Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aaa female yazıyo aynenn onu sana yazmamışlardır di mi ama ne alaka sana yazsın? halla hallaa ilginçç
İlk çocuğun kız mı erkek mi dedi. Kız dedim. inşallah bu erkek olur dedi kendi kendine hatta. Oraya neden öyle yazmış anlamadım ctesi tekrar gideceğim sorarım artık

İlk çocuğun kız mı erkek mi dedi. Kız dedim. inşallah bu erkek olur dedi kendi kendine hatta. Oraya neden öyle yazmış anlamadım ctesi tekrar gideceğim sorarım artık

-C-A-N-A-N- kendi ultasonuna baktı onda da female yazıyomuş, muhtemelen doktor onu senin için yazdı valla biraz daha bekliycen

Kızlar hastalıktan unutmuşum paylaşmayı.
Bugün kızıma ilk defa alışveriş yaptık oğlumla çok birşey almadık da öyle birşeyler almak istedim bi tane yenidoğan takım şapka çorap aldık iyi hissettirdi
Sizle paylaşmak istedim

Eklentiler

• 20211215_152317.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 20211215_152208.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 20211215_151940.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 63
Şöyle ki, sonuçta bu ultrason cihazı.
Sadece bebek görmek için değil.

Böbrek taşına da bu cihazla bakılıyo.
Meme ultrasonu da kadın erkek bu cihazla yapılıyo.

Sadece vajinal prob yok onlarda.

.
Canım ilk bebeğimde de aynı cihaz aynı dr vardı.Öncekilerde o kısım boştu. Muhtemelen kız gördü ama bana demedi.Çünkü 16. haftayı bekleyelim bu haftalarda yanılma çok olur dedi:)

Hayırlı olsun canım.Zıbın takımı ile çorapların aynı kızımın da varZevklerimiz benzermiş

Ay ekran görüntüsü aldım çok iyi artık bende evde yapmaya başlayacağım şimdiden öğrenirim de çocuk ek gıdada kolay olur ya

onun kurdeleli beresini yesinler ya
Yaa var ya oğlu olanlar anlıycak 182772 reyon kız kıyafeti varsa bir mağazada 3 bilemedin 4 reyon erkek kıyafeti var hasret kalmışım alışverişe hep özenirdim. Bugün gidemedim h&m e gitsem kendimi kaybedicem
Hayırlı olsun canım.Zıbın takımı ile çorapların aynı kızımın da varZevklerimiz benzermiş
çok minnoşlar yaa sağlıkla kullansınlar

Yaa bir de o pembe tayt 6 aylık çok beğendim ama kışlıktı napıım

Canım ilk bebeğimde de aynı cihaz aynı dr vardı.Öncekilerde o kısım boştu. Muhtemelen kız gördü ama bana demedi.Çünkü 16. haftayı bekleyelim bu haftalarda yanılma çok olur dedi:)

Tamam işte güzelim, ilk gebeliğinde girmemiş senin cinsiyetini.
Çok eminim bu konuda.
Orada yazan bebeğin cinsiyeti değil, senin cinsiyetin.

Heee, kızın da olabilir.
O ayrı bir konu.

Ramzi zaten sana kız demişti, gerçi sen inanmıyordun böyle şeylere ama.
Yine de baktırmıştın.

.

Ay çok ciciler, hele o bonelere bayılıyorum ben.

Çok yakışıyo premseslere.

.

.

Toplam 8 kere gitmişim doktora.
5+0
5+4
6+5
8+0
8+3
9+4
11+0
13+0

İlk ikisinde o detaylı olan sayfa yok, sadece kese fotoğrafı var.
Diğerlerinin hepsinde o detaylı sayfa var ve hepsinde female yazıyo.

Ve de son kontrolde doktor çok net bir şekilde erkek dedi.

.

bende yasiyorum bunu titresim gibi degisik bugun cok fazlaydi
Anlık birşey oluyor değişik normaldir sanırım
Ozaman normal şeyler yaşıyoruz sende öyle bende böyle hepimizde farklı aman farklı birşey çıkmasında gelip geçici şeyler olsun
Yaaaaaa onun o fiyonklu beresini yesinlerrrr çok güzellerrrrallahımmm sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin kokoş bir kız olucak çokkk severim ❤kızlara çok güzel şeyler var bende bir sürü bant bere kayıt ettim cinsiyet belli olsa ilk alacağım şeyler bir sürü fiyonklu bant olacak sanırım

bu 5+4 de mesaj kutunu patlatan gün di mi

Bazı yerler ilgisiz sanırım ilk beta ya orda baktırdım 2 defa kese görünce haber ver dediler ben aradım haber verdim yoksa benden de haberleri olmazdı

Ay çok ciciler, hele o bonelere bayılıyorum ben.

Çok yakışıyo premseslere.

.
Sağol canım
amin tatlım Allah gönlüne göre versin seninde

Bazı yerler ilgisiz sanırım ilk beta ya orda baktırdım 2 defa kese görünce haber ver dediler ben aradım haber verdim yoksa benden de haberleri olmazdı
İlkinde kendileri aramıştı düzenli de çağırmışlardı. 2.çocukta herkes bi rahatlıyor heralde onlar da saldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…