• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sağlıklı olsun yeter ki canim sütünle beslersin sen onu 😍

Evet maalesef ilk aldığı an çok acıyor sonra alışıyor ama işte hassas bölge bu arada hakikaten göğüs pompası daha çok acıtıyor sağarken

Eyvahhh gelesi yok beyfendinin bu erkek çocukları hep böyle galiba ya Rabbim en hayırlısını nasip etsin belki de kendi gelecek 🥰
Evet kuzum hem erkek hem ilk doğum ben bekliyordum zaten böyle bir şey. Ama rahmim çok ağrıyor e kolay değil 3 kiloluk bir şey aşağı çekiyor, ayağa kalkmak istemiyorum uzandım.
Bekliyoruz, ebe de konuşun sürekli dedi. Konik geliyor bana konuşmaya çalışıyorum ama karşımda bir bebek değil göbek olduğu İçin alışamadım😂

Kızlar biz de dünyaya geldik 09.17 doğum saatimiz oldu. Tarih olarak da 17/09 oldu tesadüfe bakın 🥰 Allah’ım herkese kolay doğum nasip etsin
Spinal anestezi ile sezaryene alındım. Anestezi 1-2 dakikada etkisini gösterdi. Sondamı taktılar birşey hissetmedim. Daha sonrasında bebeğimi birkaç dakikada çıkardılar. Hemen bir rahatlama hissettim. Ah o bebeğimi gösterdikleri an…😍😍😍
Sonrasında 15 dakika gözlemde takip ettiler. Titremem geçsin diye ilaç yaptılar. Spinalde oluyormuş. Sonrasında odaya çıkardılar. Şimdi hafif hafif hissetmeye başladım ayaklarımı. Birazcık da ağrım var dikloron iğne yaptılar ama olsun katlanıyor insan. Bebeğim de yanımda ❤️
Korkmayın kızlar her şey çok güzel oluyor. Hepinize kolay güzel doğumlar diliyorum 🌸🌸🌸

Son haftada kilo alımı çok çok yavaşlıyormuş canım, bugünkü ölçüm bizim hatalı ama tam 39’da 3262 çıkmıştı aynıyız hemen hemen.

Ben de söylediklerini yapıyorum kanalda kafası ama sancı bende de 25 lerde.

Birlikte gidiyoruz bana da salı gel dedi bakalım neler olacak, doğurmayan bir avuç insan kaldık zaten en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.
Kesinlikle katılıyorum hiç stresim de yok yeter ki sağlıkla gelsin kuzularımız. Aynı durumdayız gerçekten salı günü güzel haberlerle döneriz inşallah her şeyin hayırlısını dilerim hepimiz için

Kızlar biz de dünyaya geldik 09.17 doğum saatimiz oldu. Tarih olarak da 17/09 oldu tesadüfe bakın 🥰 Allah’ım herkese kolay doğum nasip etsin
Spinal anestezi ile sezaryene alındım. Anestezi 1-2 dakikada etkisini gösterdi. Sondamı taktılar birşey hissetmedim. Daha sonrasında bebeğimi birkaç dakikada çıkardılar. Hemen bir rahatlama hissettim. Ah o bebeğimi gösterdikleri an…😍😍😍
Sonrasında 15 dakika gözlemde takip ettiler. Titremem geçsin diye ilaç yaptılar. Spinalde oluyormuş. Sonrasında odaya çıkardılar. Şimdi hafif hafif hissetmeye başladım ayaklarımı. Birazcık da ağrım var dikloron iğne yaptılar ama olsun katlanıyor insan. Bebeğim de yanımda ❤️
Korkmayın kızlar her şey çok güzel oluyor. Hepinize kolay güzel doğumlar diliyorum 🌸🌸🌸
Bak hiç korktuğun gibi olmadı gördün mü?

Maşallah hep böyle şanslı bir bebek olsun, tesadüfleri gibi🌸🧿

Evet kuzum hem erkek hem ilk doğum ben bekliyordum zaten böyle bir şey. Ama rahmim çok ağrıyor e kolay değil 3 kiloluk bir şey aşağı çekiyor, ayağa kalkmak istemiyorum uzandım.
Bekliyoruz, ebe de konuşun sürekli dedi. Konik geliyor bana konuşmaya çalışıyorum ama karşımda bir bebek değil göbek olduğu İçin alışamadım😂
Hahahah öyle oluyor ya ama doğunca bol bol konuşursunuz canim 😍 son 1 ayım benim de öyleydi oturup kalkarken yürürken çok ağrim oluyordu aşağı bölgem de şuan rahatladım tabiki darısı doğum yapacaklara inşallah 😍
Yaaa ne güzel bir tarih ve saat uyumu maşallah kolaycana da toparlan inşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini kilosu boyu nedir listeye ekleyelim ❤️🥰

