- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.081
3. Doz bize sıra geldi mi bende aşı süreciniz tamamlanmıştır diyor. Kaç ay olması lazım arada canım?Canım ben de ilk dozu Haziran’da ikinciyi Ağustos’ta oldum.
3.doz Şubat’ta inşallah ve olmayı düşünüyorum.
Çok yakın arkadaşım tam 3.dozu olacaktı ki Covid oldu.
Aradan 6 ay geçince antikorlar azalıyor maalesef.
En azından aşı olup olmamaya, antikor testi yaptırdıktan sonra karar vermeni tavsiye ederim.
.
3. Doz bize sıra geldi mi bende aşı süreciniz tamamlanmıştır diyor. Kaç ay olması lazım arada canım?
Evet bu doğru. İkinci kez geçirenler daha ağır geçiriyor. Tırstım şimdi ben de bi. Daha dikkatli olmam lazım açık ofis bizim dört kişi aynı odadayız.Ben Temmuz ayında iki aşının arasında Covid geçirdim.
Çok şükür, çok vurmadı bizi. Evde atlattık.
Çok yakın bir arkadaşıma benden bulaştı ve kıza hastanede Kortizon Tedavisi uygulandı.
O da benim gibi 2 aşı arasında Covid oldu ve biraz zor geçirdi. Daha önce de Covid geçirmişti.
Yani sanki ikinci kere hastalığı geçirenler ilkine göre daha ağır geçiriyorlar gibi geliyo bana.
.
Randevu açılıyor mu peki? Ben de 15 Ağustos’ta oldum 2.yi şimdi baktım aşı süreciniz tamamlandı diyor6 ay canım, 2.aşımı 20 Ağustos’ta olmuşum.
20 Şubat’ta 3.yü olabiliyorum.
.
Canım ben de ilk dozu Haziran’da ikinciyi Ağustos’ta oldum.
3.doz Şubat’ta inşallah ve olmayı düşünüyorum.
Çok yakın arkadaşım tam 3.dozu olacaktı ki Covid oldu.
Aradan 6 ay geçince antikorlar azalıyor maalesef.
En azından aşı olup olmamaya, antikor testi yaptırdıktan sonra karar vermeni tavsiye ederim.
.
Ben olcam olcam, kafası karışık arkadaşlar için dedim onu. Bilim kuruluna güvendiğim için değil olmama durumunda yaşanabilecek pişmanlık ve Allah korusun ölümler var.korona kaynaklı ölüyosun, aşı kaynaklı ölmüyorsun böyle bakınca olay çok netgüven konusunda hak veriyorum aşı kendi üretimimiz olsaydı muhtemelen olmazdım da dünyanın dört bir yanında herkes bu aşıyı oluyo elimizdeki en iyi ihtimal aşı şu anda, alternatifi yok, olsaydı düşünürdük
Ben 2 temmuzda oldum 2. Dozu ona rağmen daha sistemde açılmamış 3. Doz. 6 ay dolunca açılıyor demekki canımRandevu açılıyor mu peki? Ben de 15 Ağustos’ta oldum 2.yi şimdi baktım aşı süreciniz tamamlandı diyor
Benimde aynı şekilde oldu cumartesi gittiğimde sordum olabilirsin dedi doktorum tetanoz aşısıyla 1 ay olsun arasında ona göre ayarla dedi 3 aydan sonra öneriyor doktorlar aşıyıBende son adetimden 3gün önce 1.dozu olmuştum tam 2.doz zamani gelince hamileligimi ögrendim o yüzden olmadım. Tabiki 2.dozu olmayi düşünüyorum kolay kolay kalabalig giren bir insan degilim öyle bir durumumda yok ama hastaneye gidiyoruz nihayetinde Allah korusun ne olacagı belli olmaz
Randevu açılıyor mu peki? Ben de 15 Ağustos’ta oldum 2.yi şimdi baktım aşı süreciniz tamamlandı diyor
13 ü tamamladın 14. levelin içindesinBirde bişi sorcam şimdi 13+4 teyim ama bazı yerlerde 14 haftlalık gösteriyor bazı yerlerde 13 ben anlamayamadım burdada 14 görünüyorum hangisi dogru
Kızlar bulunduğum yerdeki e bebek i aradım ben de f301 in stoğu var319 TL üstüne de %19 indirim olacak dediler yanlış anlamadıysam.
Ayırttık akşam iş çıkışı gidip alacağız. Haber verenlere teşekkür ederim
Yok yok fiyatı 369 du zaten en ucuz e bebekte. Bence gayet iyiye gelecek fiyatıŞimdi geri döndüler e bebekten 369 TL etiket fiyatı onun üzerinden %19 olacak yanlış söylemişiz dediler.
