Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba, benim geçen hafta birkaç kere oldu o.
Hatta daha önceki haftalarda da 2 ayrı zamanda yolda yürürken olmuştu.

Normal olduğunu düşünüyorum. Yine de takip etmekte fayda var.

.
Daha önce üst kemiğim sızlıyordu doktor normal rahim büyüdükçe kemiğe baskı yapıp orası geriliyor demişti şimdi de alt tarafta olunca tedirgin oldum. İnşallah gebeliğimiz hep sağlıklı bi şekilde ilerler

Ben bu hikayede hiç komik bir sey göremedim. Gülmekten ölmüşsünüz. Benim de başımda aynı dert var, Allah kimseyi düşürmesin. Bu iğrenç yasa yüzünden bebeğimi aldırmanın eşiğindeyim...

Bilmiyorum kuzum ben d vitaminine bağlıyorum. Ben birde yemeklerde z.yag kullanıyorum.
Yemeklerde salatalarda zeytinyağı olmazsa olmazım benim de kahvaltıda da yemeye özen gösteriyorum.. d vitamini de kullanıyorum ondan da mı oluyormuş. Kayısı yedim pek fayda da etmedi açıkçası. Düzelir heralde ilaçları kullanmaya başlayalı 1 hafta olmadı daha vücut alışamadı demekki

Yok kuzum d vit. De yağ ya belki ondan kabızlık yaşamadım demek istedim.

Gerçek olan birşey değil anlatilan. Kadın sırf kendini tatmin etmek için hesap açmış. İkizdi sonra üçüz oldu hastaneye yattı ultrason görüntülerini bı attı. Başka eski bı kullanıcı görüntülerin aynısını Google da buldu. Ve o kullanıcının sahte olduğu ortaya çıktı. Bizde ona üzülüp ah ah vah vah ettik . O kendini eğlendirdi gitti

merhaba, öncelikle hoş geldiniz

bizim burada hiçbir arkadaşımız bir insanın başına gelen kötü bir olaya gülmez, siz bizi biraz yanlış anlamışsınız, bir topikte böyle bir hikaye anlatarak insanları kandıran biri olmuş biz ona gülmüştük, başına gelmemiş olan şeyi gelmiş gibi anlatmış olmasına. biz de okuduğumuz kadarıyla biliyoruz

bir insanın başına gelmemiş olan şeyleri gelmiş gibi anlatıp, diğer kişilerin duygusuyla oynamasını konuştuk burada, o kişiyi de tanımıyoruz ayrıca

burada yani bu başlıkta birinin karnı ağrısa tüm grup üzülür, tüm bildiği şeyleri de mutlaka iyi gelsin diye paylaşır

sizin başınıza ne geldi bilmiyoruz ama lütfen kendinizi o kişiyle bir tutmayın, siz mutkaka gerçekten bir şeyler yaşamışsınızdır, ama orada durum öyle değildi

başınıza her ne geldiyse umarız en kısa sürde çözüme kavuşur ve sizin için en hayırlısı olur

Ay ben muhabbeti kaçırdım kuzum bahsettiğiniz Temmuz grubundaki bilmemne sultan dimi

Benim doğum tarihi 30.06 olunca temmuza da bakıyordum başlarda, kadın resmen fake im diye bağırıyor. Yazacaktım üzülenler vardı durumuna yapmayın bir güzel uydurma hikaye diye ama karışma Karaca olay sana döner dedim.

Çıktı mı ortaya gerçekler

Skrc sizin durumunuz çok farklı belli ki. Ama emin olun bu grupta düşündüğünüz gibi bir tavır sergilenmez. Kimse yapmaz Canan hiç yapmaz. Hepimizin sıkıntısında atlamadan destek olan biri o.

Umarım ne yaşıyorsanız Allah yardımcınız olur kolaylıkla geçer süreciniz. Paylaşmak isterseniz destek için buradayız.

ahaha evet valla çıkmış ortaya sayfalarca konuşmuşlardı, sonra gördüğümüz kadarıyla orada bi kaç kişi banlanmıştı galiba 1 kişi değil 1-2 kişiydi o süreçte banlanan

valla unutmuştum ben de şimdi bu olayla yeniden hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…