Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebek büyüynce istiyorlar canım. Devlete giderken de her ay istiyorlardı bilmiyorum. Belki de yaşla ilgisi vardır.

göbekten sonra şimdi parmak mı haydaa

kesin bana da söyleyecek çok meyve yiyorum ardını hiç düşünmeden çocuuuma yarasın

Acayip bağımlılık yaptı kuzum, gece bile her uyandığımda elime telefonu alıyorum.

Eşim diyo, hayırdır ne yazıyosun bu saatte.

.
İnanırmısın akşam eşimle tartıştık.Elinden telefonu düşürmez oldun benimle sohbet etmiyosun internette mi sohbet ediyosun diye bozulmuş

Kızlar günaydın vitamin değerlerinize doktor kaçıncı haftada baktı 4.ayda başlanıyormuş galiba. 14te gitsem ister mi acaba gitmeden sağlık ocağında yaptırsam mı?

Kızlar günaydın vitamin değerlerinize doktor kaçıncı haftada baktı 4.ayda başlanıyormuş galiba. 14te gitsem ister mi acaba gitmeden sağlık ocağında yaptırsam mı?
Benden istedi canım.
Ben 10. haftada bir de 14. haftada yaptırdım.Dr talep ederse yaptırıp whatsuptan atamıyor musun sonra sonucu?

Benden istedi canım.
Ben 10. haftada bir de 14. haftada yaptırdım.Dr talep ederse yaptırıp whatsuptan atamıyor musun sonra sonucu?
Doğru ya bu neden aklıma gelmediyse isterse atarım zaten numarasını verdi. Ben hazır bilhazır gideyim dedim bir de il dışına gidiyorum. B12 magnezyum demir d vit zaten bunlar önceden kullandığım ekstra şeyler genelde bu takviyeleri mi veriyorlar?

Benim B12 im yeterli düzeyde. Demir+Folik Asit içeren bir ilaç kullanıyorum.Omega 3, D vit ve magnezyum var.

Ay benimki 110 larda mı neydi doktorum baya rahat hiç bir şey demedi bana zaten bir şey yiyemiyorum
Çıkan reklam peki…hiç de böyle bişi aramadım
rollercoaster görmesin

Yaa bende de 3 4 seferdir oturduğum yerden kalkmaya çalışırken elektrik çarpması gibi birşey oldu Karnımda sol tarafta böyle birşey yaşayan varmı doktora sormayı unuttum bu sefer gidişte sorucam
ben bunun için doktora gittim bende de elektrik çarpması gibi göbek deliğimin üstünde ama sadece orda tam bu piercing takılan yer var orda oluyor ama sancı gelince bağırtıyor bildiğin
bi kez acile gittim fıtık olabilir ama genelde dıştan belli olur dedi idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler tahlil yaptılar oda çıkmadı
sonra dahiliyeye gittim oda çok genç bir doktordu belki içerde fıtık başlangıcı vardır dedi elle muayene etti dışarıda bir sertlik yok dedi hamilesin ultrasyondan başka yapılabilecek bişey yok dedi takip et göbek deliğinden akıntı vs gelirse eline kitle gelirse veya ağrı şiddeti artarsa genel cerrahiye git dedi kabız kalma posalı şeyler ye dedi şuan çözümsüz
akşam yine oldu ben ayakta kalınca ya da bulaşık makinesi boşalttığımda eğil doğrul uzan gibi işler yaptığımda daha artıyor

Kzum içinde bebişini sağlıkla gör inşallah çok güzeller . Kız bebek işte oyuncak misali süsle süsle gezdir. Ama paşaların da hakkını yedirmem
Sağol tatlım ayy yer miyim hiç paşaların hakkını. Kurban olurum ona. Evlattan canı var mı kızmış erkekmiş hiç farketmez yeri sevgisi
aa 92 yüksek miymiş? Benim 95 çıktı ama normal dedi dr. bir de ben meyveyi de çok tüketiyorum. Normal yeme düzenine geçemediğim için vitamin olsun diye.
Yicemmmmmm o çorapları

H&M gidersen şunlardan da bakbeli böyle olanları çok önermişler bi de gaz yapmıyormuş karnı tutuyormuş ekliyorum mesaja. Mağazada yenidoğan oluyor muydu onu hatırlayamadım ama
aynen canım oğlumda da çok kullandım bunlardan. ama yenidoğan için patikli olanlardan daha rahat kullandım ben. Bunları da dışarı çıkarken patikle ayakkabıyla falan kullandım. çok güzeller gerçekten. Mağazada var yenidoğan da. Kendimi kaybediyorum girince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…