Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tamamen doktorun ön görüsü canım, benim aklımın ucundan bile geçmezdi.

Hiç Oksapar kullanan tanıdığım olmadı.

Bir tek Covid olan yaşlılara verildiğini biliyordum, o kadar.

.

aaa bunu da ben bilmiyodum

şimdi taşlar yerine oturdu, biri burada oksapar bulamıyorum diyodu demek ondanmış

o zaman mısırlar Canan'dan

kuzum çok geçmiş olsun zaten geçip de gidecek

aaa bunu da ben bilmiyodum

şimdi taşlar yerine oturdu, biri burada oksapar bulamıyorum diyodu demek ondanmış

Evet canım, Covid özellikle yaşlılarda pıhtı atmasına sebep olabiliyo.

Onun için pozitif çıkan 65 yaş üstü eğer isterse aile hekimleri Oksapar yazıyo.
Hiç fark ödemeden alıyorlar.

.

Kuzum yaptırmayanlara noluyormus ona da baktın mı? Zaman eski zaman değil ki eskinin beslenmesinin gramı bizde yok maalesef. TRT belgesel de bir belgesel var çiftlikte yaşayan bir aile kadının 9 çocuğu var hepsini kendi başına doğurmuş ama yaşadığı yeri gor. Doğanın tam ortasında evleri ,beslenmeleri organik.
Ya işte ben o derece siyirtikim

Aynen öyle kuzum, Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.

Sen içini ferah tut.

Bi bakmışsın kocaman olmuş senin kızla oğlan.

.
Canım hiç gözüm korkmuyor inan, rabb'im bana onları uygun görmüş bana da sevgiyle onun emrini yerine getirmek düşer. Tabiki iyi kötü günlerimiz olacak ama herşeye rağmen el ele tutunacağız

Canım hiç gözüm korkmuyor inan, rabb'im bana onları uygun görmüş bana da sevgiyle onun emrini yerine getirmek düşer. Tabiki iyi kötü günlerimiz olacak ama herşeye rağmen el ele tutunacağız

kız - erkek çocuklu emojiyi de bulmuş

Kızlar ya şimdi wc de çok afedersiniz akıntıyla beraber çok hafif kırmızılık gördüm tedirgin oldum yaa

ne kadar geldi? ve kırmızı mı tam? yakınsa bi hastaneye acile gitsene devam ederse en azından için rahat eder, kanama varsa müdahele ederler hemen, yoksa dediğim gibi tahriş etmiş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…