- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.601
Kızlaaar 3 ayı dolduranlara covid aşısı açılmış, eşim şimdi oluyor. Ben de 25inde doktoruma danışıp olmak istiyorum ama burda tetanoz aşısı ile arasındaki süreyi belirtmişti bir arkadaşımız, onu kaydetmeyi unutmuşumNe kadar beklememiz gerekti?
Çok sağolasın canımm, ona göre bir takvim ayarlaması yapayımAaa, süper.
6 aydı, 3 aya indirmişler demek ki.
Bu çok daha iyi.
Arasında 3-4 hafta olması lazım diyorlar canım.
Ama tetanoz 2 doz, onların arasında da 4 hafta istiyorlar.
Yani mümkünse tetenozdan önce olsak daha iyi.
.
Şükür canım, bende istiyorum aslında Nifty test ama doktorum hiç bahsetmedi nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum, ikili de risk de çıkmadı bilemiyorum o yüzdenBugün çıktı canım çok şükür iyi dedi ikili sonucu. Nifty pazartesi vermiştim
Şükür canım, bende istiyorum aslında Nifty test ama doktorum hiç bahsetmedi nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum, ikili de risk de çıkmadı bilemiyorum o yüzden
Burda yazdıklarım olasılıklardan bahsediyomuş zaten canım sonuçtan bağımsız testle ilgili verilen bilgi kısmıymış buAllah razı olsun canım benim inan sağlıklı ömürlü olsun cinsiyet hiç önemli değil ama işte belli oluyo denilince insan merak ediyo kromozom dizilişleri yazıyo mesela en son satırda X0=90.5 XXX %100 XXY %100 XYY %91.7 yazılmış
Anladım canım ben Acıbadem aracılığıyla yaptırdım sonucu zarfla teslim ettiler doktor telefonla aradı herşey yolunda sonuç güzel risksiz geldi dedi cinsiyet sordum bunu bizim çalıştığımız merkez bildirmiyor yurt dışından geliyo sonuç direk dedi Türkiye için bu yasal değil dedi bende ısrar etmedim zatenCanım bende yaptırdım nifty dna testi ama raporda cinsiyet yazmıyor.Sonuç çıkınca beni şirkettin arayıp söylemişlerdi cinsiyetini
Yaaa çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok şükürAllah tan hamileyiz herşey hak bize
Summer senin randevu noldu canım ?
Canım çok sevindim gözünAydın bak sıkıntı ettiğine değmedi gördün mü?Doktorunu ara sor sonuçlar gelms diye bana kız gibi geldi çünkü benimde böyleydi ama Dr duymak daha iyi. ben öyle yapmıştım o da söylemişti.
Çok teşekkür ediyorum canım çok şükür RabbimeYaaaa gözün aydın çok sevindim
Çok teşekkür ediyorum elhamdulillah hep güzel haberlerini alalım inşallah evlatlarımızınGözün aydın canım çok şükürhep güzel haberler alalım inşallah sonuna kadar
Hafızana hayranım canoo maşallah
1 aydı canım.Kızlaaar 3 ayı dolduranlara covid aşısı açılmış, eşim şimdi oluyor. Ben de 25inde doktoruma danışıp olmak istiyorum ama burda tetanoz aşısı ile arasındaki süreyi belirtmişti bir arkadaşımız, onu kaydetmeyi unutmuşumNe kadar beklememiz gerekti?
Çok sağolasın canımm, ona göre bir takvim ayarlaması yapayım
Çok teşekkür ederim canım
Kızlar 2lide yaş riski kaç çıktı sizin benim 1/304 çıktı doktor iyi dedi
Yas 27 canım doğumda 28 olacak.Yaşın kaç canım genelde yaşı biraz fazla olandan ve usg de veya ikilide sıkıntı çıkınca istiyorlar
Hemen olucakmısınız kızlar covıd 3.dozu bana çıkmış aşı ama 20. Haftadan sonramı olsam bilemedim yarın bi doktora sorucam geçen gün kızımı doktora götürsüm ona sordum çocuk doktoruna 2 doz seni doğuma kadar idare eder sen bilirsin ama ıyıki aşılı kalmışsın dediAsıl ben teşekkür ediyorum canım, tetanoz ile çakışıyırdu.
İşin içinden çıkamıyordum.
Bu çok iyi oldu.
.
Yas 27 canım doğumda 28 olacak.
Papp a normal değer 1,88 papp a mom 0,51 çıktı ondan çekindim biraz ama sanırım normal değer 0,50 nin altında olursa sıkıntı oluyormuş
Ultrason bulguları normal
Kombine risk:1/8800 küsur
Yas riski:1/1126 gibi bir şey
İkili test:1/1499 çıktı
Nifty yaptırsam mi bilemiyorum
Evet canım doktor da öyle söyledi ama detaylı için 18. Haftaya yönlendirdi beni o biraz kafamı karıştırdıBence gayet normal sonuçların canım
Balkız tercih senin ama bıraz kendini rahatlat bence bu kadar kaygı stres bebişime yazık elhamdulillah bi sıkıntı yok testinde niye kendini tekrar kaygıya sokucaksın inan ense kalınlığı ve senden 10 yaş buyuk olmamış olsam eşim ısrar etmese asla yaptırmazdım ömrümden ömür gitti bu test garantimi hayır Rabbim hayırlı yazılar yazsın tadını çıkar git o parayla oğluna alışveriş yap benden sana tavsiyeYas 27 canım doğumda 28 olacak.
Papp a normal değer 1,88 papp a mom 0,51 çıktı ondan çekindim biraz ama sanırım normal değer 0,50 nin altında olursa sıkıntı oluyormuş
Ultrason bulguları normal
Kombine risk:1/8800 küsur
Yas riski:1/1126 gibi bir şey
İkili test:1/1499 çıktı
Nifty yaptırsam mi bilemiyorum
Ay benimki vakitli saatli değil de bi beş gün önce doğabilir miÇok teşekkür ederim canımelhamdulillah şükürler olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize sırasıyla vakitli saatli
Yaa gerçekten doğru söylüyorsun artık psikolojik destek almam gerektigini düşünüyorum bu hamilelik gerginliği yüzünden. Dediğin gibi çocuğuma eşya alsam çok daha iyi hem kendime gelirim biraz daBalkız tercih senin ama bıraz kendini rahatlat bence bu kadar kaygı stres bebişime yazık elhamdulillah bi sıkıntı yok testinde niye kendini tekrar kaygıya sokucaksın inan ense kalınlığı ve senden 10 yaş buyuk olmamış olsam eşim ısrar etmese asla yaptırmazdım ömrümden ömür gitti bu test garantimi hayır Rabbim hayırlı yazılar yazsın tadını çıkar git o parayla oğluna alışveriş yap benden sana tavsiye
Evet canım doktor da öyle söyledi ama detaylı için 18. Haftaya yönlendirdi beni o biraz kafamı karıştırdı
Sağol canım öyle yapacağım 18. Hafta doktorumun yönlendirdiği perinatoloğa gideceğim sonra da zaten şehir dışında kendi bulduğum bir doktor var perinatolog 22. Hafta ona gorunecegimBenimde taa 21. Haftadabence içini ferah tut doktorumuz ne diyorsa onu yapıyoruz. Ne güzel gerekli görmemiş çok düşünme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?