Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aman isterse doğana kadar söylemesin sağlıklı ömürlü olsun inşallah da gerisi boş iki kızım var bitane daha olsa şükrederim erkek gelirse ona da şükrederim anne evlat ayırabilirmi ya Rabbim ıslah etsin o zihniyetleri yarın sabah gösterir belki zaten kontrolüm var

Ne tuhaf ya, ben de devlet hastanesinde 16. Haftaya kadar bu sebeple cinsiyet tahmininde bulunulmadığını duydum doğru mu bu?

Yıl oldu 2022 ama karanlık çağda gibi hissediyorum bazen kendimi.

Benim arkadaşın doktoru 6. Aya kadar söylemedi. Öğrenirsin zamanı gelince dedi. Bazıları öyle de katı demekki çok yaşamışlar ki.

.
Aynen bende yaptırdım nifty testini kadın öyle deyince çok üstelemedim sağlıklı olsun yeterli dediğin gibi

Benim arkadaşın doktoru 6. Aya kadar söylemedi. Öğrenirsin zamanı gelince dedi. Bazıları öyle de katı demekki çok yaşamışlar ki.
Ne diyimki canım Allah akıl fikir vicdan versin. İnsanın ilk bebeği erkek olsa gönlünden kız da olsun geçer, kız olsa bu sefer erkek olsa der bu çok normal bir istek. İki duyguyu da tadanlar ne şanslı.

Ama sırf cinsiyet sebebi ile sonlandırmak aman Allahım dehşete düşürüyor beni.

Canım bende yaptırdım nifty dna testi ama raporda cinsiyet yazmıyor.Sonuç çıkınca beni şirkettin arayıp söylemişlerdi cinsiyetini

Kızlar doğru mu hatırlıyorum yanlışsa düzeltin lütfen. Hamilelik sürecindeki kaygılar ile baş etme ile ilgili bir kitaptan bahsedildi mi bizim grupta?

Hala alamadım ama buydu canım:

Psikonet yayınının Eyvah Kötü Bir Şey Olacak kitabı

Psikolog arkadaşımız Gugubi nin tavsiyesiydi.

Yalnız hamilelikteki kaygı diye spesifik bir kitap değil, genel olarak kaygılı bir yapım olduğu için tavsiye etmişti.

.

Genel olarak kaygı=vücut bulmuş hali ben

Sipariş ediyorum bugün. Teşekkür ederim Gugubi

bugün eşim işe gitti evden çalışmıyo hep böyle anları bulur ya
tülü çekeyim derken yaptığıma bakın yaa

bugün alkışlar bana gelsin
Allah tan hamileyiz herşey hak bize
ay yok kız doktora soruyorlar diyorum benim ramzide erkek görünüyor çin takvimi kız
Summer senin randevu noldu canım ?
Canım çok sevindim gözünAydın bak sıkıntı ettiğine değmedi gördün mü? Doktorunu ara sor sonuçlar gelms diye bana kız gibi geldi çünkü benimde böyleydi ama Dr duymak daha iyi. ben öyle yapmıştım o da söylemişti.

Yaaaa gözün aydın çok sevindim

Gözün aydın canım çok şükür hep güzel haberler alalım inşallah sonuna kadar
Hafızana hayranım canoo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…