimdi uyusun da büyüsün hesabı kucağımda, böyle kriz gelmiyor nedense belki de pozisyon kaynaklıdır, cozucem ins
![]()
Oyy maşallah Allah arttırsinMinnoşlar doğurmadım henüzönce bunu yazayım. Geldiğimde 4,5 cm açıklık vardı zaten yatışım yapıldı suni verdiler yavaş yavaş sancılar arttı. Epidural aldım bu Nası bişimiş yA hiç ağrı hissetmiyorum biraz uyuştum kafam güzel. Bekliyoz bakalım açılmaya devam 6 cm oldum. Odadayım henüz
![]()
Akışına bırakmak en iyisi her doğum farklı bir hikayeSonda nın ne demek olduğunu şimdi yorumlardan öğrendim. O kadar hiç bir şey araştırmadım ki doğum şekli ve süreci hakkında, cahil şekilde devam etmek istiyorum. Çok bilmek bana kendimi iyi hissettirmeyecekti bu süreçte o yüzden hiç bir şey izlememeye çalışıyorum![]()
Hiç korkma düşünme canım su gibi ilerlesin seninde herse y ınslalahKızlar acıklık aynı 1 de kalmış yarın sabah yatışım yapılıcak hayırlısıyla suni sancıyla başlıcaz bakalm dualarınıza talibimhaftaya vercekti olmaz dedim yarın dedi birden bi el ayak titremesi olmadı degil bu gece bana uyku yok
![]()
Hepsi geçiyor hiç doğum yapmamış gibi oluyorsun 1 hafta sonraDoğru daha o kısmı var. Operasyondan çıkınca olay bitmiyorUmarım hepimiz güzelce atlatırız gözümde çok büyüyor gerçekten..
Alim alim dedimde almadım yatakla takılırım artık nÇok heyecanlıpilates topun varsa götür. Squat yaparsın belki işe yarar.
İnşallah canım sag salim alaym kucagımaHiç korkma düşünme canım su gibi ilerlesin seninde herse y ınslalah
Ben zincodan memnunum rezene kimyon kekik de içiyorum aynı zamandaMerhabalar, fayda gördüğünüz gaz damlası var mı? Fayda etmiyor diyen doktorlar var diye kullanmaya direniyordum ama son çare kullanıcam artık![]()
Yaa analık delilik cidden, kolumda uyurken bile fotoğraflarina bakıyorumİlk zamanlar öyle oluyor ama sonra geçiyor ve o kadaaar özlüyor ki insan o günleri. İnsan perişan olduğu günleri özler mi? ÖzlermisBenim yanları salaş bir yeleğin vardı. Bebişi koynuma yatırırdım yeleği kapatırdım. Sling gibi oluyordu bilmem anlatabildim mi...popişten tutup sırtını okşayarak evi turluyorduk. Gece uykusuna öyle geçiyordu ilk zamanlar. Şimdi o yeleği giyince bile o günler geliyor aklıma
Analık delilik cidden
![]()