• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ay ben doğurdum ama kendimde bittimm😅 yürüme olayı neymiş öyle hala yürürken zorlanıyorum bunu bize niye demedinzmkızlaar 😂 gaz çıktı fakat büyük tuvalet çıkmıyor hemşire gelip gidip soruyor daha da tedirginoluyorum. Bugğünde yapamazsam napcaklar acaba göndermezler heralde. Ne yapmamı önerirsiniz ? Ortalama 1-2 saatte bir yürüyorum
Biz bunları anlattık 😂 gaz için şerbet tarifi bile verdim…

Kızlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz ben sağ sol olayına dikkat ediyorum ama bizimki doğduğundan beri kendi istediği gibi döndürüyor kafayı. Bazen bakıyorum kendi yan dönüp yatmış falan ben ne yapsamda o rahat olduğu pozisyona geçiyor sizinde öyle mi
Bizimki artık ana kucağında uyumuyor beşik de yatak odasına sığmıyor ayrı oda da yatırmak istemiyorum henüz çok küçük yatağın ortasında özerkliğini kurdu 😂 ya sağa yatıyor ya sola bazen düz kendi nasıl isterse öyle

Maşallah yaa 😍 benim kızım kel doğmuştu. Şimdi de pek saçı yok gerçi. O kadar mide yanması çektim. Saçlı doğacak dedi yaşlılar. Alakası yok dedim onlara. Dediğim gibi oldu 😀
Benim de çok midem yanmadı kızın saçı bağlanacak kadar uzun ve saçlı 🤷🏻‍♀️

İnşallah hemen geçer 🤲🏼Gögüs uclarım yara oldu ne yapıcagımı bilmiyorum şaştım.elektirikli gügs pompası alıp sütümü sagıp öylemi versem iyileşene kadar zar zor acıya acıya emziriyorum bişiler sürüyorum ama en fazla 2 sat kalıyor🙄
Gümüş kapak çok faydalı ilk etapta benim de oldu hatta sağ göğüs ucumda boydan boya yarık da var ama silikon göğüs ucundan kaynaklı ilk 5-6 çekişte çok acıyor sonra geçiyor saat başı ya da 2 saatte bir meme istiyor bu arada

Bizimki artık ana kucağında uyumuyor beşik de yatak odasına sığmıyor ayrı oda da yatırmak istemiyorum henüz çok küçük yatağın ortasında özerkliğini kurdu 😂 ya sağa yatıyor ya sola bazen düz kendi nasıl isterse öyle
Evet bizde 40ı çıkmadan yalnız bırakmıyoruz hatta benide yalnız bırakmıyorlar 😂 yatağa almıyorum uyku hali yorgun düşüyoruz ne olur ne olmaz canım bence denemediysen reflü yatağı alabilirsin yüksek olduğu için riskte ortadan kalkıyor.

Evet bizde 40ı çıkmadan yalnız bırakmıyoruz hatta benide yalnız bırakmıyorlar 😂 yatağa almıyorum uyku hali yorgun düşüyoruz ne olur ne olmaz canım bence denemediysen reflü yatağı alabilirsin yüksek olduğu için riskte ortadan kalkıyor.
İmkanı yok yatmaz aşırı hareketli anca düz yatağa ya da koltuğa koyup yastıklarla bariyer yapınca içimiz rahat ediyor

Gümüş kapak çok faydalı ilk etapta benim de oldu hatta sağ göğüs ucumda boydan boya yarık da var ama silikon göğüs ucundan kaynaklı ilk 5-6 çekişte çok acıyor sonra geçiyor saat başı ya da 2 saatte bir meme istiyor bu arada
Canım Gümüş kapakla silikon kapak farkedermi bnde silikon olanından varda 🙄

Şaştım kaldım zeytin yagı sürüyoem cok azda olsa yumusatıyor sen ne yapıyorsun
Lansinoh krem kullanıyorum. Bide eşim bisey almış küçük pedler ayva jeliyle islatilmis onu kullandım. Biraz daha hafifledi. Gümüş kapak alacaktım baktım Iyilesiyo bıraktım. Kurumamasina dikkat et canım. Slikon kapakları kullan

