- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.277
- 83
- 39
Bana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?Kızlar emzirirken halsizlik böyle baygınlık geçircekmiş gibi oluyor musunuz sizde bütün enerjim çekiliyor benim sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?Kızlar emzirirken halsizlik böyle baygınlık geçircekmiş gibi oluyor musunuz sizde bütün enerjim çekiliyor benim sanki
Fototerapi sonrası bi de ekstra sağdığım sütü vermeye başlayalı 2 saatte bir kendiliğinden uyanmaya başladı hafiften şükürler olsunNe yap et uyandırBnm oğlum öyleydi uyandırmak işkenceydi
Kızda aksine hiç uyumuyordu
Bi kaç güne daha iyi olursun merak etme
Kimyon çayı iç gazında olmaz sen rahatlayınca bebede rahat olur bol protein ağırlıklı beslen
Bi de lohusalığımız vardı dimi yaİyiyysiniz çok şükürhemde nasıl erimek
bide lohusalıgın dibini yaşıyorum birde
![]()
Mavişim bizim göbüş de fototerapide sıcağı görünce 5. Gün düştü. Ama içte hafif ıslaklık olduğu için henüz yıkamadık doktor da 2 gün sonra yıkayın dedi.Bebeğinin gobusu erken düşen annelerim bı sıkıntı oldu mu sonradan bizim de 3.gunde düştü biraz önce bı inanamadim
Ah inşallah geçer benim de 3 güne. Bitirdi beni ağlatıyor.10 gün falan sürdü benim bende durup durup yapıyodum çok canım yanıyodu ama duyduğuma göre olurmuş sezaryenlilerde bu
T temmuzekimBana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?
Enfeksiyona dönüşebilir o yüzden belki de temiz tutmak için bir solüsyon vs kullanmak gerekebilir. Bı doktor görüşü alın istersenizKızlar sezeryan yaramin sağ tarafı çok az kanamis kötü koku yada sarı akinti falan yok çok az da şişmişti neden böyle oldu geçer mi
Oluyor tabiBana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?
Benimkinde de oldu moxai diye bir damla damlayiyorum spancla da sutumle siliyorum düzeldi cok sukur anne sütünü Avrupa'da her sey için kullanıyorlar Hee şeyi düzeltiyormus, zarar vereceğini sanmıyorum ama bi doktora görünün.günaydınnn , bebişin göz çapağı geçsin diye anne sütü damlatan oldu mu?
Ben de bebiste pamukcuk var sandım ağzında beyaz az miktar pamuk gibi vardi eldivenini ağzına aldigindan olduğunu farkettim oyle bisey olabilir mi ? Emzir bi kere giderse ondandır.)Kızlar pamukçuk geçiren varmı dilinin üstü inde beyazlık var çok fazla değil doktorda baktı sıkıntı yok bir gazlı bezle temizlersin elinle dedi siz yaşadınızmı ?
Bu arada bunu da sordum karbonatlı suyla temizle dedilerKızlar pamukçuk geçiren varmı dilinin üstü inde beyazlık var çok fazla değil doktorda baktı sıkıntı yok bir gazlı bezle temizlersin elinle dedi siz yaşadınızmı ?
Hayırlı olsun canım maşallah gelişim güzel.Biz 1. Ay aşımızı olduk bugün çok ağladık ciğerim parçalandıbugün banyo yaptırabilirmişim ama 2. Ay aşısında 3 gün banyo yaptırmayacakmışım o yüzden yıkayın getirin dedi 19 ekime tarih verdi 2. Ay aşısı haftada bir geliyormuş bu arada 3600 gram olmuşuz 2700den geldik buralara 1 ayda 900 gram çok şükür
boyumuz da 55 cm olmuş şimdilik bizden bu kadar
![]()
doktor günde 3 4 kez yapmalı demişti bana idrar da en az 5 kere yapmalı demişti eğer böyleyse doyuyordur demişti. benimki 4 kez falan yapıyorKızlar bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor. Benim bebeğim ilk defa dün 2 defa yaptı. Onun dışında 2 günde 1 yapıyor hep ama dolu dolu yapıyor.
Doktorum 3 tane dolu dolu yeterli beslenmeye işarettir dedi. Benim ki biraz fazla yapıyorKızlar bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor. Benim bebeğim ilk defa dün 2 defa yaptı. Onun dışında 2 günde 1 yapıyor hep ama dolu dolu yapıyor.
Hayırlı olsun diloşÇıktım mavisimtesekkur ederim kendime gelince yazmaya çalışacağım inşallah
![]()
Bana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?
Bol su ve tansiyona çok dikkat edin kızlar. Bugün doktor en az 3lt dediT temmuzekim
Aynısını yaşıyorum bebek emmeye başlayınca bi anda kurumuş kalmış gibi hissediyorum. Bir de başta farketmiyordum ama aynı zamanda açlık çöküyor şekerim düşüyor sanki. Sürekli atıştırmak gerek sanırım beslenmeye önem vermek lazım.
Çok geçmiş olsun canım, süreci okudum emzirmeye engel değilmiş çok şükür ki. Süt dikkat et hep yanı başında olsun şişen.Kızlar ben hastanelik oldum saat 18den beri tansiyonumu düşüremiyorlar ilaçlarla. 18lerde 15lere iniyor seviniyoruz yine yükseliyor. Kardiyolojiye yatış verdiler böbreklerimde sıkıntı varmış gebeliktede idrar kaçağı olmuştu zaten. Bebeğim yeni yeni memeye alışıyordu ki ilaçlardan emziremeyeceğim. Dualarınıza talibim
Gözünüz aydın, o haftalarda doğum yapan çok arkadaşımız oldu, küvöze girenler de oldu ama çok şükür ki sağlıkla çıktılar. Darısı başınıza inşallahArkadaşlar ben de son zaman ağır bir bronşit olunca bugün bebeğim 37 artı 5 de doğdu. Şuan kuvezde ne olur dua edin içim paramparça duygularımı tarif.edemiyorum![]()
Teşekkür ederizHayırlı olsun canım maşallah gelişim güzel.
doktor günde 3 4 kez yapmalı demişti bana idrar da en az 5 kere yapmalı demişti eğer böyleyse doyuyordur demişti. benimki 4 kez falan yapıyor
İdrarı 8-10 defa yapıyor. Kilo alımı da iyi anlamadım kaka neden böyle oluyo. Doktora soracağımDoktorum 3 tane dolu dolu yeterli beslenmeye işarettir dedi. Benim ki biraz fazla yapıyor