- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.441
Bebek büyüynce istiyorlar canım. Devlete giderken de her ay istiyorlardı bilmiyorum. Belki de yaşla ilgisi vardır.Canım doktordan doktora değişiyor olmalı bu durum.
Hatta aynı doktor her hastasından da her ay istemiyor olabilir, herkesin kan değerleri farklı sonuçta.
8.haftadaki tüm değerlerim gayet normaldi benim. Çok titiz biri olmasına rağmen henüz istemedi doktorum.
16.haftada aile hekiminde yaptırıp ben götürürüm diye düşünüyorum.
.
Kızlar size söylemeyi unuttum.
Benim titiz doktorcuğum şeker aleti almamı istedi geçen hafta.
Günlerdir erteliyordum, dün akşam eşim hadi siparişi verelim artık dedi.
Naptı bilmiyorum, sormadım.
Ben de unutmaya çalışıyorum, sanırım ondan söylemedim size de.
Yani 92 çok mu yüksek anlamadım ki, bundan sonra her gün ölçüp not edecekmişim.
Kolay mı her gün parmağı delmek, nasıl yapcaz bilmiyorum.
.
İnanırmısın akşam eşimle tartıştık.Elinden telefonu düşürmez oldun benimle sohbet etmiyosun internette mi sohbet ediyosun diye bozulmuşAcayip bağımlılık yaptı kuzum, gece bile her uyandığımda elime telefonu alıyorum.
Eşim diyo, hayırdır ne yazıyosun bu saatte.
.
Benden istedi canım.Kızlar günaydın vitamin değerlerinize doktor kaçıncı haftada baktı 4.ayda başlanıyormuş galiba. 14te gitsem ister mi acaba gitmeden sağlık ocağında yaptırsam mı?
Mayanız sıvıysa tuz kıvamını sertleştiriyor.Öyle gerçektenfaydalı olabildiysem eğer ki çok sevinirim ben çok yoğurt bozdum neler neler yaptım içine şeker tuz atmak da dahil onları hiç karıştırmadım bak Şifa olsun canım sana ve minik yavruna
Doğru ya bu neden aklıma gelmediyseBenden istedi canım.
Ben 10. haftada bir de 14. haftada yaptırdım.Dr talep ederse yaptırıp whatsuptan atamıyor musun sonra sonucu?
Benim B12 im yeterli düzeyde. Demir+Folik Asit içeren bir ilaç kullanıyorum.Omega 3, D vit ve magnezyum var.Doğru ya bu neden aklıma gelmediyseisterse atarım zaten numarasını verdi. Ben hazır bilhazır gideyim dedim bir de il dışına gidiyorum. B12 magnezyum demir d vit zaten bunlar önceden kullandığım ekstra şeyler genelde bu takviyeleri mi veriyorlar?
ayy sağol kuzum çok teşekkür ederimÖyle gerçektenfaydalı olabildiysem eğer ki çok sevinirim ben çok yoğurt bozdum neler neler yaptım içine şeker tuz atmak da dahil onları hiç karıştırmadım bak Şifa olsun canım sana ve minik yavruna
@nilozgulrollercoaster @karaca3443 sweetgirlcandy
Aaa, ben uyuduktan sonra ne muhabbetler dönmüş burada.
Niye uyandırmıyorsunuz, aşkolsun size.
Neyse, yanlış anlaşılma olduğu anlaşılmış.
Tatlıya bağlanmış sonunda.
Çok sevindim.
.
Ay benimki 110 larda mı neydi doktorum baya rahatKızlar size söylemeyi unuttum.
.
Çıkan reklam peki…hiç de böyle bişi aramadım
Ay benimki 110 larda mı neydi doktorum baya rahathiç bir şey demedi bana zaten bir şey yiyemiyorum
rollercoaster görmesin
Günaydınlar bugün 4 te kontrolüm var şans dileyiinnn :))
Boşver masraf çok sen steteskopa devam etahahaa valla görmemiştimçok fena gaza geliyorum
inşallahh :)ayy hadi güzel haberler
Boşver masraf çok sen steteskopa devam et
Evet ya 15 i geçti dolarbence de almayayım, bugün dolarla euro uçuyo yine
ben bunun için doktora gittimYaa bende de 3 4 seferdir oturduğum yerden kalkmaya çalışırken elektrik çarpması gibi birşey oldu Karnımda sol tarafta böyle birşey yaşayan varmı doktora sormayı unuttum bu sefer gidişte sorucam
Şansa hiç ihtiyacın yokGünaydınlar bugün 4 te kontrolüm var şans dileyiinnn :))
Sağol tatlımKzum içinde bebişini sağlıkla gör inşallah çok güzeller. Kız bebek işte oyuncak misali süsle süsle gezdir . Ama paşaların da hakkını yedirmem
aa 92 yüksek miymiş? Benim 95 çıktı ama normal dedi dr. bir de ben meyveyi de çok tüketiyorum. Normal yeme düzenine geçemediğim için vitamin olsun diye.Kızlar size söylemeyi unuttum.
.
aynen canım oğlumda da çok kullandım bunlardan. ama yenidoğan için patikli olanlardan daha rahat kullandım ben. Bunları da dışarı çıkarken patikle ayakkabıyla falan kullandım. çok güzeller gerçekten. Mağazada var yenidoğan da. Kendimi kaybediyorum girinceYicemmmmmm o çorapları
H&M gidersen şunlardan da bakbeli böyle olanları çok önermişler bi de gaz yapmıyormuş karnı tutuyormuş ekliyorum mesaja. Mağazada yenidoğan oluyor muydu onu hatırlayamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?