• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İkisininde yaşadım aradaki farkı anlatayım ilkinde gebelik kolestazi sebebiyle 0 açılma ile normal doğumu başlattılar. 6 saatte doğum yaptım bebeğimin başı inmedi herhalde baya çektiler ki kafası uzundu hatta hiç nefes aldırmıyor suni sancı ikinci suyumun patlaması ile kendi sancimla doğurdum ilk sancılar hafif doğuma yakın arttı ama suni de sanki hep çok ağır nefes almadan hissettim ilk doğumdan sonra resmen doğumdan ödüm kopuyor ikinci o kadar rahat oldu ki bir daha olsa. Yine doğururim dedim ama herkesin doğum tecrübesi farklı ben bunları yaşadım kimseye farklı izlenim yaratmak istemem
Çok haklısın herkesin tecrübesi, vücut yapısı, rahim şekli, acı eşiği bile o kadar farklı ki..
O yüzden aslında hiçbir şey bilmeden gitmek lazım eğer doktora ve ekibince güveniyorsak.

Ki 9 ay boyunca o doktorla bugünlere geldiğimize göre elbet ki güveniyoruzdur, ben güveniyorum açıkçası😍

O yüzden sanırım hiçbir şey araştırmadan, doktorum ne derse o şekilde ilerleyeceğim. Çok teşekkür ederim 🙏
1 tane 60 lık sancım var gerisi benimde 20 40 arası canım, benimkide daha kanala girmemiş başı kanalın girişinde duruyor öylece dedi 3584 kilo olmuş çok kilolu istemiyormuş çarşamba tekrar son kez göreyim bi dedi kilosuna bakıcakmış perşembede başlatırız sorun yoksa suniyle dedi ameliyathane yazdı adımı bi değişik oldum heyecan korku, seninde tarih belli olmuş canım gözünaydı o zamana kendi gelir inşallah 🤲 Meme ucu masajı yapıyorum canım çok uzun süreli yapmasamda hergün, merdiven inip çıktım şimdi 210 basamak 2 şer 2 şer , nasıl aşağıya baskı yapıyor hafif sancı veriyor bikaç gün bunada devam edicem sende yap canım işe yarıcak gibi
Çok çok az kaldı desene💓

Bence kilosu gayet ideal bundan sonra kilo almasa bile olur. Ben de merdiven inip çıkıyorum, keşke şu açılma olup olmadığını kendimiz anlasak. Yani bir şeyler yapıyoruz ama işe yarıyor mu hiç bilmiyoruz🤷🏻‍♀️

Bana da o şekilde bir şey dedi hani kanala dayamış başını gibi, hatta eliyle bebeğin kafasının olduğu kısma dokundu ve bak burası şişik gibi bir şey dedi. Yukarda da yazdım ya doktora güveniyorum o yüzden şok de eşelemek istemiyorum açıkçası, şuan çok detay bilmek bize bir şey katmayacak baksana gelmiyor bebişler.
Beklemeye devam, eninde sonunda doğacaklar. Mühim olan sağlıkla gelsinler yeter ki🍀❤️

selam kızlar ikinci gunden. bebek bakmak sezeryanken zormus gercekten ama ilk gun bu nee nasi gecicek bu agri ben nasi kalkicam diye aglarken doktor yarina ayaklanirsin diyince yuzune sövmek isterken gercektende ikinci gun yuzde elli ye iniyomus tabi oluyo agri sizi ama agri kesiciler mucize gibi bi anda iki buklumken dogrultuyo Allah herkese kolay dogum nasip etsin bebis iyi sukur ama biraz erken geldiginden uyumaya meyilli emzirmek icin biraz cebellesiyoruz enn enn buyuk tavsiyem hastanede yaninizda gercekten anlayisli ve bebek le ilgilenebilicek birini goturun hayat kurtarir hasta bez bol bol alın kendinize tavsiyem en pamuklusundan bol rahat önü dügmeli gecelik öyle sus pus gozunuz gormuyo helede sezeryandan sora

Benimki de hareketli, mide bulantım da var midem ağzımda geziyorum sürekli gidip tükürüyorum yediklerimi 🤮