Gözünüz aydın sağlıcakla büyütün yavrunuzu 🧿🥰

Ay bende perşembe spinal anestezi ile bebeğime kavuşucam inş Güzel geçmesine çok sevindim. İnş sonrasıda bebişle sağlıkla sorunsuz ilerler geçmiş olsun🥰🌸 Banada moral oldu biraz endişeliyim 🙃

Bebislerinin gelesi olmayan 3 5 ksii kaldık sanırım😏😂 valla benim sonum suni sancı gibi hissediyorum ve acayip korku saldı içimi eşimin teyzesi dün ay o çok zor 2 gün bile cektiriyolar falan dedi sağolsun. Moral verdi yani

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏😊

Bebislerinin gelesi olmayan 3 5 ksii kaldık sanırım😏😂 valla benim sonum suni sancı gibi hissediyorum ve acayip korku saldı içimi eşimin teyzesi dün ay o çok zor 2 gün bile cektiriyolar falan dedi sağolsun. Moral verdi yani
Merhabalar..ilk bebeğimde ben de hastaneye gittiğimde 2 cm açıklığım vardı sancım hiç yoktu.suni verdiler.bebek 4 saat sonra doğdu.suni sancı tabiki daha şiddetli ama bebiş doğunca herşey unutuluyo.3 çocuk annesiyim.3 u de normal doğum elhamdülillah.ben hep şunu derim doğum 1 en fazla 2 gün sürecek zorluğu da acisida.onemli olan sonraki süreç.gazi maması emmesi vs vs.. hakkımızda hayırlı olanı isteyelim.normal ya da sezeryanla fark etmez.biz de bebekte saglikli olsun her süreç öyle ya da böyle geciyo.

İnşallah 🥹 bugün fototerapi ve yoğun besleme sonrası 25 gr almış az önce tarttılar 🥹

Evet ameliyat boyunca ağrım vardı.🥲 Çıktım ağrım ve kasılma sancılarım devam etti. Ağrı kesicilere rağmen 3 gün gebelikteki gibi çok sık sancılı kasılmalar çektim. Şimdi kasılmalar azaldı fakat genel ameliyat acısı kaldı ona da eyvallah tabi de hala iki büklüm yürümek beni bi düşündürmüyor değil 🙃

Bir de idrara çıkarken çok canım acıyor her bakımdan bu normal mi daha tuvalete otururken acı çekmeye başlıyorum 😞
Bir gun bi bakmissin 1 günde 50 gr çıkmıs sen kendini stres yapma bebisini kucagina aldiginda hissetmesin pitircik ben küvezdeyken hep eve gitcegimizi felan anlatirdim 😁

Canim ben suniyle doğurdum ilk doğumu hiç açılmam ve sancim yoktu 6 saatte doğdu müdahale ile olunca bebek kafası biraz zor iniyor ikinci kendi sancim ile oldu 3 buçuk saatte doğdu herkesintecrübesi farkli Hiç kafanı bulandırma şimdi zor desem bu düşünce korkuyla gireceksin yaşayıp görmek en iyisi
Kızlar merhaba. Aranızda suni sancıyla dogum yapan var mı? Normal doğum olmasını çok istiyorum ama bebek çok yukarda inmedi bir türlü. Doktor pazartesi gel suni sancıyla başlatalım dedi hiç aklımda olmadığı için biraz tedirginim tabi var mıdır aranızda tecrübelerini aktarabilecek🙈
.

38+6 itibariyle bende dogum yaptim kızlar.spinal sezeryan bugunn4.günum inanilmaz agrilarım hic gecmiyor günde 3 kez agri kesicim var iki buklüm geziyorum bazen ,yaşım olmasa tedaviyle olmasa normal dogumu denemeyi dusunurdüm.idrarım hala yaniyo çok su iciyorum idrar kesem dolu oldumu dikislere baskıyapiyor herhalde.birde sütüm daha yeni 4.günde azicik geldi bestlak damla, humana ve hipp çayları içtim.ama en önemlisi bol bol uyuyup dinlenmek o zaman vucut kendini daha iyi toparlıyor.neyse sağsalim dogduk çok şükür 🤲🐣
Idrar yaparken yanma veya baski 1 hafta daha devam eder sondanin etkisinden dolayi öyle. Bende 1 hafta boyinca 3 tanr agri kesici iciuodum agrilar hep ayni

Gözün aydın canım, ağrılar doğumun bir getirisi sanırım çoğunlukla herkes yaşamış yaşıyor okuduğum kadarıyla.
Tez vakitte toparlarsın inşallah 🙏

Bunu ben de merak ediyorum. Çevremde duyan Herkes çok kötü çok kötü diyor ama sonuçta normal sancı da ağrı sızı yapacak? Bu kadar fark oluyor mu ? Anlatabilecek olan varsa keyifle okurum.
İkisininde yaşadım aradaki farkı anlatayım ilkinde gebelik kolestazi sebebiyle 0 açılma ile normal doğumu başlattılar. 6 saatte doğum yaptım bebeğimin başı inmedi herhalde baya çektiler ki kafası uzundu hatta hiç nefes aldırmıyor suni sancı ikinci suyumun patlaması ile kendi sancimla doğurdum ilk sancılar hafif doğuma yakın arttı ama suni de sanki hep çok ağır nefes almadan hissettim ilk doğumdan sonra resmen doğumdan ödüm kopuyor ikinci o kadar rahat oldu ki bir daha olsa. Yine doğururim dedim ama herkesin doğum tecrübesi farklı ben bunları yaşadım kimseye farklı izlenim yaratmak istemem

