Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kusura bakmayın diğer olay ile çok benzer bir hikaye. Böyle bir olay beklemiyordum. Daha sonra kendimi kandırılmış hissetmemek adına yorum yapmama hakkımı kullanıyorum

Ben yanıldıysam benim ayıbım olsun.

Çok zor bir durum.Allah yardımcınız olsun.

kız allah iyiliğini versin şu an kendime acımadım değil bazen gözümün önüne geliyor ikisi birlikte ağlasa haykırsa ne yapicam diye inşallah uslu akıllı doğarlar zorluk çekmem dün kendimi hayal ettim saçlarım beyaz oluyormuş stresten ay allah korusun

GeceMavi- , nerelerdesin canım?
Özlettin kendini?

.
Oyy kuzum hatırlaman çok mutlu etti beni
Annemlerdeydim bir kaç gündür, çok aktif olamadım fırsat buldukça girdim okudum.
Uzaktan takip ediyordum burayı
Sende cinsiyeti öğrenmişsin bir prens daha geliyor, hadi gözün aydın sağlıkla doğsun insallah

Beni hic uyandirmayan kızım 2 gecedir su ve lavabo için uyandırıyor bir daha da geri uyuyamıyorum 1 saat sonra da beslenmesini hazırlayıp okula gönderecem. Uykuya düşkün olan ben 2. Doğduktan sonra ne yapacam
Ooo bide 2 ci buu ne güzelll işteee cok güçlü bi annesin hemde hamilesin canim benimm

Ooo bide 2 ci buu ne güzelll işteee cok güçlü bi annesin hemde hamilesin canim benimm
Evet kuzum 2.ci olacak nasipse
Teşekkür ederim canım annelik kutsal bir görev Allah sabrı da gücü de veriyor çok şükür

Sağlık ocağı değil gebelik kontrolü için yazmıştım onu.Dr ayda 1 kez istiyor kan tahlili vs

Canım doktordan doktora değişiyor olmalı bu durum.
Hatta aynı doktor her hastasından da her ay istemiyor olabilir, herkesin kan değerleri farklı sonuçta.

8.haftadaki tüm değerlerim gayet normaldi benim. Çok titiz biri olmasına rağmen henüz istemedi doktorum.

16.haftada aile hekiminde yaptırıp ben götürürüm diye düşünüyorum.

.

Çok teşekkür ederim kuzum.
Valla aradı gözlerim.

Çok sevindim iyi olmana, ohhhh anneciğinin yanındasın ne güzel.

Tabii bizi unutursun.

.

Çok teşekkür ederim kuzum.
Valla aradı gözlerim.

Çok sevindim iyi olmana, ohhhh anneciğinin yanındasın ne güzel.

Tabii bizi unutursun.

.
Unutur muyum hiç valla öyle bir bağımlılık yaptı ki burası anlatamam
Yazamasam da hep uzaktan takip ediyordum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…