Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
17 bitince dort oluyor kuzum dort hafta 28 gun ediyor ya her dort haftaya iki gun ilave ederek gidiliyor 15+5 im yani 16 haftamda (gun olarakta daha minikim 110 gunluk) uc ay yirmi gun ediyor 17 yi tamamlayinca 4 aylik olacak
Benim devreler yanıyor arada

Kızlar bugün biraz egilmeli iş yaptım şiddetli bel ağrım var ne yapmalıyım sizce
Bende temizlik yapınca aşırı derecede belim ağrıyor, iki elinle belinin alt kısımlarını ovala 10 dk boyunca geçiyor. Ben yerimden kalkamıyordum o derece sende böyle dene canım

Kizlar goyusleriniz ne alemde benimkiler tuhaf bir şekil aldı. Uzay mekiği gibiler . Daha da siserlerse bulundugu yerden yere kadar yolları var
ayy al benden bir uzay mekiği daha. sığmıyorlar artık sütyenlerime
Bak ben 4 yıla kadar yemek dahi bilmeyen biriydim.ama şimdi yoğurdumu kendim yapıyorum aslında okadar basitli
o zamannnn haydiiii ben yoğurt mayalamayı bilmiyorum.
benim elimden tutun.
bana yoğurt makinesi almayı değil, yoğurt yapmayı öğretin ahahhaha :) :) :)
ekşii ve sulu olamaması için püf noktalar verin bana :)

Şimdi geri döndüler e bebekten 369 TL etiket fiyatı onun üzerinden %19 olacak yanlış söylemişiz dediler.

Yine de uyguna geliyor anladığım kadarıyla alacağız. İndirim olduğu için bir tık fiyatı yükseltmişler galiba

Birde bişi sorcam şimdi 13+4 teyim ama bazı yerlerde 14 haftlalık gösteriyor bazı yerlerde 13 ben anlamayamadım burdada 14 görünüyorum hangisi dogru
Banu çiftçi’nin uygulamasında ve kitabında eğer 13+4 teyseniz 14. Hafta gözüküyor.Burda ki hamilelik günlüğünde de öyle gözüyor.Mesela ben 15+3 üm 16. Hafta gözüküyor sanırım bu doğru bir çok doktorda öyle bilgi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…