- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 34
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.061
Doğru kuzum 15 haftayi doldurdun 16 dan uc gun aldin yani 16 dasinBanu çiftçi’nin uygulamasında ve kitabında eğer 13+4 teyseniz 14. Hafta gözüküyor.Burda ki hamilelik günlüğünde de öyle gözüyor.Mesela ben 15+3 üm 16. Hafta gözüküyor sanırım bu doğru bir çok doktorda öyle bilgi veriyor
Ahahah. Hakikaten ha.
Ben çift doz aşılıyım şükürKızlar aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Ve ya ne zaman olacaksınız?
Doktorunuz ne önerdi?
Tek asiliyim ilkini oldm hamile kaldm ikinciyi uc ay dolunca dedi ennson gittigmde ol dedi dr ama son saglik bakani aciklamalarindan sonra Twitterda ki hastagi okuduktan sonra olmak istemiyorm gibiKızlar aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Doktorunuz ne önerdi?
Bende son adetimden 3gün önce 1.dozu olmuştum tam 2.doz zamani gelince hamileligimi ögrendim o yüzden olmadım. Tabiki 2.dozu olmayi düşünüyorum kolay kolay kalabalig giren bir insan degilim öyle bir durumumda yok ama hastaneye gidiyoruz nihayetinde Allah korusun ne olacagı belli olmazBen çift doz aşılıyım şükürhenüz konuşmadım doktorla 3. Doz gerekli mi gerekliyse ne zaman olunmalı diye soracağım bir sonraki randevuda. Temmuzda olmuştum 2. Dozu.
Covid yayılımı varyantlar ile çok hızlı artıyor. Hamileler de risk altında haberlerde görüyoruzHiç olmamış olsam 3 ay bitince olurdum ben. Ama ben çalışıyorum insanlarla bir aradayım sürekli, kendimi eve kapatıp koruyamıyorum malesef. Korunaklı bir hayat varsa olmamak da bir tercih olabilir..
Aynen bende senin gibi ilkini oldum sonra hamileligimi öğrenip 2.dozu olmamistim. Düsünüyorum olmayi ama doktora sormayida unutuyorum habire bir dahaki gidiste sorup olmayi düsünüyorum insallah.Tek asiliyim ilkini oldm hamile kaldm ikinciyi uc ay dolunca dedi ennson gittigmde ol dedi dr ama son saglik bakani aciklamalarindan sonra Twitterda ki hastagi okuduktan sonra olmak istemiyorm gibiama malum alanlarmiz kisitlaniyor son durumlardan kafam karisti benmde
Saglik bakaninhatabyaptikalrini ve eksiklikler oldugu soyleyip af diledi halktan. Saglikta af soz konusu olamaz hata dediği şey once kanitlandi zarari yok dedigi sonrada hata olarak kabul gordugu seyler ve dna yi drgistirdigu asininda kanitlanmis ag neye inanacaz bilmiyorm. Olacaktm ama biraz bu dusunceden uzaklastim sanki ama bir cok sey engellendi malum asiisz yada tek asi icin mobbingle uygulaniyor maalesef. Ilerisi surecte ozellikle doğum icin istenirmi ikinci doz bilemiyorm dr sormak lazm istenirse istemesemde ilki gibi ikinciyide olcaz mecburBen çift doz aşılıyım şükürhenüz konuşmadım doktorla 3. Doz gerekli mi gerekliyse ne zaman olunmalı diye soracağım bir sonraki randevuda. Temmuzda olmuştum 2. Dozu.
Covid yayılımı varyantlar ile çok hızlı artıyor. Hamileler de risk altında haberlerde görüyoruzHiç olmamış olsam 3 ay bitince olurdum ben. Ama ben çalışıyorum insanlarla bir aradayım sürekli, kendimi eve kapatıp koruyamıyorum malesef. Korunaklı bir hayat varsa olmamak da bir tercih olabilir..
Olmak istemeyenler de oluyor ya o yüzden temkinli konuşuyorum aşı konusu biraz sıkıntılıBende son adetimden 3gün önce 1.dozu olmuştum tam 2.doz zamani gelince hamileligimi ögrendim o yüzden olmadım. Tabiki 2.dozu olmayi düşünüyorum kolay kolay kalabalig giren bir insan degilim öyle bir durumumda yok ama hastaneye gidiyoruz nihayetinde Allah korusun ne olacagı belli olmaz
ay ben hamile kalmadan olmuştum hazıran-agustosKızlar aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Doktorunuz ne önerdi?
