Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Aaa, süper.
6 aydı, 3 aya indirmişler demek ki.
Bu çok daha iyi.

Arasında 3-4 hafta olması lazım diyorlar canım.

Ama tetanoz 2 doz, onların arasında da 4 hafta istiyorlar.

Yani mümkünse tetenozdan önce olsak daha iyi.

.

Şükür canım, bende istiyorum aslında Nifty test ama doktorum hiç bahsetmedi nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum, ikili de risk de çıkmadı bilemiyorum o yüzden

Yaşın kaç canım genelde yaşı biraz fazla olandan ve usg de veya ikilide sıkıntı çıkınca istiyorlar

Burda yazdıklarım olasılıklardan bahsediyomuş zaten canım sonuçtan bağımsız testle ilgili verilen bilgi kısmıymış bu
Canım bende yaptırdım nifty dna testi ama raporda cinsiyet yazmıyor.Sonuç çıkınca beni şirkettin arayıp söylemişlerdi cinsiyetini
Anladım canım ben Acıbadem aracılığıyla yaptırdım sonucu zarfla teslim ettiler doktor telefonla aradı herşey yolunda sonuç güzel risksiz geldi dedi cinsiyet sordum bunu bizim çalıştığımız merkez bildirmiyor yurt dışından geliyo sonuç direk dedi Türkiye için bu yasal değil dedi bende ısrar etmedim zaten
Yaaa çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok şükür buarada bencede kız sanki dedim ya erkek senesinde kızı bulan benimdir diye
Yaaaa gözün aydın çok sevindim
Çok teşekkür ediyorum canım çok şükür Rabbime
Gözün aydın canım çok şükür hep güzel haberler alalım inşallah sonuna kadar

Hafızana hayranım canoo maşallah
Çok teşekkür ediyorum elhamdulillah hep güzel haberlerini alalım inşallah evlatlarımızın

ozim84 canım çok sevindim gözlerin aydın maşallah kuzucuğa Nur topu gibi geliyor desene
Çok teşekkür ederim canım elhamdulillah şükürler olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize sırasıyla vakitli saatli

Yaşın kaç canım genelde yaşı biraz fazla olandan ve usg de veya ikilide sıkıntı çıkınca istiyorlar
Yas 27 canım doğumda 28 olacak.
Papp a normal değer 1,88 papp a mom 0,51 çıktı ondan çekindim biraz ama sanırım normal değer 0,50 nin altında olursa sıkıntı oluyormuş
Ultrason bulguları normal
Kombine risk:1/8800 küsur
Yas riski:1/1126 gibi bir şey
İkili test:1/1499 çıktı
Nifty yaptırsam mi bilemiyorum

Asıl ben teşekkür ediyorum canım, tetanoz ile çakışıyırdu.

İşin içinden çıkamıyordum.

Bu çok iyi oldu.

.
Hemen olucakmısınız kızlar covıd 3.dozu bana çıkmış aşı ama 20. Haftadan sonramı olsam bilemedim yarın bi doktora sorucam geçen gün kızımı doktora götürsüm ona sordum çocuk doktoruna 2 doz seni doğuma kadar idare eder sen bilirsin ama ıyıki aşılı kalmışsın dedi

Bence gayet normal sonuçların canım

Balkız tercih senin ama bıraz kendini rahatlat bence bu kadar kaygı stres bebişime yazık elhamdulillah bi sıkıntı yok testinde niye kendini tekrar kaygıya sokucaksın inan ense kalınlığı ve senden 10 yaş buyuk olmamış olsam eşim ısrar etmese asla yaptırmazdım ömrümden ömür gitti bu test garantimi hayır Rabbim hayırlı yazılar yazsın tadını çıkar git o parayla oğluna alışveriş yap benden sana tavsiye

Yaa gerçekten doğru söylüyorsun artık psikolojik destek almam gerektigini düşünüyorum bu hamilelik gerginliği yüzünden. Dediğin gibi çocuğuma eşya alsam çok daha iyi hem kendime gelirim biraz da

Evet canım doktor da öyle söyledi ama detaylı için 18. Haftaya yönlendirdi beni o biraz kafamı karıştırdı

Benimde taa 21. Haftada bence içini ferah tut doktorumuz ne diyorsa onu yapıyoruz. Ne güzel gerekli görmemiş çok düşünme canım

Benimde taa 21. Haftada bence içini ferah tut doktorumuz ne diyorsa onu yapıyoruz. Ne güzel gerekli görmemiş çok düşünme canım
Sağol canım öyle yapacağım 18. Hafta doktorumun yönlendirdiği perinatoloğa gideceğim sonra da zaten şehir dışında kendi bulduğum bir doktor var perinatolog 22. Hafta ona gorunecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…