Yine max 27-8’lerde sancı😇

3600 kilo ölçtü doktor ama yanlış bu ölçüm pozisyondan kaynaklı olarak dedi, 3 gün evvel 3262’ydi çünkü😂
Bebeğin kafası kanal girişindeymiş, özellikle meme ucu masajını söyledi aklında olsun canım sende yap istersen.

Eğer kendi gelmezse 28 Eylülde biz alacağız dedi, tabi önce suni sancı olmazsa sezaryen.
Ama ben 27 Eylül olsun diyeceğim eşimin resmiyetteki doğum günü çünkü🙏
Suyum çok iyiymiş.

Bende haberler böyle, salı günü tekrar çağırdı.
1 tane 60 lık sancım var gerisi benimde 20 40 arası canım, benimkide daha kanala girmemiş başı kanalın girişinde duruyor öylece dedi 3584 kilo olmuş çok kilolu istemiyormuş çarşamba tekrar son kez göreyim bi dedi kilosuna bakıcakmış perşembede başlatırız sorun yoksa suniyle dedi ameliyathane yazdı adımı bi değişik oldum heyecan korku, seninde tarih belli olmuş canım gözünaydı o zamana kendi gelir inşallah 🤲 Meme ucu masajı yapıyorum canım çok uzun süreli yapmasamda hergün, merdiven inip çıktım şimdi 210 basamak 2 şer 2 şer , nasıl aşağıya baskı yapıyor hafif sancı veriyor bikaç gün bunada devam edicem sende yap canım işe yarıcak gibi

Kızlar merhaba. Aranızda suni sancıyla dogum yapan var mı? Normal doğum olmasını çok istiyorum ama bebek çok yukarda inmedi bir türlü. Doktor pazartesi gel suni sancıyla başlatalım dedi hiç aklımda olmadığı için biraz tedirginim tabi var mıdır aranızda tecrübelerini aktarabilecek🙈
Doktora sordum canım bugün benimkide perşembe öyle olucak kendi sancılarının düzenli halini veriyoruz kimisinin açılması hemen oluyor 2 saatte doğuran var kimisinin daha geç olabiliyor dedi bu arada annem kardeşimi 3 saatte suni sancıyla doğurmuş 🙃 Darısı bizlere hayırlısı ne ise o olsun 🤲

Hanımlar selam 🥲
Kusura bakmayın lütfen soranlar olmuş sağolun ama Hiç yazamadım.. sezaryen ameliyatı sonrası çok eziyetli geçiyor.

Bebişle de Henüz 5. Günümüzü doldurduk sayılır ama Sorsanız sanki 1 ay oldu 🥲

Yavrum henüz kilo almaya başlayamadı, 4. Gününde 2280 tartıldı..
2. Gün 9 çıkan bilirubin 4. Günde 14.5 çıktı rh uyuşmazlığı sağolsun. Bugün Hastaneye yattık, fototerapi alıyoruz.

Ya bitter inşallah 🥹 hiç hazırlandığım gibi gitmiyor süreç. Kalbim ağrıyor.

İnşallah bizimki de alacak. Sürecimin normalleşmesine çok ihtiyacım var..

Crknkz Crknkz tebrik ederim bu arada sonunda kavuştay olmuş 😊 gözünüz aydın
Kavuştum cok şükür şimdi tadından yiyesim geliyor bam başka bi duyguymuş 😍siz nasılsınız bebeginle

Alistık canim sezeryanda 17.gün olarak baya topladim sende gormussundur süslendim püslendim kizimida susledim resim cekindik bol bol 🤭🤭 sende ilk 1 hafta zorlanirsin ama sonra agrilar yanmalar azalir minnosu saatte 1 emzir yada 2 saate bir. Ilk zamanlar biraz uykucu oluuorlar dikkat et canim. Ben hala alarm kuruyorum surekli emziriyorum. Agri kesicilerini ic canin yanmasın ❣️❣️❣️
Gördüm canım cok tatlısınız 😍şükür bugün iyiyim toparlanıyorum bandımı cıkarttırdım.minnoş memeyi cok seviyor acıktıgı zaman mızıklanıyor emince geri uyuyor cok sükür bana hiç sıkıntı cıkartmıyor.gece gündüz emzirip istersem uyuyabiliyorum anladı heralde annesinin canı yandıgının 🤗igne yazmış her aksam vurunuyorum rahatlatıyor 🤲🏼kontrole gittik sarılık 9 çıktı şuanlık deger yüksek degil takip edicez bol bol besle dedi.

Back
X