• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet hep öyle diyorlar ama usg fotoğrafını kafamda somutlaştıramadığımız için çözemedik bir türlü. Dudaklar silikonlu gibi ama bizim dudaklar ince mesela, sudan olabilir.

Allah nasipse ederse doğunca bir çekeceğim :)
Bizimki de dudaklı çıkıyordu dudaklı doğdu burnu kocamandı dedelere çekmiş sudan şiş oldukları için öyle görünüyor şimdi burnu büyük ama ultrasondaki kadar değil oranlandı yüzüne

Ben zaten açken imkanı yok açamıyorum tokken yapıyorum yine bir nebze izin veriyor sonra sakinleşsin diye hoop tekrar memeye bir süredir sağ elimin yüzük ve serçe parmağında karıncalanma var bakalım inşallah kendiliğinden geçer bu dönemler
Her günleri farklı oluyor aslında, umarım gittikçe daha iyi olur herşey 🙏🏻🙏🏻 Biz rahat edemezsek onlar da edemez aslında ama biz kendimizi hep arka plana atıyoruz

Kızlar bebeğim hep sağ göğsümü emiyor sol göğsümü emmiyor. Haliyle sütümde solda azıcık sağınca. Sağ sütlendi tek. Ne yapabilirim var mı başına gelen sağ göğsüm solun iki katı şişti neredeyse
Pompayla sağ bol bol benimde solu daha çok emiyor sağı çok aç olduğunda biraz zorlayınca alabiliyor anca sağıp veriyorum bende

Yaa keşke 😂

Dün özellikle sordum canım kanala inmiş mi diye oralarda ama daha yüzünü sağa sola oynayamıyor dedi, çok üstünde durmadım ama burda kızlar sağolsun mantıklı yorumlar yaptılar. Hani bebeğin doğabilmesi için ufak bir eğim oluyor diyorlar ya direkt kafa değil de böyle yatık pozisyon sanırım onu almadı demek istedi.

Çok da üstelemedim ama ctesi kontrolünde bir daha sorayım. Açıkçası benim karnım da hala yukarda öyle düşme falan hissetmedim, ama göbek değiştiğinin şekli değişti aşağı sarktı sanki böyle o yüzden bi acaba mı dedim😊
Ama kanalın oralarda demiş canım sana bak deniyordur belki bebis. Mesela benimkinde komple yukarıda hiç aşağıda değil bi çabası da yok 😂
Yani senin ultrason görüntüsünü görünce baya fark var dedim arada, minnoş sıkışmış gibi duruyor çünkü. Doktorunda bana demesi o sekildeydi aşağıda olsa gozukmezdi fazla sıkışırdı diye

İyiyiz ama ben çok kötüyüm evdeyim. Bebekte emmiyor🥺 Yarım belden uyuşturular
Ah kuzum neden bu kadar kötü oldun ki 🥺 genel anesteziyi bilen biri olarak diyorum ilk o kesik acısını çekmek daha zor🥺 acile falan git iğne yapsınlar olmadı canım rahatlarsın

Bende kontrolüm vardi sabah. Bebegin suyunda azalma var.ve geri salı sabah erkenden gel dedi.eger hala azalmissa suni ile başlayacağım dedi doğumu. İnşallah azalmaz ya ben suni veya sezeryan istemiyorum :(

Ben daha giremedim bekliyorum kurbanlik koyun online 🤣🤣
Mavişcim çok güzel doğumun olsun canım benim bebeğine sağlıkla kavuş 🌸😍 darısı bana inş😍 HAla bana ilk hamilelik testimi gördüğümde sen eylül annesi olucaksın içime öyle doğuyor kaydediyorum seni dediğini duyar gibiyim 🤗 o günlerden bugünlere 💕

Eşyaları hazır olmadan gelmem diyor herhalde 🤪 lohusalık işte her şeye gözyaşı pıt oluyor insanın. Ama mucizevi bir şey herkes bir yana evlat bir yanaymış gerçekten. Ondan başka bir şeyi görmüyor insanın gözü. Sağlıcakla mutlulukla büyürler inşallah 🙏 bizim ultrason fotoğraflarına benziyor şimdi karşılaştırıyorumda bazen. Büzük köfte dudaklar çatık kaşlar yüzde eller aynı 😄
Lohusalık öyle, sana tavsiye ettiğim Özlem Köksal hesabını takip ediyorsun dimi? Lohusa değilim ama kendim yaşamış gibi dertleniyorum kadına, sonra onunla umutlanıyorum değişik😍

Odanın son parça perdesi de geldi artık gelebilir bebişim.
Ama kanalın oralarda demiş canım sana bak deniyordur belki bebis. Mesela benimkinde komple yukarıda hiç aşağıda değil bi çabası da yok 😂
Yani senin ultrason görüntüsünü görünce baya fark var dedim arada, minnoş sıkışmış gibi duruyor çünkü. Doktorunda bana demesi o sekildeydi aşağıda olsa gozukmezdi fazla sıkışırdı diye
Ağzın bal damlıyor diloş be🧿🙂
inşallah yerleşiyordur, diyorum ya olmasa bile kavuşmaya son tarih 12 gün diyorum artık kendi kendime çünkü 41. Haftayı çok geçirmeyiz dedi doktorum. Senin de az kaldı🤤

Takip edemiyorum yazılanları cok merak ediyorum..suniyle başladık yaklasık 6 saat aldımm ama ilerleme olmadı en son doktorum suyunu patlatalım birde öyle deneyelim diyip çatıda biraz zorladı suniye devam etmeme kararı aldım cünki çok zorlandım.sezeryana alındım bebegimi görünce aglamayla gülmeyle karısık bi duygu yaşadım bebişi yukarı götürdüler ben o ara fenalaştım masada sakinleştiriciler oksijenler verildi kendime geldim..gece dikiş yerinde cok yanma cektim cok agladım ama bebegim saglıklo olsun yeter dedim suan daha daha iyiyim çok şükür..52 cm 3600 dogduk memeyi hemen aldı gece uyumadı gündüz uyuyor benden bu kadar şimdilik en kısa zamanda dönecegim 🤗
Çok geçmiş olsun canım benim her şey geçti gitti diye düşünüceksin mecbur🤗 çok şükür bebişin ve sen sağlıklısın 🥰 Allah bağışlasın bebişini🌸🌸

Back
X