- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Sağ ol canımAhh kuzu yaa kıyamam, size de çok geçmiş olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canımAhh kuzu yaa kıyamam, size de çok geçmiş olsun canım![]()
Sanırım gazdan yapıyor ya güya geçiyordu zamanla gaz olayı aksine daha da arttıBizimkide aynısı sanki bir yerini acittim zannediyorum
Bizde de durum aynı sabah hastaneye götürdüm röntgen ile bakıldı gaz dolu karnı ama lavman vs yapmadi, sancı çekiyor çocuğum yaSanırım gazdan yapıyor ya güya geçiyordu zamanla gaz olayı aksine daha da arttı
Canlarım benim ya bi bitseydi şu gaz sancılarıBizde de durum aynı sabah hastaneye götürdüm röntgen ile bakıldı gaz dolu karnı ama lavman vs yapmadi, sancı çekiyor çocuğum ya
Ahhh aynen yaa biter derken pik yaptı resmenCanlarım benim ya bi bitseydi şu gaz sancıları
3. ayda bitmedi umudum 4. ayAhhh aynen yaa biter derken pik yaptı resmen
Bizim 3.aya 2 Hafta var ben de bekliyorum dört gözle, tez zamanda bitsin inşallah hepsi3. ayda bitmedi umudum 4. ay
Ayni durumdayım bizimkinin birde ugunmasi var aglamayi ugunmaya çeviriyor mahvediyor beniAhhh aynen yaa biter derken pik yaptı resmen
Öyle.deme ya 3.aya girince bitecek diye umuyorum3. ayda bitmedi umudum 4. ay
Ahhh kuzucuk yaa kıyamam, elimizden bişey gelmiyor böyle durumlarda çok üzücüAyni durumdayım bizimkinin birde ugunmasi var aglamayi ugunmaya çeviriyor mahvediyor beni
3. Aya 3 gün kaldı 3 güne geçer mi ki dahaÖyle.deme ya 3.aya girince bitecek diye umuyorum
Gaz damlası ne kullanıyorsunuz canım sab sımplex ve colex bize çok iyi gelmişti. Biogaia ve colex şuruba hala devam ediyoruz. Çok ağlarsa sab sımplexte veriyoruzBizde de durum aynı sabah hastaneye götürdüm röntgen ile bakıldı gaz dolu karnı ama lavman vs yapmadi, sancı çekiyor çocuğum ya
Biogaia kullanıyoruz sadece,sab simplex alsam mı siye düşünüyorum ben deGaz damlası ne kullanıyorsunuz canım sab sımplex ve colex bize çok iyi gelmişti. Biogaia ve colex şuruba hala devam ediyoruz. Çok ağlarsa sab sımplexte veriyoruz
Doktoruna danış bence canım biogaia çok yetersiz kalıyor tek başınaBiogaia kullanıyoruz sadece,sab simplex alsam mı siye düşünüyorum ben de
Bende öyle düşünüyorum, soracağım doktoraDoktoruna danış bence canım biogaia çok yetersiz kalıyor tek başına
Bu bir anne tesellisi sanırım3. Aya 3 gün kaldı 3 güne geçer mi ki daha![]()
All benden de o kadar yatağına yatiramiyorum artık babamız da abimizld uyuyor fırsattan istifade bizde anneli ogullu uyuyoruz o zaman sesi cikmiyor keyfi yerindeKucakta sallayarak gözleri kapanan bebe, yatağa oturduğum anda gözlerini açıyor. Valla ben pes ettim, yanyana uzanıyoruz şu an![]()
Ya niye boyleler anlamıyorum, kucakta baygın yatıyor, yatakta sanki hiç uyumamış, tekrar kucaklıyorum uyumiycam diye direniyor bu kez deAll benden de o kadar yatağına yatiramiyorum artık babamız da abimizld uyuyor fırsattan istifade bizde anneli ogullu uyuyoruz o zaman sesi cikmiyor keyfi yerinde