Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy sağol ya çok moral verdin arkadaşım

Allah taşıyamacağım yükü vermemiştir herhalde biraz annem biraz teyzem biraz kız kardeşim böyle idare ederim inşallah
Zor olduğunu belirttim sadece:) Kolay mı insan yetiştirmek1 taneyle bile zorlanıyorum çoğu zaman bir an önce büyümesini hayal ediyorum ama büyüdükçe daha da zorlaşıyor gibi

Tüp bebek mi yaptırmıştın?Sormuştum dr öyle demişti. Bebek kaybına göre de veriyor olabilirler trombofili düzeyine göre.Bende 2 tane mutasyon var 0.4 lük kullanıyorum.

Hayır, tüp bebek değil.

İlk hamileliğimde 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, doktor 6’lı trombofili paneli dahil bi dolu test istedi.
Orada çıktı pıhtılaşma.

.

Ayy sağol ya çok moral verdin arkadaşım

Allah taşıyamacağım yükü vermemiştir herhalde biraz annem biraz teyzem biraz kız kardeşim böyle idare ederim inşallah

Aynen öyle kuzum, Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.

Sen içini ferah tut.

Bi bakmışsın kocaman olmuş senin kızla oğlan.

.

Senin bu koca nolacak acaba

Çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin paşa

Kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız tek tek alıntılamadım sayfanızı doladurmamak için. Hepiniz çok sağolun
My-little-bird 7 de yatış yapacağız 9 da alacaklar canım. İnşallah sağlıkla çıksın yazarım sizede ilk fırsatta

Ay süpermiş.

Bana evlendiğimde arkadaşım Patlamış Mısır Makinesi almıştı.

Yağsız, tuzsuz oluyo ama çok keyifli.
Kocaman kocaman patlıyo.

Geçen gün canım çekti, yaptık yedik Netflix izlerken.

Hiiiiiiiç bakmamıştım hamilelikte yenir mi diye.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…