Ama doğuma dair bir şey yok malesef bende. Umarım doğum belirtisidir :)
Selam canım. Sana bakmaya geldim. En son senin 2 hafta filann varken şimdi doğuma 4 gün kaldı diyoor. Hadi hayirlisi ile gelsin bebişinn 😍😘

selam kızlar ikinci gunden. bebek bakmak sezeryanken zormus gercekten ama ilk gun bu nee nasi gecicek bu agri ben nasi kalkicam diye aglarken doktor yarina ayaklanirsin diyince yuzune sövmek isterken gercektende ikinci gun yuzde elli ye iniyomus tabi oluyo agri sizi ama agri kesiciler mucize gibi bi anda iki buklumken dogrultuyo Allah herkese kolay dogum nasip etsin bebis iyi sukur ama biraz erken geldiginden uyumaya meyilli emzirmek icin biraz cebellesiyoruz enn enn buyuk tavsiyem hastanede yaninizda gercekten anlayisli ve bebek le ilgilenebilicek birini goturun hayat kurtarir hasta bez bol bol alın kendinize tavsiyem en pamuklusundan bol rahat önü dügmeli gecelik öyle sus pus gozunuz gormuyo helede sezeryandan sora
Hastaneden çıkınca arabaya nasıl bindiniz ya? Ben binemedim 😁 neyse ki ev yakındı da eve kadar yürüdüm.

Ay bende perşembe spinal anestezi ile bebeğime kavuşucam inş Güzel geçmesine çok sevindim. İnş sonrasıda bebişle sağlıkla sorunsuz ilerler geçmiş olsun🥰🌸 Banada moral oldu biraz endişeliyim 🙃
Hiç endişe etme🥰 azıcık titreme heyecan oluyor anestezi verilince. Ama toparlıyorlar anında anestezi ekibi 🥰 çıkınca da bir oh çekiyorsun. Bol bol yürüyorum. Yürüdükçe ağrım azalıyor. İnşallah çok güzel geçer senin de güzel haberlerini alacağız 😍😘🥰🥰

Gördüm canım cok tatlısınız 😍şükür bugün iyiyim toparlanıyorum bandımı cıkarttırdım.minnoş memeyi cok seviyor acıktıgı zaman mızıklanıyor emince geri uyuyor cok sükür bana hiç sıkıntı cıkartmıyor.gece gündüz emzirip istersem uyuyabiliyorum anladı heralde annesinin canı yandıgının 🤗igne yazmış her aksam vurunuyorum rahatlatıyor 🤲🏼kontrole gittik sarılık 9 çıktı şuanlık deger yüksek degil takip edicez bol bol besle dedi.
Oyyy maşallah minnoşa
Vayy senin dr seni baya dusunmus bi minosete kalmadan agrilarin diniyordur 🤩 gidebiliuormusun bari hastaneyr yoksa evdemi vurduruyorsun
Sarılık iyi az cikmis zaten açlık suresi 3 saati gecmedigi surece sıkıntı olmuyor. 3 saaten sonra acliktan kan sekeri dusuyor uykusu agirlasiyir agirlastikxa uyanamiyo uyanamadikca emmek gecikiyor kısır donguye giriyor banada ebeler anlatmisti canim dikkatli olun fındıklar 💗💗💗

Sevindim canim ya bende korkmaya basladim niye boyle oluyor diye. Peki karnini hafif sardın mı dikislerini germicek sekilde eşarpla felan
Ben onu çok araştırdım özellikle korse için karın kaslarını tembelleştiriyor dediler. O yüzden 2 gündür tayt giyiyorum.oda biraz toparladı
Korseden iyidir herhalde

Ben onu çok araştırdım özellikle korse için karın kaslarını tembelleştiriyor dediler. O yüzden 2 gündür tayt giyiyorum.oda biraz toparladı
Korseden iyidir herhalde
Bende 9. Gün felandı karnım çok sarkti dikislerin ustune geldi sicak terlemek gobegim oraya yapisti daha cok canim yanmaya basladi. Bende hafif bagladim. Korsede vardi ama bagladigim seyle daha gergin yaptigim zaman daha cok can yakiyor diye korseyi eledim zaten. Baglamak bile fark ettirdi karnim dikislerime yapisiyordu toplandi biraz. Sadece 3 4 gundur cikardim bu kramplar yuzunden korkuttu beni. Tayt su zayiflatici taytlarmi yoksa evdeki yuksek belli taytlardan mi giyiyorsun. Gerci ben bi yandan yaniyorum bi yandan terliyorum taytla darlanırim heralde ☹️😮‍💨

