Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya ben tam bir Fransız gibi kaldım olaya, gruba çok geç geldiğim için olsa gerek başka yerlerde kimsesiz kalmışım meğerse haberim olmamış.
Ozgis abla bende kas kasılması gibi şeyler mevcut. Yani aşırı rahatsız etmiyor ama tam kasık bolgesiyle göbek deliği arasında bir yerlerde oluyor gerginlik. Sıkıntı etme sorun yoktur bazen bende bişey hissetmiyorum. Galiba bende biraz da gaz fazla o balık kaymasi ondanda olabilir

Magnezyumu kramp kasılmalar için veriyorlar genelde. Ben daha ileri haftada verir diye düşünüyordum ben. Belki bu gittiğinde verebilir çünkü benim değerime bakmadan verdi

ahahaa ahh yavrum sen gitme başka yerlere

bir de bende şey olmaya bsşladı göbeğimde; hani mesela boğazlı kazak giyersin de afakanlar basar ya aynen öyleyim göbeğime afakanlar basıyo nasıl anlatılır bilmşyorum ama sanki boğazlı kazak giydirmişsin de çıkarmaya çalışıyo gibi

nasıl anlattım ama şahane!

Magnezyumu kramp kasılmalar için veriyorlar genelde. Ben daha ileri haftada verir diye düşünüyordum ben. Belki bu gittiğinde verebilir çünkü benim değerime bakmadan verdi
Evet canım biz onu doktorla ilk hftalarda konuşmuştuk . Benim sağ tarafıma keskin agrilar girmişti. O zaman kullanayım mi dediğim de yalan olmasın ama daha ileri tarihler söylemişti hatırlamıyorum . Sen doktorundan başka talep et icemiyorsan kendini zorlama zaten toparlanma sürecindesin. Onunla mideni zorlama canım.

Şapkasını yesinler kokoș kızın

Kusura bakmayın, ben gerçek zannettim hikayeyi. O zaman kendimden bahsedeyim. Belki bir yol bulurum. Eşimle 8 yıl beraber yaşadıktan sonra 2020 Eylül ayında evlendik. 1 yıl güzel geçti ama 2021 Eylül den sonra sorunlar başladı. Ekim ayında evimi taşıdım ve anlaşmalı boşanma davası açtık. 1 hafta sonrasına gün verildi ve eşim ben boşanmaktan vazgeçtim diyeceğim dedi. Avukatı aradım "sen vazgeç yoksa çekişmeliye döner en az 3 yıl sürer" dedi. Dolayısıyla ben feragat ettim. Sonra tekrar dava açtık. 20 Aralık'ta duruşma var. Asıl konu şimdi başlıyor hiç beklemediğim bir sekilde 17 yıl önceki büyük aşkımla karşılaştım. Ve beraber olduk. 38 yaşındayım ve tek bir ilişkide hamile kaldım. Onun hiç çocuğu yok ve bu çocuğu çok istiyor. Ben de öyle... Ama yasalara göre iddet müddeti içinde doğacağı için 20 Aralık'ta boşanacağım eşimin nüfüsuna kaydolacak
Bunun sadece iki yolu var biri Amerika'da doğum ve Türk vatandaşlığından muaf tutmak. Diğeri ise iddet müddeti davası açıp mahkeme hastaneye gönderdiği de benim kimliğimle başka birinin muayene olması... Çok çaresizim, akıl lütfen...

Yokta siz olayı bilmeden gelip burda neden çıkıştınız anlam veremedim şu an??

Buradaki hiç kimseyi bırakıp gitmem. Daha bu çocuğun gazı var napsak diye sohbetler etcez Allah'ın izniyle . Ayyy Miracelik16 i o süreçte düşündüm nedense bir an. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin artık bir yanda onlar gazlanir bir yanda biz

Hahahahah buradan ben gibi boğazlı kazak giyemedigini anlıyorum. Aynen öyle bir his gibi abla. Hatta bazen koltuktan kalkarken de gerilmeyi hissediyorum. Zaten hareketlerini anlamakk için çok erken ama varlığı anlaşılıyor

Bende farketmiș hatta takip ediyordum yazdıklarını. Nasıl inandılar ordakiler anlamadım

bence burada iyi karar vermeniz lâzım dediğiniz gibi aslında doğumun bir yolu var Amerika, yani aslında çözümsüz değil, siz istedikten sonra her türlü çözüm vardır, ama burada siz hayatınıza kimi dahil etmek istediğinize ya da çocukla tek devam mı etmek istediğinşze karar vermelisiniz bu çok hayati bi karar bunu kararını enine boyuna tüm detaylarıyla düşünüp kendiniz, yalnızca siz karar vermeniz gerekiyor

Kız ben dar pijama giyince oluyor çatlayacak gibi oluyorum çok güzel tarif etmişsin gerçekten bu ben dedim

İçerken ya da sonrasında çok şükür sıkıntı yok. Ama bildiğin zehir gibi asit yakıyor. Şaşırdım valla

gaz zaten maşallah şu ara

Canım anne karnındayken DNA testi felan talep edip mahkemeye sunsan da sonuç aynı mı oluyor?

Kzum içinde bebişini sağlıkla gör inşallah çok güzeller . Kız bebek işte oyuncak misali süsle süsle gezdir. Ama paşaların da hakkını yedirmem

Çok teşekkür ederim Belki son şansım olabilecek olan bu bebeği dünyaya getirmeyi çok istiyorum.. Dediğim gibi 38 yaşındayım. Ve babası da çok istiyor. 8 yıllık evliliğimde kariyer, biraz daha gezelim, henüz genciz derken yıllar çabucak geçti. Pzt mahkeme sonrası görüşüp bir karar alicaz...

Canım anne karnındayken DNA testi felan talep edip mahkemeye sunsan da sonuç aynı mı oluyor?
Ne yazikki hayır, yasalar diyor ki, nikahlı oldugum eşim bile bu çocuk benden değil dese, önce bir nikahlı eşin nüfusuna geçiyor. Sonra soybağının reddi davası açması gerekiyor. Yani sonuç olarak resmi nikahlı eşin insafına kalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…