- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım düzenli giremesemde ara ara girip bakıyorum güzel haberler var mı senden diyeDoğum yapan arkadaşlar hikayelerinizi merak ediyoruz![]()
Az kaldı kuzum olacak inşallah, yani heraldeCanım düzenli giremesemde ara ara girip bakıyorum güzel haberler var mı senden diyesenin miniğin keyfi yerinde içeride baya yalnız
![]()
Çalışan insanların evde vakit geçiremem sorunsalıKızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Rabbim size bağışlasın yavrularınızıbugün doğum yapacaklar da sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Ağırlık var üzerimde evde durmak iyi gelmedi bana, okuyup cevap bile yazamadım çoğu zaman. Kontrole geldim bende 55lerde sancım çıkıyor nst de doktor da haftaya alttan muayene edicem dedi bakalım hayırlısı hepimizin hakkında, Rabbim hepimize sağ Salim kavuşmayı nasip etsin
![]()
Benimde ilk çocuk da tam tersiydi canım. Sağı istemezdi solu emerdi. Ama sem pes etme ısrarla vermeye devam et. ElBet o göğsünü de emecek. Biz pes etmiştik istemiyordu kriz geçiyordu eşim bi daha vermicen dedi vermedik. Ama sen pes etme. Biraz daha büyüsün alır o.Kızlar bebeğim hep sağ göğsümü emiyor sol göğsümü emmiyor. Haliyle sütümde solda azıcık sağınca. Sağ sütlendi tek. Ne yapabilirim var mı başına gelen sağ göğsüm solun iki katı şişti neredeyse
Güzel haberlerle gel inşallah, haftan gayet güzel hiç korkma hayırlısıyla doğsun bebeğinKızlar dualariniza talibim suyum geliyomus ama bebek yukarda acılmada yok 2 30 da sezeryan olucam dua edin 37 haftalik oldu bugun
Canım dün senin ultrason fotonu görünce yazacaktım unuttum. Senin bebis kanala inmiş mi birazda olsa? Ben salı günü gittiğimde hala karnım o kadar yukarıdaki normalde yüzünün pek görünmemesi lazım bir de seninkine bak dediAz kaldı kuzum olacak inşallah, yani heralde
Dün kontrole gittim. 3262 gram olmuş, doktor müdahale etmeyelim gelişimi devam ediyor müdahale etmek her zaman iyi sonuç vermez nst vs iyi dedi.
Ben 22.09.22’de alsak mı 40+1 oluyor dedim de çünkü :)
İnan hiç ağrı sızı bir şey yok, maşallah diyeyim de tabi.
Max tarih 41. Hafta o da 27-28 Eylül oluyor artık. Sadece kontrolleri sıklaştırdı, 3-4 güne çektik ctesi bir daha gideceğim. Her an her şey olabilir bir anda su da gelebilir tabi ama ben son ana kadar bekleyecekmişim gibi hissediyorum hiç gelesi yok gibi.
insaallah hepmiz hayrsyla saglkla alalım kucagmiza insaallahGüzel haberlerle gel inşallah, haftan gayet güzel hiç korkma hayırlısıyla doğsun bebeğin![]()
İyiyiz ama ben çok kötüyüm evdeyim. Bebekte emmiyorÇok geçmiş olsun canım benimm. Genel anestezi mi aldın? Geçecek hepsi geçecek inşallah 1 2 güne kuzumbebisle sen iyi misiniz?
Orası hiç belli olmaz canım bir bakmışsın suyun gelmişAz kaldı kuzum olacak inşallah, yani heralde
Dün kontrole gittim. 3262 gram olmuş, doktor müdahale etmeyelim gelişimi devam ediyor müdahale etmek her zaman iyi sonuç vermez nst vs iyi dedi.
Ben 22.09.22’de alsak mı 40+1 oluyor dedim de çünkü :)
İnan hiç ağrı sızı bir şey yok, maşallah diyeyim de tabi.
Max tarih 41. Hafta o da 27-28 Eylül oluyor artık. Sadece kontrolleri sıklaştırdı, 3-4 güne çektik ctesi bir daha gideceğim. Her an her şey olabilir bir anda su da gelebilir tabi ama ben son ana kadar bekleyecekmişim gibi hissediyorum hiç gelesi yok gibi.
Yok illa onuda veriyorum ağzına canım her 2 saatte mama öncesi meme yapıyoruz inşallah emer hayırlısıylaBenimde ilk çocuk da tam tersiydi canım. Sağı istemezdi solu emerdi. Ama sem pes etme ısrarla vermeye devam et. ElBet o göğsünü de emecek. Biz pes etmiştik istemiyordu kriz geçiyordu eşim bi daha vermicen dedi vermedik. Ama sen pes etme. Biraz daha büyüsün alır o.
Yaa keşkeCanım dün senin ultrason fotonu görünce yazacaktım unuttum. Senin bebis kanala inmiş mi birazda olsa? Ben salı günü gittiğimde hala karnım o kadar yukarıdaki normalde yüzünün pek görünmemesi lazım bir de seninkine bak dediaynı 30. Haftaların başında nasıl görünüyorsa öyle görünüyor daha hiç sıkışık falan değil zaten çok yukarda. Ama senin bebeyi görünce inmiş herhalde dedim belki de eli kulagindadir
![]()
Beklediğim bi nevresim ve perde var acaba diyorum acaba ondan mı gelmiyor :)Orası hiç belli olmaz canım bir bakmışsın suyun gelmişBencede acele etme bekle derim erken dönemi geçtin gerçi ama yinede süt vs çok sıkıntı oluyor sezeryanda özellikle erken doğumlarda. Hala uğraşıyoruz emsin diye ama keyfi isterse emiyor malesef. Kgsu falanda çok güzel inşallah normal doğumla hemencik doğurursun canım
Ultrasonda kime benziyorsa aynı o kişi oluyorBeklediğim bi nevresim ve perde var acaba diyorum acaba ondan mı gelmiyor :)
Gerçi 39+1’deyim daha yeni beklentiye girmem gerekiyor ama o kadar çok doğum oldu ki grubumuzda ben de o yüzden neden gelmiyor acaba moduna soktum kendimi :)
Sen nasılsın nasıl hissediyorsun, dün allahım iyi ki bize bağışladın diye ağladığını okudum çok duygulandımne mucizevi şey dimi?
Ben de kime benziyor tipi nasıl huyu nasıl diye iç geçiriyorum.
Evet hep öyle diyorlar ama usg fotoğrafını kafamda somutlaştıramadığımız için çözemedik bir türlü. Dudaklar silikonlu gibi ama bizim dudaklar ince mesela, sudan olabilir.Ultrasonda kime benziyorsa aynı o kişi oluyor
Eşyaları hazır olmadan gelmem diyor herhaldeBeklediğim bi nevresim ve perde var acaba diyorum acaba ondan mı gelmiyor :)
Gerçi 39+1’deyim daha yeni beklentiye girmem gerekiyor ama o kadar çok doğum oldu ki grubumuzda ben de o yüzden neden gelmiyor acaba moduna soktum kendimi :)
Sen nasılsın nasıl hissediyorsun, dün allahım iyi ki bize bağışladın diye ağladığını okudum çok duygulandımne mucizevi şey dimi?
Ben de kime benziyor tipi nasıl huyu nasıl diye iç geçiriyorum.