Merhabalar..ilk bebeğimde ben de hastaneye gittiğimde 2 cm açıklığım vardı sancım hiç yoktu.suni verdiler.bebek 4 saat sonra doğdu.suni sancı tabiki daha şiddetli ama bebiş doğunca herşey unutuluyo.3 çocuk annesiyim.3 u de normal doğum elhamdülillah.ben hep şunu derim doğum 1 en fazla 2 gün sürecek zorluğu da acisida.onemli olan sonraki süreç.gazi maması emmesi vs vs.. hakkımızda hayırlı olanı isteyelim.normal ya da sezeryanla fark etmez.biz de bebekte saglikli olsun her süreç öyle ya da böyle geciyo.
Öyle tabiki yinede insan biraz korkuyor başına ne geleceğini bilmediği için o minik mucizeme kavuştuğumda herşeyin geçeceğini biliyorum tek dayanagim o zaten🥰🥰

Sağlıklı olsun yeter ki canim sütünle beslersin sen onu 😍

Evet maalesef ilk aldığı an çok acıyor sonra alışıyor ama işte hassas bölge bu arada hakikaten göğüs pompası daha çok acıtıyor sağarken

Eyvahhh gelesi yok beyfendinin bu erkek çocukları hep böyle galiba ya Rabbim en hayırlısını nasip etsin belki de kendi gelecek 🥰
aynen canım çok şükr sağlıklı😊

Bende 9. Gün felandı karnım çok sarkti dikislerin ustune geldi sicak terlemek gobegim oraya yapisti daha cok canim yanmaya basladi. Bende hafif bagladim. Korsede vardi ama bagladigim seyle daha gergin yaptigim zaman daha cok can yakiyor diye korseyi eledim zaten. Baglamak bile fark ettirdi karnim dikislerime yapisiyordu toplandi biraz. Sadece 3 4 gundur cikardim bu kramplar yuzunden korkuttu beni. Tayt su zayiflatici taytlarmi yoksa evdeki yuksek belli taytlardan mi giyiyorsun. Gerci ben bi yandan yaniyorum bi yandan terliyorum taytla darlanırim heralde ☹️😮‍💨
Yok öyle evdeki taytlarda dizimin altında ,uzun olsa izmir sıcağında bende giyemem 🫣
Biraz serinlesin o toparlayıcı taytlardan alıcam.
Normalde göbek dikişlere sarkıyor ama böyle sıkı giyince rahatlatıyor

Hiç endişe etme🥰 azıcık titreme heyecan oluyor anestezi verilince. Ama toparlıyorlar anında anestezi ekibi 🥰 çıkınca da bir oh çekiyorsun. Bol bol yürüyorum. Yürüdükçe ağrım azalıyor. İnşallah çok güzel geçer senin de güzel haberlerini alacağız 😍😘🥰🥰
aynen yürümek gerçekten çok iyi geliyo yürüdükçe daha hissediyo insan zaten hastanedede yürümeden gazda çıkmıyo hastanede gaz çıkaramıcam diye korktum ben çıkarmadan taburcu etmiceklerdi

Yok öyle evdeki taytlarda dizimin altında ,uzun olsa izmir sıcağında bende giyemem 🫣
Biraz serinlesin o toparlayıcı taytlardan alıcam.
Normalde göbek dikişlere sarkıyor ama böyle sıkı giyince rahatlatıyor
Benden de antalya sicagı 😮‍💨😆
Gelecek ay rahat rahat giyeriz

Ya kızlar her iki göğsümü düzenli emen bebiş dünden beri sol göğsümü emmiyor kavga ediyor sinirleniyor ağzına alıp çekmiyor.sonra basıyor yaygarayı. Sağ tarafta sorun yok onu emiyor. Sol tarafı emmediği için şişti bugüb 2 kere sağdım maşallah güzel de süt çıktı ama anlamadım neden böyle yapıyor olabilir fikri olan var mı

Ya kızlar her iki göğsümü düzenli emen bebiş dünden beri sol göğsümü emmiyor kavga ediyor sinirleniyor ağzına alıp çekmiyor.sonra basıyor yaygarayı. Sağ tarafta sorun yok onu emiyor. Sol tarafı emmediği için şişti bugüb 2 kere sağdım maşallah güzel de süt çıktı ama anlamadım neden böyle yapıyor olabilir fikri olan var mı
Sütün tazyikli geliyor olabilir, vermeden önce biraz sağarak vermeyi dene istersen

Back
X