Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İçin rahat olsun canım bende dua edicem daha pazartesi günü arkadaşımın kızı aynı ameliyat oldu geniz etinden dolayı orta kulak iltihabı olmuş 3 aydır antibiyotik kullaniyolarmis bide ilaca alerji vs olmuş okula başlayınca cocukalr virüsle zor karşılaştı ama ameliyat çok iyi geçti dedi 1 saat kadar sürmüş çocuk olunca daha bı ilgililermis, sizinde biranonce kurtulur da kendi de sizde rahatlarsiniz öptüm kuzucugu

Canım çevremde ikizi olup da tek başına halledebilen göremedim. 1 tane bile uğraştırıcı iken 2 tane daha da zor.Allah yardımcın olsun.

Cnm tshın tek başına Değerlendirmemek lazım.beynin hipofiz bezinden salgılandığı için anlık değişebiliyor değeri. t3 , t4 , anti Tpo ,anti Tp lerle birlikte bakılınca o değerlerde referans dışı bir değer varsa herhangi bir tiroid hastalığı olup olmadığı saptanabiliyor.eğer geçmişinde tiroid hastalığın yoksa stres etme..
Ben haşimatoyum. ilaç kullanmazsam tsh yükseliyor ve ANti tpo,anti Tp değerim hep yüksek çıkıyor.

Canım çevremde ikizi olup da tek başına halledebilen göremedim. 1 tane bile uğraştırıcı iken 2 tane daha da zor.Allah yardımcın olsun.
Ay benim ebru ablam var bende normalde görmemiştim ama o tek başına iki oğlunu büyüttü ve o kadar bilgiliydi ki e bebek dergileri vs okur böyle blw falan herseyi bilir seminerleri dinler kayinvaldesi yok annesinde milasta ama gelemiyodu orda başka torun bakıyor diye gıpta ederim onu hala onun gibi nasıl yetişir herşeye nasıl büyütülür bilmiyorum Allah sabrını veriyo diyodu o kadar

Ayy sağol ya çok moral verdin arkadaşım

Allah taşıyamacağım yükü vermemiştir herhalde biraz annem biraz teyzem biraz kız kardeşim böyle idare ederim inşallah

Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Boyum 165 kilom 54.

Herkes 0,4 kullanıyo, ben neden 0,6 sence?

48’e falan mı düşmem lazım acaba?

.
Tüp bebek mi yaptırmıştın?Sormuştum dr öyle demişti. Bebek kaybına göre de veriyor olabilirler trombofili düzeyine göre.Bende 2 tane mutasyon var 0.4 lük kullanıyorum.

Mecbur kalırsan ok ama insanın kendi canına da yazık Bence annenin psikolojisi kendine az da olsa vakit ayırabilmesi de önemli güç toplayabilmek için.

Bu dönemi evde geçirmen iyi olmuş canım hayırlı olsun

Valla bende yazmadım daha önce ama şuana kadar istifra etmedigim gün yok çoğu zaman iki kez ama 1 gün geçmedi yani 5 kg verdim . Yıpratıcı oluyo ama napalim
Ya geri aldınız mi şu anda nasılsınız? İlk başta verdiğim için mutluydum 2 kilo çok değil ama direnç kilom kırılınca hoşuma gitmişti epeydir diyetle sporla veremiyordum. Ama baktım bu hafta da hiç almamışım kilo.
Endişelenmeli miyim? 13 hafta olcak yarın. Bilemedim
Hamilelik kıyafeti hakkında bir sorun var size şimdi ben small giyen biriydim ama hamile small u farklımı ya mediummu almak gerekiyor pantalonlarım olmuyor tayt alıcam ama hamile bedenler nasıl yaa kafam karıştı
Canım baldan_madam tam olarak dediği gibi, ben de 38 normal bedenim Hamilede 38 aldım şu an iyi ama son 8-9 ayda dar gelebilir gibime geldi. Üstler çok geniş gördüğüm kadarıyla o bi küçük alınabilir ben hep s aldım bluz aşırı bollar
Canım Dualarım seninle Bize de yaz mutlaka. Kaçta ameliyat?

Rabbim şifa versin kuzucuğa bir an önce olsun bitsin inşallah güzel haberlerini alalım dualarımız seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…