Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende öyleydim ama 2.ci 2 sene olmayınca mecbur hep doktor değiştirmek zorunda kaldım, artık alıştım

Mecbur kalınca yapacak bir şey yok kuzum.

Ben başka doktora gitmek zorunda kalmıştım iki kere.

İkisi de kadın olmasına rağmen çok zorlandım, çok kastım kendimi muayenede.

.

Mecbur kalınca yapacak bir şey yok kuzum.

Ben başka doktora gitmek zorunda kalmıştım iki kere.

İkisi de kadın olmasına rağmen çok zorlandım, çok kastım kendimi muayenede.

.
Bende öyleydim ilk gebeligimde o kadar kasiyordum ki canım yanıyordu, ama insan muayene oldukça alışıyor. Sende alışırsın kuzum kendini rahat bırakırsan.

Reactions: Jou
Hamilelik tüm ayarlarımızı değiştiriyo canım.

.
Aynen oyle canımm
Şekerin gayet normal sadece şekerli türlerden uzak kalırsan birşeycik olmaz bana tatlı yeme dedi hic dedi bide meyve yeme dedi şekerleme eder dedi zaten tahlille gitmeden haftalar önce hep meyve yiyordum belki o yükselttii beklemiyodukki şekerim var

Canım öğretmenim sürekli ayakta oluyorum o yüzden sanırım, bebişler sağlıklı olsun da önemli değil yine

Mesleğin gereği sürekli ayakta olmak zorundasın canım, yapacak bir şey yok.

En azından 10-15 dakikada bir oturup 1-2 dakika dinlenebilsen çok iyi olur.

Çünkü hamilelik ilerledikçe, sanıyorum bu ağrılarımıza yenileri eklenecek. Uygulamada öyle yazıyor.

Magnezyum takviyesi almıyorsanız doktorunuzla konuşup alabilirsiniz yazıyor.
Ağrıları azaltıyormuş.

.

Aaa, evet kuzum. Ondan yükselmiş olabilir.

Bana meyveyi ayran, kefir veya yoğurtla yiyebilirisin dedi.
O şekilde tüketince şekeri yükseltmiyormuş.

Yalnız bu ara biraz ipin ucunu kaçırdım sanırım.

Kurabiye, kek falan yedim.

Şu şeker ölçme aleti gelene kadar dikkat edeyim azıcık da azar işitmeyeyim doktorcuğumdan.

.

Hahahahaha evettt bakk olarda yememen lazımmm aynen yoğurt dengeliyorr çünkü zaten kefir zaten herakşam yemekte mutlaka oluyo benimm kurabiye tatlı yerine tuzlu ye ben zaten ençok tuzlu türleri severimm allahtan tansiyonum cok iyii
Amanınn dikkatt ett doktorun detaycı ama buda güzel birşey sağlığından kontrol ediyor iyi bakıyorr cananımaa

Maşallah maşallah, aman tansiyon çıkmasın canım.

Evet, böyle kontrol etmesi güzel. Güvende hissediyorum kendimi.

.

Reactions: Jou
Yicemmmmmm o çorapları
H&M gidersen şunlardan da bakbeli böyle olanları çok önermişler bi de gaz yapmıyormuş karnı tutuyormuş ekliyorum mesaja. Mağazada yenidoğan oluyor muydu onu hatırlayamadım ama
Evet, kanama ile gidip kalp atışı duyduğumuz gün.

Artık bana değil My-little-bird e gelecek Mesajlar. Kalp atışı 5+2 onun.
.
Kimse yazmadıhakajsjshshs
Buldum suçluyu çünkü onu kullanmaya başladıktan sonra oldu
Canım ben Demir için hap değil şase kullanıyorum bir sor istersen doktora o hiç kabızlık yapmado.

Karaca senle aynı fikirdeyim bu konuda

Eklentiler

• 4A8018F8-4EED-43B7-8A7A-06B624A8124F.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 65
Temmuz anneleri hep bana yazdı, Ağustos anneleri henüz yeni öğrenmiştir hamile olduklarını.
Keseyi görsünler, yazmaya başlarlar sana.

.
Yaa ne garip di mi daha dün ben de acaba gerçekten Hamile miyim ilerleyecek mi kaygıları yaşıyordum
Çok şükür atlattık tehlikeli koşulları

Evet canım artık aralarda oturmaya dikkat ediyorum ama sanki şu 2-3 gündür daha çok hissediyorum kasığımda iğne batma hissi vajinada da sızlama oluyor 1-2sn lik. Multi vitamin kullanıyorum. İçim rahat etmedi saat 14:00e randevu buldum bi gidip geleceğim içim rahat etsin en azından teşekkür ederim canım

ay sen harikasın.
her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır diye bir laf var ya şu an da anladım yemin ederim hahaha
herkes o kadar farklı yapıyor ki
çeşit çeşit :)
teşekkür ederim kuzum

ay sen harikasın.
her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır diye bir laf var ya şu an da anladım yemin ederim hahaha
herkes o kadar farklı yapıyor ki
çeşit çeşit :)
teşekkür ederim kuzum
Öyle gerçekten faydalı olabildiysem eğer ki çok sevinirim ben çok yoğurt bozdum neler neler yaptım içine şeker tuz atmak da dahil onları hiç karıştırmadım bak Şifa olsun canım sana ve minik yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…