- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Ayy neden ki son zamanlarda bideEvet benim var
Öyle kanatacak kadar değil ama kaşınıyor canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy neden ki son zamanlarda bideEvet benim var
Öyle kanatacak kadar değil ama kaşınıyor canım.
Canim ben suniyle doğurdum ilk doğumu hiç açılmam ve sancim yoktu 6 saatte doğdu müdahale ile olunca bebek kafası biraz zor iniyor ikinci kendi sancim ile oldu 3 buçuk saatte doğdu herkesintecrübesi farkli Hiç kafanı bulandırma şimdi zor desem bu düşünce korkuyla gireceksin yaşayıp görmek en iyisi
.
Ben yaptım ama çok kısaydı. Hastaneye gittiğimde 9 cm açıklığım vardı. Yol 1 saatti ve kendimi çok sıktım. Kendi sancımda ah bile demedim açıkçası. Hem çok heyecanlıydım hem de aşırı ağrı hissetmedim. Daha çok baskı gibi. Sanki bebek çıkmak istiyor gibiydi. Tabi çatala çıktım ıkinamadım. Çok yorgundum. Bebek kanala girdi görüyorum onu bir kez ıkınsan gelecek dedi. Hemen serumu taktı 10 dk serumu aldım. Yani şimdi göz korkutmak da istemem ama baya şiddetliydi. Sakin ol çok panik yaptın dedi bana. Ikınayım mi dedim. Ikın dedi. Cidden bir kez ıkindim ve bebek hızla çıktı. İçeri girmem doğurmak 15 dk sürmüştür. Ama suni sancı bayağı tarifsiz bir ağrıydıbelki dozajı filan vardır bilemiyorum. Benimki son sistemdi
![]()
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için umarım herşey yolunda gider ve bebek saglıkla gelir insan korkuyor tabi ister istemezDoktora sordum canım bugün benimkide perşembe öyle olucak kendi sancılarının düzenli halini veriyoruz kimisinin açılması hemen oluyor 2 saatte doğuran var kimisinin daha geç olabiliyor dedi bu arada annem kardeşimi 3 saatte suni sancıyla doğurmuşDarısı bizlere hayırlısı ne ise o olsun
![]()
İyiyysiniz çok şükürMaşallah ya gerçekten zor oldu benim. Enfeksiyon değil sanırım organların toplanmasıyla alakalı galiba.
Patikleri ilk günden geçirdim gazdan da çok etkileniyorumgalactaco damla ben de aldım henüz düzgün kullanmadım süt çok şükür var ama bebeyi yine uyandıramıyoruz
Teşekkür ederim sizin gruba bi ara uğrayacağım bakamadım uzun zamandır ipin ucu kaçtı
lalacım evdeyiz çok şükür sarılığımız da 9 a düşmüş yavrukuş hep uykulu azcık uyanık kalsa sorun kalmayacak ama
Geliyor gelmekte olan kendine dikkat et bol dinlenmeye çalış sen de lütfen
O kadar canım acıyor ki Tuvaletimi yarıda kesmem gerekiyor resmen. Tahmini ne zaman geçiyor ona göre hevesleneyim
Sağolasın canım benim inşallah, siz nasılsınız
Evet Benim doktor da hiç üstünde durmadı canım. Bakalım inşallah benim de geçer son 2 gün diyelim o zaman
Ya inşallah biliyor musun eve geldik yine uyandıramıyorum sütü sağıp enjektörle verdim artık mecburen. Falakaya yatırsak da kar etmiyor :)
Ah küvez süreci olan anneler ne büyük sabrınız var. Hepinize hep en güzel günler nasip olsun inşallah.
Dünyaya adapte olmaya çalışıyoruz kuzucum :) için eriyor değil mi benim de yüzüne gözüne bakarken gözlerim dolu dolu oluyor hep![]()
Saydiklarinin hepsi bende de var reflu beni mahvetti yatakta dönemiyorum yürürken aşağı doğru çekim yasiyorum iyice zorlanmaya başladım40 olsa iyi, ben 41’e hazırladım kendimi
Rahmim ağrıyor yerçekiminden dolayı sanırım yatakta dönerken çok güçlük çekiyorum. Oysa sadece göbeğim var aşırı bir kilom da yok ama son zamanlarda normal galiba.
Tabi bir de reflü, midem yer değiştirip ağzıma geldi sanıyorum.