Yine de uyguna geliyor anladığım kadarıyla alacağız. İndirim olduğu için bir tık fiyatı yükseltmişler galiba
Ben hiç olmadım düşünmüyorum da. Bi parol bile içerken o kadar düşünüyoruz da aşı ııı-ıııhKızlar aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Ve ya ne zaman olacaksınız?
Doktorunuz ne önerdi?
Hiç sanmıyorum o zaman dayatmaya girer. O kadarını yapmazlarDogum icin belki aşıların tam olmasini isteyebilirler belki.
2. Doz biontech temmuzda oldum ben, ocak sonu gelecek 3. Dozum ve olacağım. İlk 3 ayı atlatmış olduğum için bekletmeyi düşünmüyorum çünkü çalışıyorum ve sürekli insanların arasındayım, aşıdan daha tehlikeli korunmasız olmam diye düşünüyorumKızlar aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Ve ya ne zaman olacaksınız?
Doktorunuz ne önerdi?
Valla bu hafta gün olayını bende çözemedim bir türlü son adetime göre satınca 16. HaftadaBanu çiftçi’nin uygulamasında ve kitabında eğer 13+4 teyseniz 14. Hafta gözüküyor.Burda ki hamilelik günlüğünde de öyle gözüyor.Mesela ben 15+3 üm 16. Hafta gözüküyor sanırım bu doğru bir çok doktorda öyle bilgi veriyor
Şimdi geri döndüler e bebekten 369 TL etiket fiyatı onun üzerinden %19 olacak yanlış söylemişiz dediler.
Yine de uyguna geliyor anladığım kadarıyla alacağız. İndirim olduğu için bir tık fiyatı yükseltmişler galiba
Hemen kendi tekniğimi anlatayım canımayy al benden bir uzay mekiği daha. sığmıyorlar artık sütyenlerime
o zamannnn haydiiii ben yoğurt mayalamayı bilmiyorum.
benim elimden tutun.
bana yoğurt makinesi almayı değil, yoğurt yapmayı öğretin ahahhaha :) :) :)
ekşii ve sulu olamaması için püf noktalar verin bana :)
Valla sizler sayesinde haberim oldu katalog paylaşan arkadaş kimdi bilmiyorum ama teşekkür ederimSüper yaa, çok sevindim canım.
Kardeşim de almayı düşünüyordu, hemen söyledim ona da.
Ayırtmışlar.
Hava nemlendirici almayı düşünen e bebek mağazasını arayıp deerma f301’i ayırtsın hemen.
İki gün önce internetten 399’a aldım diye sevinirken şimdi 299 liraya geliyo, şaka gibi.
.
Valla sizler sayesinde haberim oldu katalog paylaşan arkadaş kimdi bilmiyorum ama teşekkür ederim
Acaba sen de ebebekten alsan da Trendyolu geri mi göndersen
Bebişler için tasarruf devri
K kdv ben de nacizane anlatayımHemen kendi tekniğimi anlatayım canım
Gebelikten önce çiğ sütü kaynatıp yaprdım ama toxo negatif olduğum için artık bimden altın süt alıyorum. Ben 2 litreden yapıp taze taze tüketmeyi tercih ediyorum, sütü artırabilirsin.
Sütü çelik tencerede 52 dereceye kadar ısıtıyorum, eklediğim ısı ölçerden var onunla kontrol ediyorum. Küçük cam kavanozları kaynar sudan geçirip sterilize ediyorum. Vivonun mayasını (bence tatlı olma sebebi kesinlikle bu maya) tencereye döküp saat yönünde nazikçe karıştırıyorum. Sonra kepçeyle kavanozlara bölüştürüyorum üstünde 2 parmak boşluk kalacak şekilde. Temiz bir bir havluyu fırın tepsisine koyup üstüne kavanozları dizip kalan havluyla da üstünü örtüyorum. Kış ayı ise fırını önceden çok hafif ısıtıyorum, yazsa ısıtmadan fırına atıyorum. 5-6 saat bekliyorlar, geceden yaptığım için 7-8 saat beklediği de oluyor. Sabah fırından çıkarıp ağızları açık şekilde buzdolabına koyuyorum. Akşam eve gelince de kavanozların kapaklarını kaptıyorum.
Dijital Yemek Gıda Mutfak Termometre Sıcaklık Ölçer Tp-101 Fiyatları ve Özellikleri
Dijital Yemek Gıda Mutfak Termometre Sıcaklık Ölçer Tp-101 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?