• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
kızlar su gelmesi nasıl bise benden gene pembemsi bi sıvı geldi ustum ıslandi biraz sora durdu dun kontrolde alttan ustten muayne etmisti hersey normla dedi aclma yok dedi bebek hareketi normal ama bu gelen ne anlamadim gene once beyaz sumuksu bise sora pembemsi su geldi

Alıntıyamadım kusura bakmayın memeci bir bebegim olduu en kısa zamanda hikayemi yazacagım alıntılayacagım..biraz agrılarım var birde kızım sürekli beni istiyor... doguran arkadaşlarım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün 🤗sıraki arkadaslarım agrısız sızısız dogumlarınız olur inşallah 🤲🏼
Oohh doysn memege güzel kız 😊

Crknkz Crknkz çooook tebrik ederim sağlıkla büyüt inşallah 😍❤️
maviss_34 maviss_34 hayırlı güzel doğumlar olsun inşallah maviiiissss🥰🥰❤️❤️ Dualarımdasın 🙏🏻 Bütün anneler ve anne olacaklar dualarımda 🙏🏻🥰
Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸🌸🌸
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canim 😍
maviss_34 maviss_34 Ocak ayında sayende hamile olabileceğimi düşünüp test yapmıştım dünyalar benim olmuştu. Sonra burada bir sürü insanla tanışıp dertlerimizi, üzüntülerimizi, heyecanlarımızı paylaştık 🌸 Şimdi doğuma giriyorsun.. ❤️
İyi ki kurmuşsun bu grubu çok teşekkür ederim sana 🥰 duygulandım 🥰
Güzel haberlerle dön bize 🙏🏻❤️
Yaaaa gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını o kadar güzel ve duygusal ki Allah razı olsun sizde iyi ki varsınız hiç görmediğim ama bi o kadar da tanıyor gibi olduğum kk ailem doğumdan dolayı da çok duygusalim ilkinde olduğu gibi bu sefer de ağlayarak gidiyorum en kısa zaman da dönüş yapacağım hayırlısıyla ❤️🥰
Sağ saglim kucağına al inşallah canım ❤️
Amin canım inşallah 🥰
maviss_34 maviss_34 kuzucum hayırlı doğumlarin olsun. Hersey cok guzel geçecek merak etme💜💜💜
Ahh güzel jajindamm inşallah 🥰 inşallah herşey güzel olacak❤️
Doğurdum🥺😅 Suniyle başlayıp sezeryan ile biten doğumum. Çok kötüyüm ama ağrım çok var
Kizzzz sen kontrole gitmedin mi ne doğurması
Kızlar bnm doğumda 14 saat suni sancı sonrası 00;05 Doğdu zorla aclmm var ama inmiyordu göbeğimden basarak Doğdu mahvoldum ıkınamadım acıkcası ondan 3850 gr 😊♥️ Doğar doğmaz solunm sıkıntısu çekti küvezde sabah haber vercklr bi de bastrmktn doğdugunda omzu mordoğmuş röntgen bakçaklr bn daha kucağıma alıp sevemedm dokunamadım iyi değilimcok tuhaf duygu lütfen bize dua edin iyileşir 😊🤲🏻🤲🏻😔😔😔
Ahhh yavrum neler yaşatmislar öyle sana bugün kollarına gelecek bebeğin hiç üzülme Allahin izniyle hiç bişey olmayacak kuzucum ❤️ sağlıklı günler de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰
maviss_34 maviss_34 L Lalalala1 teşekkür ederim kizlar. Doğum anım biraz travmatik geçti ama çok şükür hersy yolunda . Bebeğimle birbirimize alsmaya çalışıyoruz. Yarın taburcu olucaz inşallah 🥰
Gozunuzaydin canim müsait bir zamanda hikayeni dinlemek isteriz 😍❤️ bebek nasıl sen nasılsın

kızlar su gelmesi nasıl bise benden gene pembemsi bi sıvı geldi ustum ıslandi biraz sora durdu dun kontrolde alttan ustten muayne etmisti hersey normla dedi aclma yok dedi bebek hareketi normal ama bu gelen ne anlamadim gene once beyaz sumuksu bise sora pembemsi su geldi
Canim doktorunla irtibata geçip hastaneye bı git bence eğer gelen suyun ise enfeksiyon riskin olabilir

Günaydın canlarım bugün güne bayaa bı erken başladık hazirlanip çıkacağız birazdan bugün benimle birlikte doğuma gidecek annelerim Z zngnsglm ile hallo38 hallo38 kızlar hiç korkmayın sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi hayırlı dogumlarimiz olsun sizinle birlikte bende çok heyecanlıyım 😍 doğuma gidecek üç anneyiz başka annemiz var mıydı inanın hatırlamıyorum heyecanima verin, affınıza sığınıyorum buralar size emanet dualarınız da bize de yer verin iyi ki tanıdım sizleri 😍❤️ müsait zaman da doguruop yazacağım kızlar görüşmek dileğiyle