Hiç deme ya elektirikliyi deneyecegm en azından az iyileşene kdar kullanırım 😪
Canim inan bana pompa daha cok yara yapıyor göğüs ucunu.eger durumun varsa lansinoh krem ve gümüş kalkan al kremle kalkanla kapat her emzirmede orasi nemli olsun.eger dayanamayacak gibiysen silikon göğüs ucu al onla emzir ama onada alistimi göğse geri donmesi zor ben sahsen gogus ucum yok diye emziriyorum simdi gogus ucum var bebe almiyo alismis😂

Selam annislerim ben geldim 😇
Sabah yatisim yapıldı. serumdu tahlildi derken 10 da sezeryana alındım. öncelikle malzemeleri ortami hazırlıyorlar sonrasında anestezi doktoru geliyor bilgilendirme yapıyor sonrasında iğneyi belden yapıp yatırıyorlar. sondayi uyuşukluktan sonra taktılar bana hastaneye göre değişebilir. her bir durumdan haberdar ediyorlar zaten. sonrasında doktorum geldi ayaklarım uyusmustu zaten. dokunduklarini bebeği cikardilarini hissettim 5 dakika ancak sürdü bebeği çıkarması, o boğuk sesi duymanız lazımdı muhteşem 😍 doktorum hemen gösterdi temizlediler getirdiler yanağıma, çok özlemişim böyle anıları🥰 sonrasında bebeği götürdüler yarım saat sonra da beni çıkardılar odaya. herşey çok güzeldi çok şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. ilk emzirmeyi yaptık biraz zor da olsa tuttu kızlar, uyuyor yanımda mışıl mışıl🐣kilosu 3540 Gr 51 cm 🧿ağrılarım başladı hafiften ayağa kalkma aşaması kaldı bir tek benden haberler böyle canlar ❤️
ah caniiiimmm gecmis olsun tebrik ederimmm Allah anali babali buyutsun inshallah murvetlerinide gorun evlatlarinizin cok sevindim iyi gectigine :KK60: :KK36:

dua ettin mi kizzzz :KK53:

Canim inan bana pompa daha cok yara yapıyor göğüs ucunu.eger durumun varsa lansinoh krem ve gümüş kalkan al kremle kalkanla kapat her emzirmede orasi nemli olsun.eger dayanamayacak gibiysen silikon göğüs ucu al onla emzir ama onada alistimi göğse geri donmesi zor ben sahsen gogus ucum yok diye emziriyorum simdi gogus ucum var bebe almiyo alismis😂
Silikon gögüs ucum var ama kabul etmedi kuzum sinirlendi bıraktı🤣gümüş kalkan silikon kalkana göre daha iyi heralde bnde bi markanın silikon kalkamı varda olmazsa gümüş alaym 🙄

Silikon gögüs ucum var ama kabul etmedi kuzum sinirlendi bıraktı🤣gümüş kalkan silikon kalkana göre daha iyi heralde bnde bi markanın silikon kalkamı varda olmazsa gümüş alaym 🙄
Bende philips silikon kalkan almıştım. Nedendir bilmiyorum sütümü çok akıtıyor.içinde birikiyor. Bazen sızıntı oluyor üstüm başım süt oluyor. Bugüb takmadım göğüs pedi taktım. Gümüş kapak düşünüyorum

Matmazella Matmazella merhaba bebeğiniz nasıl oldu? Başka nöroloji hekimine de gösterecektiniz sanırım. Umarım olumlu haberler vardır 🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Önümüzdeki hafta içi Ankara Hacettepeye götüreceğiz. İlacı 1 haftadır kullanıyoruz ama devam ediyor yapmaya. Sadece sıklığı baya azaldı. Yarın buradaki doktorda kontrol var. Şimdiye kadar yapılan bütün tahliller temiz çok şükür.

Back
X