Günaydın canım kaç gündüz gazdan dolayı uykusuz geceler topiğe bile giremez oldum gaz ilacımız var ama doktor 2 3 ay dişimizi sıkıcaz dedi.hergün yıkıyoruz masajlar arabada gezdirmeler ancak böyle rahatlıyoruz kısa bi süre gece daha cok sıkıştırıyor
Bizim 5.gün düştü bize doktor krem verdi düştügü zaman sabah aksam sür dedi.banyo yaptırıp kuruluyorum orayı kremini sürüyorum krem kurutuyor.doktoruna sor iştersen krem vericektir.2 gün öncede nedense kendi kendine kanamış orası içini alkolle temizleyip kremliyorum.
iç kısmıda kurumultı bizim 7.gğnde düştü her banyodan sonra kuruladık iyice başkada bi bakım yapmadık düştüğü günde doktor kontrolümüz vardı gayet iyi kanama ya da sarı akıntı okmadığı sürece sorun yok dediler çok şükürde hiçbişi olmadı
Size bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarınBizim göbek bağı yogunbakimda düşmüştü. Eve gelir gelmez banyo yaptırmıştım ama havlusuyla kurularken kan lekesi gördük, %70 alkollü solüsyonlar var eczanede satılan, oraya günde bir iki kez sıktım. Steril spanclarla da kurulabilirsin