Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar size söylemeyi unuttum.
Benim titiz doktorcuğum şeker aleti almamı istedi geçen hafta.

Günlerdir erteliyordum, dün akşam eşim hadi siparişi verelim artık dedi.
Naptı bilmiyorum, sormadım.

Ben de unutmaya çalışıyorum, sanırım ondan söylemedim size de.

Yani 92 çok mu yüksek anlamadım ki, bundan sonra her gün ölçüp not edecekmişim.

Kolay mı her gün parmağı delmek, nasıl yapcaz bilmiyorum.

.

Yok yüksek değil aslında bende pek anlamam ama belki sen riskli gruptasin ondan mı almanı istedi acaba ?
Benim annemde senelerdir kullanıyor şeker aletini artık alıştı, insülin de kullanıyor tabi

Yok yüksek değil aslında bende pek anlamam ama belki sen riskli gruptasin ondan mı almanı istedi acaba ?
Benim annemde senelerdir kullanıyor şeker aletini artık alıştı, insülin de kullanıyor tabi

Riskli grupta mıyım ben?
Niye ki?

Jou cuğum löp löp götürdü az önce domates peyniri, onun da benim kadardı sanki.

.

Reactions: Jou
Değil kuzumm 15 yaşımdayken vefat etti
Ahh kuzum kusura bakma hatırlatmak istemezdim, Allah rahmet eylesin. Demekki bizden bir fatiha istemiş ki andık babacığını. Ruhuna bir fatiha okudum

Seninki benden düşük ama sınırına yakınsın cano belki ondan oyle dedii bana demedi ölç hep diye ama hep dikkat edersen tatlıdan uzak kalırsın dedii benimki 100
101 olursa diyabet gibi birşey herhalde öyle denilirdi banada
Ben babannemde çok görürümm hep parmağı pıt ediyor ama geçiyor ya birşey değilde hergün de yani nebilim zaten dikakt ediyorsun

Benim çocuğum bazen karından göstermiyo kendini, vajinal bakıyo doktorcuğum.

Erkek doktordan biraz çekinebilirim.

.
Bende öyleydim ama 2.ci 2 sene olmayınca mecbur hep doktor değiştirmek zorunda kaldım, artık alıştım

Riskli grupta mıyım ben?
Niye ki?

Jou cuğum löp löp görürdü az önce domates peyniri, onun da benim kadardı sanki.

.
Bilmiyorum canım dediğim gibi anlamam pek.
Benim doktorum hiç istemedi benden sanırım diğer arkadaşlardan da istememiş.
Ama senin doktorun detaycı herseye dikkat etmesi çok iyi.

Hahah ama onlar şeker değilkii askoo bana tatlı yasak dedi doktorr pek cok birşey yemedim azbi parça ekmekle yedim

Tamam tamam, senin bebe acıkmıştı zaten dii mi?

Yok kız, takılıyorum ben öyle.
Kahvaltıyı öğlen 1’de yapmaya o kadar alıştım ki, bu saatte bir şey yemek bana değişik geliyo.

Yoksa normal insanlar uyanınca yapar kahvaltıyı, bende var bi anormallik.

.

Hahahaha bende pek yemem bisaatlerde hep geç yerimm işin tuğafı mesela ben gündüzleri hiç sevmem uyumayıı uyumamayı gayret ediyorum yoksa başım catlıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…