• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de birini buldum ama şu an tatilde. YouTube tavsiyelerine uyuyorum simdilik iki uykudur kavga kısa sürüyor 🧿 Valla biri lazım eğer geçmezse sonu ya mastıt, ya meme reddi.. azlığı kadar çokluğu da zormuş bu sütün.. Belliydi de niye bu kadar geç anladım kendime kızıyorum geceden beri..
Hastane tipiyle sağınca düzelmedi mi canım dolaba atarsın çoksa

Denedim canım evin her yerinde annemlerde denedim almıyor. Sağıyorum sütüm artsın diye ne yapayım 😞
Ben seni çok iyi anlıyorum. En çok üzüldüğüm. Ağladığım. Şeyde hasta olduğunda. Emzirememekti. Böl.bol emzir diyodu doktor. Ama.emziremiyordum. içim. Içimi yiyordu. Ama olmayınca olmuyormuş bazı şeyler. Sütun kesilmesine izin verme insalah basacaksın. Ailede bilen biri varsa okut kendini bebeğini. Ya da annen baban eşin okusun bakıpda okuyabilirler 7 şer defa ayet-el kürsi felak nas ihlas. Ne bilim.ise yarar ınslalah bellki

Bizde sürekli gaz ile uğraşıyoruz, bebeğim sürekli emmek istiyo ben verdikçe de şişkinlik oluyo, bugün götürdüm doktora geri, sürekli besleme dedi arada mama ver 3-4 saat bekle ki kendi sütünde olsun dedi, bikac masaj hareketleri gösterdi kendisi de yaptı birde fitil verdi. Her yerini kontrol etti anormal bisey var mı diye yok. Benden emerken de çok agliyo, bikac yudum iciyo sonra kendini geri çekip aglıyo ama bir daha emmek istiyo, 15 dakika emzirene kadar 20 kere tutup tutup birakiyo ağlayarak süt içiyoruz. Sürekli de mama verip memeyi reddetmesini istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı. Dün de akşam 5 ten gece 1 e kadar hep huzursuzdu ağladı, doktora götürelim dedik arabada susunca geri eve getirdik de öyle uyudu gece yoksa uyumuyodu bi türlü.
Gazi olduğu için araba da uyuyor canım maalesef gaz böyle fena bisey. Bi kaç ay uğraştırıyor. Gaz ilacı vermedi mi. Beyaz gürültü sesi veya elektrik süpürge sesi sakinleştirir belki. Memeyle kavgası gazdan. Yediklerine de dikkat etmen lazım.

Hastane tipiyle sağınca düzelmedi mi canım dolaba atarsın çoksa
Hastane tipi olanı kiralamistim, yoğun bakım surecindeyken. Sağmak artırıyor malesef, sadece elle sağmaya izin var. Tazyikli gelmese sağ at dondurucuya da, öyle olmuyor malesef. Dün sütün sonları diye düşündüğüm kısımlar bile fışkırarak geldi 😔

İlk işim humanayi bırakmak oldu, hiç de sagmiyordum sadece iki üç kez sabahları çok az sağdım, inşallah olmayız ama şu tazyik için blok emzirme öneriliyor iki gün denemek istiyorum. 4/5 saat aynı memeyi veriyoruz ama benim o süre kaçtı tabi, diğerini de elle sağın diyorlar ama elle çok çıkarmayı beceremiyorum. El pompası da maşallah vakumluyor. Kaldım böyle
Rabbim yardımcın olsun zor işler

Nasılsın canım. Bebislerin nasıl. Zorluyorlar mi seni. Minnoslar🥰
Iyim Kuzum benim stresten vok sutum kalmadi o yuzden biraz zorlaniyorum bebeklerim evde hamdolsun oglumun kabizligini asamadik bir aydir sonrasinda buyuduker teyzesi uykusuz geceler de biraz var ama hamdolsun
3.700 oglum 3.55 kizim olmus bugun tarttilar
prematureden ciktilar baya 🥲
Hayirli olsun sende dogum yaptin 🥰🥰

Ben seni çok iyi anlıyorum. En çok üzüldüğüm. Ağladığım. Şeyde hasta olduğunda. Emzirememekti. Böl.bol emzir diyodu doktor. Ama.emziremiyordum. içim. Içimi yiyordu. Ama olmayınca olmuyormuş bazı şeyler. Sütun kesilmesine izin verme insalah basacaksın. Ailede bilen biri varsa okut kendini bebeğini. Ya da annen baban eşin okusun bakıpda okuyabilirler 7 şer defa ayet-el kürsi felak nas ihlas. Ne bilim.ise yarar ınslalah bellki
Biz hep okuyoruz canım bugün bir akrabamız var onada okutttuk dua istedik hayırlısı neyse o olsun artık. Ama evet emmeyince üzüntüden yüzümü lekeler bastı stresten çok

• Üzgünüm
Reactions: Zzy
Hastane tipi olanı kiralamistim, yoğun bakım surecindeyken. Sağmak artırıyor malesef, sadece elle sağmaya izin var. Tazyikli gelmese sağ at dondurucuya da, öyle olmuyor malesef. Dün sütün sonları diye düşündüğüm kısımlar bile fışkırarak geldi 😔
Anladım canım her türlüsü zor vallahi çoğu zor azı zor ne yapacağız bilmem hayırlısı artık her şeyin

Mochi önden biraz sagmama yarıyor, sonrasını elle sağın diyorlar. Şu an bişeyler deniyorum bakalım inşallah işe yarar. Kaç gündür neler çekmiş yavrum, bı de ona kızıyordum boş yere.. şimdi hafif arkaya yatarak emziriyorum ve tek meme gidiyorum, diğer meme ve fena oluyor. O memeyi de halledicez ins.
İnşallah zamanla hepsi rayına oturuyo da ilk dönemler zor işte😞

Kızlar bebeğim normalde mamasını yiyince uykuya dalardı 2 gündür mamasını yiyiyor gazı çıkıyor başlıyor ağlamaya büyüdükçe ağlaması arttı oyalayamıyoruz bazen odadan odaya geziyoruz şarkı dinletiyoruz yok büyüme atağı dediğiniz şeye biz erken girmiş olabilir miyiz acaba 😕
Bizimki de böyle , annemin ısrarıyla emzik almaya karar verdim , bakalım denicem

Back
X