Çok haklısın herkesin tecrübesi, vücut yapısı, rahim şekli, acı eşiği bile o kadar farklı ki..İkisininde yaşadım aradaki farkı anlatayım ilkinde gebelik kolestazi sebebiyle 0 açılma ile normal doğumu başlattılar. 6 saatte doğum yaptım bebeğimin başı inmedi herhalde baya çektiler ki kafası uzundu hatta hiç nefes aldırmıyor suni sancı ikinci suyumun patlaması ile kendi sancimla doğurdum ilk sancılar hafif doğuma yakın arttı ama suni de sanki hep çok ağır nefes almadan hissettim ilk doğumdan sonra resmen doğumdan ödüm kopuyor ikinci o kadar rahat oldu ki bir daha olsa. Yine doğururim dedim ama herkesin doğum tecrübesi farklı ben bunları yaşadım kimseye farklı izlenim yaratmak istemem
O yüzden aslında hiçbir şey bilmeden gitmek lazım eğer doktora ve ekibince güveniyorsak.
Ki 9 ay boyunca o doktorla bugünlere geldiğimize göre elbet ki güveniyoruzdur, ben güveniyorum açıkçası
O yüzden sanırım hiçbir şey araştırmadan, doktorum ne derse o şekilde ilerleyeceğim. Çok teşekkür ederim
Çok çok az kaldı desene1 tane 60 lık sancım var gerisi benimde 20 40 arası canım, benimkide daha kanala girmemiş başı kanalın girişinde duruyor öylece dedi 3584 kilo olmuş çok kilolu istemiyormuş çarşamba tekrar son kez göreyim bi dedi kilosuna bakıcakmış perşembede başlatırız sorun yoksa suniyle dedi ameliyathane yazdı adımı bi değişik oldum heyecan korku, seninde tarih belli olmuş canım gözünaydı o zamana kendi gelir inşallahMeme ucu masajı yapıyorum canım çok uzun süreli yapmasamda hergün, merdiven inip çıktım şimdi 210 basamak 2 şer 2 şer , nasıl aşağıya baskı yapıyor hafif sancı veriyor bikaç gün bunada devam edicem sende yap canım işe yarıcak gibi
Bence kilosu gayet ideal bundan sonra kilo almasa bile olur. Ben de merdiven inip çıkıyorum, keşke şu açılma olup olmadığını kendimiz anlasak. Yani bir şeyler yapıyoruz ama işe yarıyor mu hiç bilmiyoruz
Bana da o şekilde bir şey dedi hani kanala dayamış başını gibi, hatta eliyle bebeğin kafasının olduğu kısma dokundu ve bak burası şişik gibi bir şey dedi. Yukarda da yazdım ya doktora güveniyorum o yüzden şok de eşelemek istemiyorum açıkçası, şuan çok detay bilmek bize bir şey katmayacak baksana gelmiyor bebişler.
Beklemeye devam, eninde sonunda doğacaklar. Mühim olan sağlıkla gelsinler yeter ki