Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnanırmısın akşam eşimle tartıştık.Elinden telefonu düşürmez oldun benimle sohbet etmiyosun internette mi sohbet ediyosun diye bozulmuş
Bu tartışmayı biz de yaşadık ya

Sürekli telefondasın beni geçiştiriyorsun konuşurken diyor
O an tepki verdim önemli bişey konuşuyoruz herhalde diye ama sonra bir tık üzüldüm
Biraz daha dikkat ediyorum onun yanındayken artık.
Kocaları da küstürmeyelim dimi

Amin kuzum amin Allah herkese alim gucu versin jesey cok pahali

Niye yazmıyonuz ben ne üzüldüm. Kadına moral olsun diye çiçek gönderecektim nerdeyse

Rica ederim, ne demek canım.

Gir çık randevuna da haber ver bize de.
Bakalım ne yapıyormuş bebiş içeride.

.

Bebek büyüynce istiyorlar canım. Devlete giderken de her ay istiyorlardı bilmiyorum. Belki de yaşla ilgisi vardır.

Olabilir kuzum, yaşla alakalıdır belki.

Benim yaş 37, sana bu yaştan sonra daha ne tahlili, direkt tedaviye başlayalım diye düşünüp şeker aleti aldırmış olabilir doktor.

.

benim de batma gibi ağrım oluyordu bazen, böyle karnım geriliyormuş gibi. doktora sordum. '' gebelikte çok sık karşılaştığımız durumdur, eğer akıntın kötü kokulu, rengi farklı değilse, kanaman yoksa normaldir. büyümeye bağlı olur demişti.

Tek umudum karnım çok büyüdüğünde kola geçecez, 1–2 aya düzelir heralde.

.
Canım benimde mosmor oluyor göbekte beyaz olan yer kalmadı benim temimde çpk hassas.ama ben doğuma kadar göbekten hep yapmayı düşünüyorum. Tanıdığım kaç anne öyle yapmış. Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. Ben üstelik günde iki tane 0,6 vuruyorum.

Ay benimki 110 larda mı neydi doktorum baya rahat hiç bir şey demedi bana zaten bir şey yiyemiyorum

rollercoaster görmesin

Evhamlı benim doktor evhamlı.

10 hafta olmadı hamile olduğumu öğreneli, 8 kere gitmişim, her seferinde tartılır mı bi insan?

Diyetisyen bile iki haftada bir çağırıyo ölçüme.

Tek tek tansiyon tartı not ediyo ikisini.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…