Canım yeni yazabiliyorum bizde kusma da başladı iyice huzursuz oldum ilk kez bugün fışkırır tarzda kustu kilo alsın diye dr tavsiyesi ile mama veriyoruz ama daha mı kötğ oldu bilemedim.reflüsü varsa da memeyi ittirebiliyormuş .çook zormuş uykularım kaçıyor
Duygularını sonuna kadar yaşa ama kafayı dağıtmak için belki komikli videolar felan izleyebilirsin. Bir de tansiyon çıkarsa süt kanalların tıkanır canım onu da düşün bebeğin için sakin kal kilo alıyorlar Allah yeterki sağlık versinselam kızlar lohusalıkdan bildiriyorum her seye agliyorum bebek biraz zayıf 37 haftada dogdugu icin ona da uzulyorum birileri yorum yapıncada uzulyorum sora kendime kzyorum benmi yanls bise yaptim diye onada uzulup agliyorum ay zormus bu psikoloji yaa bak gene agliyorum sora gene tansiyonum ckyo
Fışkırır gibi kusması iyi değil aslında belki mamadandır ama doktorunuza danışmanızda fayda var benceCanım yeni yazabiliyorum bizde kusma da başladı iyice huzursuz oldum ilk kez bugün fışkırır tarzda kustu kilo alsın diye dr tavsiyesi ile mama veriyoruz ama daha mı kötğ oldu bilemedim.reflüsü varsa da memeyi ittirebiliyormuş .çook zormuş uykularım kaçıyor
Lansinoh krem kullanıyorum ben yıkamıyorum. Çok kötü gerçekten inşallah hemen iyileşirKızlar benim göğüs ucu pert krem suremiyorum çünkü bebek emiyor sürekli yikayamiyorsun ilk kizimda hıc olmamıştı bu resmen vakumluyor bırakmıyor beynime vuruyor acısi
Zararı yok mu geçti mi seninLansinoh krem kullanıyorum ben yıkamıyorum. Çok kötü gerçekten inşallah hemen iyileşir
Hadi inşallah gelir canım seninki de bizimkiler deKeşke salı sabah kendi gelse de suniye sezeryane gerek kalmasa....
Ben de hep öyle dedim ama gelmedi düdük. Suni aldım mecbur imkan varsa epidural de taktırırsan o sancıları hiç hissetmiyorsunKeşke salı sabah kendi gelse de suniye sezeryane gerek kalmasa....
Uykumda var ama uyuyamıyorum heyecan basıyor. Epidudal mantıklı evet iyi dedin canimBen de hep öyle dedim ama gelmedi düdük. Suni aldım mecbur imkan varsa epidural de taktırırsan o sancıları hiç hissetmiyorsuno yüzden mesela bana hiç zor gelmedi. Hatta en rahat doğumumdu diğerlerinde suni almamama rağmen.
Ay inşallah hepimiz salı kendi kendimize doguruveririzDogur
Hadi inşallah gelir canım seninki de bizimkiler deama hiç umudum yok
Evet bi tanesi tamamen iyileşti. Diğeri az kaldı açık bi yara oluştu kapaniyo yavaş yavaşX
Zararı yok mu geçti mi senin
10 gün falan sürdü benim bende durup durup yapıyodum çok canım yanıyodu ama duyduğuma göre olurmuş sezaryenlilerde buMaşallah ya gerçekten zor oldu benim. Enfeksiyon değil sanırım organların toplanmasıyla alakalı galiba.
Patikleri ilk günden geçirdim gazdan da çok etkileniyorumgalactaco damla ben de aldım henüz düzgün kullanmadım süt çok şükür var ama bebeyi yine uyandıramıyoruz
Teşekkür ederim sizin gruba bi ara uğrayacağım bakamadım uzun zamandır ipin ucu kaçtı
lalacım evdeyiz çok şükür sarılığımız da 9 a düşmüş yavrukuş hep uykulu azcık uyanık kalsa sorun kalmayacak ama
Geliyor gelmekte olan kendine dikkat et bol dinlenmeye çalış sen de lütfen
O kadar canım acıyor ki Tuvaletimi yarıda kesmem gerekiyor resmen. Tahmini ne zaman geçiyor ona göre hevesleneyim
Sağolasın canım benim inşallah, siz nasılsınız
Evet Benim doktor da hiç üstünde durmadı canım. Bakalım inşallah benim de geçer son 2 gün diyelim o zaman
Ya inşallah biliyor musun eve geldik yine uyandıramıyorum sütü sağıp enjektörle verdim artık mecburen. Falakaya yatırsak da kar etmiyor :)
Ah küvez süreci olan anneler ne büyük sabrınız var. Hepinize hep en güzel günler nasip olsun inşallah.
Dünyaya adapte olmaya çalışıyoruz kuzucum :) için eriyor değil mi benim de yüzüne gözüne bakarken gözlerim dolu dolu oluyor hep![]()