Amann bu ne ya yaş problemi gibi valla kafam karıştıDoğru kuzum 15 haftayi doldurdun 16 dan uc gun aldin yani 16 dasinuc ay 18 gunluk hamilesin oluyor aslnda dort dolmadi 17.haftan dolunca dortduncu ayin bitiyor besten gun almaya baslayacaksn aramizda iki gun var 15+5 bende
Bunu demek istedim aslında az önce. Çok fazla bilgi sahibi olmadığım konuda doğru yanlış deme haddim yok zaten benim. Veriler az Allah’a emanetiz. Sadece haberlerde etrarımızda covid sebebiyle yaşanan hamile ölümlerini görünce içim parçalanıyorSaglik bakaninhatabyaptikalrini ve eksiklikler oldugu soyleyip af diledi halktan. Saglikta af soz konusu olamaz hata dediği şey once kanitlandi zarari yok dedigi sonrada hata olarak kabul gordugu seyler ve dna yi drgistirdigu asininda kanitlanmis ag neye inanacaz bilmiyorm. Olacaktm ama biraz bu dusunceden uzaklastim sanki ama bir cok sey engellendi malum asiisz yada tek asi icin mobbingle uygulaniyor maalesef. Ilerisi surecte ozellikle doğum icin istenirmi ikinci doz bilemiyorm dr sormak lazm istenirse istemesemde ilki gibi ikinciyide olcaz mecbur
Amin kuzum ben covit oldgmda da ilac vs kullanmadm. Allah tabi tekrar gostermesin ama olsakta ilacta yasak asialrin koruyuculuda net degil asili olup agir atlatanda var. Biz covit oldgmzda ne asiliydik ne ilac kullandik boyle olanda var her kafadan bi ses ama buna bunye meselesi diyebiliriz ama iste koskoca bilim kurulu hata yaptik diyor gelde olBunu demek istedim aslında az önce. Çok fazla bilgi sahibi olmadığım konuda doğru yanlış deme haddim yok zaten benim. Veriler az Allah’a emanetiz. Sadece haberlerde etrarımızda covid sebebiyle yaşanan hamile ölümlerini görünce içim parçalanıyor
Hamilelik döneminde aşı olup sağlıklı doğumlar yapan arkadaşlarım oldu artık işin o kısmına tutunuyorum. Umarım kimse aşı olmadı ya da oldu diye olumsuzluk yaşamak zorunda kalmaz. Allah hamilelerin yardımcısı olsun
Ülkede kimin lafına güveniyoruz ki be canım bilim kuruluna güvenelimAmin kuzum ben covit oldgmda da ilac vs kullanmadm. Allah tabi tekrar gostermesin ama olsakta ilacta yasak asialrin koruyuculuda net degil asili olup agir atlatanda var. Biz covit oldgmzda ne asiliydik ne ilac kullandik boyle olanda var her kafadan bi ses ama buna bunye meselesi diyebiliriz ama iste koskoca bilim kurulu hata yaptik diyor gelde olsaglik bu araba parcasi degilki yanlis parca taktik sokup yenisini takalim olsun bende de durumalr karisik. Ama dr um ol dedi gecen gittigmde sordm birdaha sorayim haftaya
Bn olursam yasamam ama annemin dilinden cok çekerimÜlkede kimin lafına güveniyoruz ki be canım bilim kuruluna güvenelim
Ben şu an çift dozluyum kafam biraz rahat da bakalım 3. Doz için doktor ne diyecek.
Biraz da şey hissediyor insan olmazsam aşı covid olursam pişmanlık yaşar mıyım olmadım diye.
Ben covid olmadım daha şükür yani olduysam da fark etmedim. Umarım hamileliği de öyle atlatabilirim
Ülkede kimin lafına güveniyoruz ki be canım bilim kuruluna güvenelim
Ben şu an çift dozluyum kafam biraz rahat da bakalım 3. Doz için doktor ne diyecek.
Biraz da şey hissediyor insan olmazsam aşı covid olursam pişmanlık yaşar mıyım olmadım diye.
Ben covid olmadım daha şükür yani olduysam da fark etmedim. Umarım hamileliği de öyle atlatabilirim
korona kaynaklı ölüyosun, aşı kaynaklı ölmüyorsun böyle bakınca olay çok netÜlkede kimin lafına güveniyoruz ki be canım bilim kuruluna güvenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?