Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doğru kuzum 15 haftayi doldurdun 16 dan uc gun aldin yani 16 dasin uc ay 18 gunluk hamilesin oluyor aslnda dort dolmadi 17.haftan dolunca dortduncu ayin bitiyor besten gun almaya baslayacaksn aramizda iki gun var 15+5 bende

Kızlar aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Ve ya ne zaman olacaksınız?
Doktorunuz ne önerdi?
Ben çift doz aşılıyım şükür henüz konuşmadım doktorla 3. Doz gerekli mi gerekliyse ne zaman olunmalı diye soracağım bir sonraki randevuda. Temmuzda olmuştum 2. Dozu.

Covid yayılımı varyantlar ile çok hızlı artıyor. Hamileler de risk altında haberlerde görüyoruz Hiç olmamış olsam 3 ay bitince olurdum ben. Ama ben çalışıyorum insanlarla bir aradayım sürekli, kendimi eve kapatıp koruyamıyorum malesef. Korunaklı bir hayat varsa olmamak da bir tercih olabilir..

Kızlar aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Ve ya ne zaman olacaksınız?
Doktorunuz ne önerdi?
Tek asiliyim ilkini oldm hamile kaldm ikinciyi uc ay dolunca dedi ennson gittigmde ol dedi dr ama son saglik bakani aciklamalarindan sonra Twitterda ki hastagi okuduktan sonra olmak istemiyorm gibi ama malum alanlarmiz kisitlaniyor son durumlardan kafam karisti benmde

Bende son adetimden 3gün önce 1.dozu olmuştum tam 2.doz zamani gelince hamileligimi ögrendim o yüzden olmadım. Tabiki 2.dozu olmayi düşünüyorum kolay kolay kalabalig giren bir insan degilim öyle bir durumumda yok ama hastaneye gidiyoruz nihayetinde Allah korusun ne olacagı belli olmaz

Aynen bende senin gibi ilkini oldum sonra hamileligimi öğrenip 2.dozu olmamistim. Düsünüyorum olmayi ama doktora sormayida unutuyorum habire bir dahaki gidiste sorup olmayi düsünüyorum insallah.

Saglik bakaninhatabyaptikalrini ve eksiklikler oldugu soyleyip af diledi halktan. Saglikta af soz konusu olamaz hata dediği şey once kanitlandi zarari yok dedigi sonrada hata olarak kabul gordugu seyler ve dna yi drgistirdigu asininda kanitlanmis ag neye inanacaz bilmiyorm. Olacaktm ama biraz bu dusunceden uzaklastim sanki ama bir cok sey engellendi malum asiisz yada tek asi icin mobbingle uygulaniyor maalesef. Ilerisi surecte ozellikle doğum icin istenirmi ikinci doz bilemiyorm dr sormak lazm istenirse istemesemde ilki gibi ikinciyide olcaz mecbur

Olmak istemeyenler de oluyor ya o yüzden temkinli konuşuyorum aşı konusu biraz sıkıntılı ben de olurdum tek dozum kalmış olsa. 3 aydan sonra oldu arkadaşlarım benim. Sor bakalım doktorun ne diyecek yazarsın buraya da

Kafalar karışık hata dediği kabul ettigi durumdan bircok insan öldü. Saglik olunca ve bu isin basi olan bilim kurulu bakani hepsi hatayi kabulleniyorsa insan bi geri çekiliyor ister istemez soylem olsa kabul etmeselerdi icimz rahat olabilirdi ama kabullendi af dilediler

Doğru kuzum 15 haftayi doldurdun 16 dan uc gun aldin yani 16 dasin uc ay 18 gunluk hamilesin oluyor aslnda dort dolmadi 17.haftan dolunca dortduncu ayin bitiyor besten gun almaya baslayacaksn aramizda iki gun var 15+5 bende
Amann bu ne ya yaş problemi gibi valla kafam karıştı biri sorarsa 15+3 diyorum

Bunu demek istedim aslında az önce. Çok fazla bilgi sahibi olmadığım konuda doğru yanlış deme haddim yok zaten benim. Veriler az Allah’a emanetiz. Sadece haberlerde etrarımızda covid sebebiyle yaşanan hamile ölümlerini görünce içim parçalanıyor

Hamilelik döneminde aşı olup sağlıklı doğumlar yapan arkadaşlarım oldu artık işin o kısmına tutunuyorum. Umarım kimse aşı olmadı ya da oldu diye olumsuzluk yaşamak zorunda kalmaz. Allah hamilelerin yardımcısı olsun

Amin kuzum ben covit oldgmda da ilac vs kullanmadm. Allah tabi tekrar gostermesin ama olsakta ilacta yasak asialrin koruyuculuda net degil asili olup agir atlatanda var. Biz covit oldgmzda ne asiliydik ne ilac kullandik boyle olanda var her kafadan bi ses ama buna bunye meselesi diyebiliriz ama iste koskoca bilim kurulu hata yaptik diyor gelde ol saglik bu araba parcasi degilki yanlis parca taktik sokup yenisini takalim olsun bende de durumalr karisik. Ama dr um ol dedi gecen gittigmde sordm birdaha sorayim haftaya

Ülkede kimin lafına güveniyoruz ki be canım bilim kuruluna güvenelim
Ben şu an çift dozluyum kafam biraz rahat da bakalım 3. Doz için doktor ne diyecek.
Biraz da şey hissediyor insan olmazsam aşı covid olursam pişmanlık yaşar mıyım olmadım diye.
Ben covid olmadım daha şükür yani olduysam da fark etmedim. Umarım hamileliği de öyle atlatabilirim

Bn olursam yasamam ama annemin dilinden cok çekerim cok şükür o kadar hassaski bunyem ufleseler hasta oluurm ama covitte safra kesemin agrisi karantina bitr bitmsz ameliyata acil alinisim disinda covitin etkisini pek yasamadm uc gün tat koku kaybi ilcsz falan atlattik esimle sukur.
Gelen ilaç getiren saglikcilar hamilelik dusunuyorsan icme sakin dediler sonra bn ora asilamam vardi gidemedm bi gun kala asilamaya covit oldm. Ama evde yine değerlendirmistik catlatma ignesi vs olmustum kist olmasn die sonra yeniden aradılar kesin icme diye zaten icmeyecektm oyle oldu benm ama bakalam dogum icin mecbur kosarsalar mecbur olurum ama suan azcik daha askida kalsn evdeyim zaten calismiyorm. Esimde dikkat ediyor Allaha emat gidiyoruz

Canım ben de ilk dozu Haziran’da ikinciyi Ağustos’ta oldum.

3.doz Şubat’ta inşallah ve olmayı düşünüyorum.

Çok yakın arkadaşım tam 3.dozu olacaktı ki Covid oldu.

Aradan 6 ay geçince antikorlar azalıyor maalesef.

En azından aşı olup olmamaya, antikor testi yaptırdıktan sonra karar vermeni tavsiye ederim.

.

korona kaynaklı ölüyosun, aşı kaynaklı ölmüyorsun böyle bakınca olay çok net güven konusunda hak veriyorum aşı kendi üretimimiz olsaydı muhtemelen olmazdım da dünyanın dört bir yanında herkes bu aşıyı oluyo elimizdeki en iyi ihtimal aşı şu anda, alternatifi yok, olsaydı düşünürdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…