Crknkz Crknkz hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözün aydın 😍

maviss_34 maviss_34 büyük gün geldiiiii🤩 sağlıkla, kolaylıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu herşey çiçek gibi olsun 🌺💓

Bugün doğumu olan bütün annelerimiz herşey kolaylıkla olsun inşaallah 🙏🌺

Günaydın canlarım bugün güne bayaa bı erken başladık hazirlanip çıkacağız birazdan bugün benimle birlikte doğuma gidecek annelerim Z zngnsglm ile hallo38 hallo38 kızlar hiç korkmayın sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi hayırlı dogumlarimiz olsun sizinle birlikte bende çok heyecanlıyım 😍 doğuma gidecek üç anneyiz başka annemiz var mıydı inanın hatırlamıyorum heyecanima verin, affınıza sığınıyorum buralar size emanet dualarınız da bize de yer verin iyi ki tanıdım sizleri 😍❤️ müsait zaman da doguruop yazacağım kızlar görüşmek dileğiyle
Canimm 🥰🤗hadi inşallah su gibi geçsin sürecin, bebisini sağlıkla kucağına al 🤲güzel haberlerini bekliyoruz 🌺❤️Allah işinizi rast getirsin 🌺❤️🌸

saglikla kolaylikla huzurla kavusun insaallah

Crknkz Crknkz hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözün aydın 😍

maviss_34 maviss_34 büyük gün geldiiiii🤩 sağlıkla, kolaylıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu herşey çiçek gibi olsun 🌺💓

Bugün doğumu olan bütün annelerimiz herşey kolaylıkla olsun inşaallah 🙏🌺
Canim benim amin inşallah teşekkürler 🥰
Canimm 🥰🤗hadi inşallah su gibi geçsin sürecin, bebisini sağlıkla kucağına al 🤲güzel haberlerini bekliyoruz 🌺❤️Allah işinizi rast getirsin 🌺❤️🌸
Aminnn kuzucum güzel dileklerin duaların için teşekkürler 🥰

kzlar ara ara belimden karnima dogru agri giriyo yalanci sancimi psikolojikmi anlamadim yasayanlar varmi bunu anneme gelmistim avrupa yakasina hastanemde anadolu yakasinda sabahda yogun cok olmasada pembe su geldi simdi esim yolda almaya geliyo sizce ne bu

Kızlar bnm doğumda 14 saat suni sancı sonrası 00;05 Doğdu zorla aclmm var ama inmiyordu göbeğimden basarak Doğdu mahvoldum ıkınamadım acıkcası ondan 3850 gr 😊♥️ Doğar doğmaz solunm sıkıntısu çekti küvezde sabah haber vercklr bi de bastrmktn doğdugunda omzu mordoğmuş röntgen bakçaklr bn daha kucağıma alıp sevemedm dokunamadım iyi değilimcok tuhaf duygu lütfen bize dua edin iyileşir 😊🤲🏻🤲🏻😔😔😔
Gözün aydın canım, çok şükür doğdu kucağına da gelecek bugün Allah’ın izniyle🌸
Bizi haberdar et gelişmelerden, herkes bebeğine kavuşsun hayırlı vakitte.
Mavişciiiiim bugün büyük gün, arkadaşların dediği gibi iyi ki kurmuşsun bu grubu 9 aydır yoldaş olduk birbirimize. Bir kuş kardeş gibi heyecanla bekleyip, sonrasında mutlulukla okuyorum doğum hikayelerinizi.

Şimdi onlara bir yenisi eklenecek, hatta 3 tanesi:)

Sağlıcakla doğurup gelin inşallah kızlar, sizden haber bekliyoruz gün içinde💓

maviss_34 maviss_34
Z zngnsglm
hallo38 hallo38

Mavişciiiiim bugün büyük gün, arkadaşların dediği gibi iyi ki kurmuşsun bu grubu 9 aydır yoldaş olduk birbirimize. Bir kuş kardeş gibi heyecanla bekleyip, sonrasında mutlulukla okuyorum doğum hikayelerinizi.

maviss_34 maviss_34
Z zngnsglm
hallo38 hallo38
Allah kimseyi ayırmasın yavrusundan amin 🙏🥰

saglikla kolaylikla huzurla kavusun insaallah
Amin canım teşekkürler ❤️

maviss_34 maviss_34
Z zngnsglm
hallo38 hallo38
Ama ben bu yazdıklarınızı ağlayarak okuyorum galiba günüm ağlamakla gecicek 🙈🙈 size hep iyi ki ❤️ iyi ki varsınız kızlar Allah razı olsun Rabbim sizlere de en hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin kucağınıza almayı🧿

Güzel mesajlarınızı bekliyor olacağız kızlar. RABBIM yardımcınız olsun.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Yavrunun da en kısa sürede yanına gelsin inşallah. Çok zorlamislar seni keşke sezeryana alsalardı yanlış uygulama olmuş. Sağlıkla büyüsün kuzun.
Sağol arkadasım 🙏 Çok dedim sezeryan istiyorum yapamıyorum diye olmadı almadılar devlet ya keyfi yere olmuyomuş. Neyse geçti gitti şükür 😌

Back
X